Uncategorized

Arany -retriever kölyökkutya szocializáció

Ez a közzététel társult linkeket tartalmazhat. Pénzt vagy termékeket kereshetünk az ebben a bejegyzésben említett vállalkozásból.
Nagyon sokat teszünk a vezető kutya kölyökkutyáinkkal az edzés során, ideértve a nagyszerű otthoni modor és a kölyökkutya szocializációját. A mai videó kiváló előadás mind a házában lévő más háziállatokkal, ebben a helyzetben egy macskával, a kiskutya nagyszerű otthoni modorán kívüli munkával.
A múltban élveztük a fényképeket, valamint a kölyökkutyák és a macskák, a macskák és a kutya, valamint a kölyökkutyák és a cica klipjeinek bemutatását, ám ez egy ideje az utolsó vicces vagy szórakoztató médiadarabunk óta… a mai napig. Igen, ma igaz, hogy egy kicsit örömet szereztünk az életedbe egy kiváló YouTube -videóval, amely majdnem öt éve úszik az interneten, valamint tizenegy millió megtekintéssel rendelkezik! Valószínűleg te vagy, magad már látta, bár biztos vagyok benne, hogy élvezni fogja, amikor újra látja.
Arany -retriever kölyökkutyák vs macskák
Nézze meg ezeket a tizenegy arany retriever kölyökkutyát, amely a háztartási macskát vizsgálja.

Pontosan szeretem, hogy a kölyökkutyák visszahúzódnak, amikor a macska megragad. Ugyanakkor még egy OH -t is imádnivaló pillanat az, amikor a kis arany hátulról a macskától a padlón fekvő testvérének tetejére lép … Túl aranyos!
Kiskutya szocializáció
Van egy lecke, amelyet felfedezni kell ebből az imádnivaló videóból. Az egyik dolog, amit mindig megpróbálunk megtenni a vezető kutya -kölyökkutyáinkkal az edzés során, az, hogy társadalmilag kölcsönhatásba lépünk velük a különböző állatokkal, valamint egy rendkívül fontos állattal. El tudná képzelni, ha egy teljesen kiképzett, munkáskutya látott egy macskát, hogy lendületet ad arra, hogy üldözze? Ez elfogadhatatlan szokások egy vezető kutya számára (és valószínűleg a legtöbb kedvtelésből tartott kutya számára is).

Sajnos nincs olyan macskánk, amely segítséget nyújt a vezető kutya kölyökkutyáinak kiképzésében. A szüleimnek azonban rendkívül engedelmes macskája van, amely tökéletes a kutyáinkkal való együttműködéshez. Gondoskodunk arról, hogy a képzésben részt vevő kölyökkutyáink macskáját, valamint a szocializációval foglalkozó munkát, valamint más állatok körüli elfogadható szokásait is látják. A macska a videóban tökéletes jelölt lenne a Kutya Kiskutya szocializációjával való együttműködéshez.
A szocializáció a kiskutya -edzés egyik legfontosabb része nemcsak a kutya kölyökkutyáinak, hanem a rutin kedvtelésből tartott kutyák, valamint a kölyökkutyák számára is. Győződjön meg arról, hogy van -e kiskutya -szocializációs terv a helyszínen, mielőtt a következő kölyökkutyát házadarabolja.
Mit csinálsz a kölyökkutya vagy a kutya szocializációjához? Szeretnénk hallani a gondolatait, valamint a kölyökkutyák szocializációs módszereit, amelyeket a kölyökkutya kiképzésekor használ.

Legjobb válogatások a kölyökkutyáink számára
A legjobb kölyökkutya játék, amelyet szeretünk: Calmeroos kölyökkutya játék/ szívverés, valamint meleg csomagok – tökéletes új kölyökkutyákhoz. Segít az egyszerűségű stressznek és szorongásnak az új otthonában.
A legjobb kutya rágó, mi tetszik: Bones & Chews Bully Sticks – Minden kölyökkutyánk szeret harapni, nip és rágni. Szeretjük a zaklató botok felhasználását, hogy elősegítsék a nem kívánt viselkedés elterelését.
A legjobb kutya-kezelések, amelyek tetszik: őrült kutya-vonat-me?
A legjobb friss kutyaeledel, amelyet szeretünk: A Farmer’s Dog – Pár hónappal ezelőtt elkezdtük a Raven friss kutyaeledel etetését, valamint tetszik! Szerezd meg 50% -ot a Farmer’s Dog első sorrendjének.

Nézze meg több kedvencünket az új kiskutya -ellenőrző listánkon.

Uncategorized

Tartsa a macskáinak örömét és szórakoztatását a Hauspanther játékokkal

Allegra és Ruby nagyon eksztatikusok voltak, amikor a hauspanther -i Pal Kate -ból származó doboz érkezett a múlt héten. A Hauspanther játékok következetesen a kedvenceik közé sorolhatók, és alig várják, hogy Kate legfrissebb alkotásait teszteljék.

Az Allegra részben van a fröccsöntéshez (a fenti kép közepén). Ezek a színes játékok szabálytalanul vágott 100% -os merinó gyapjú filcből készülnek. Allegra szereti megragadni őket, és a levegőben dobja őket, és anyu szereti a csinos színeket (Kate jól ismer minket, és a vegyes bogyók színeit választotta nekünk.)

Mindkettő szereti a Jingle Jax -ot (a jobb oldali frontot). A hosszú lábú hibák szimulálására készültek, és harangot csatolnak az extra cica vonzerejére. Őrült irányba ugrálnak, amikor a lányok a levegőbe dobják őket. Általában nem engedem, hogy a lányok játékokkal játszhassanak a mellékelt harangokkal, de ezek annyira jól készültek, nem aggódok, hogy a harang lazul.

Ruby megőrül a megfelelően elnevezett Skitters miatt. Ezek a kis kartonjátékok tévesen lépnek fel, amikor a levegőbe dobják vagy dobják őket. Ruby eldobott, és magasan ugrott a levegőbe, amint felfedezte őket. Sajnos nem tudtam elfogni a kamerát, ő túl gyors nekem!

Allegra részben van a két Valentin Catnip Hearts Kate -hez, amely a csomagját (az alábbi fénykép) bezárta, és a ház körül hordta őket. Az egyik azt mondja: „Nip Trip”, a másik „Ura Tiger”.

Mindkettő örömet élvez a repülő csészealjakban (az alábbiakban.) Felt és kartonból készül. Hihetetlenül könnyűek és tévesen repülnek, amikor a levegőbe dobják őket, ami abszolút bonkert vezette. Úgy tűnik, hogy Ruby szereti ütni és üldözni őket a padlón.

Mint az összes Hauspanther terméke, ezek a játékok nagyon jól elkészítettek, biztonságosak a macskád számára, és csinos nézni. Mit akarnak neked és a macskáinak sokkal többet egy játékból?

Sokkal több információt és vásárláshoz kérjük, nézd meg a Hauspanther üzletet.

FTC nyilvánosságra hozatal: Ezeket a játékokat a Hauspanther -től kaptuk. Az ingyenes játékok fogadása nem befolyásolta felülvizsgálatunkat. A tudatos macskáról szóló vélemények mindig tükrözik az elfogulatlan és őszinte véleményemet, vagy – mint az eset – Allegra és Ruby őszinte és elfogulatlan véleménye.

Ingrid király

Akár ez is tetszhet:
Áttekintés: Hauspanther Collection Toys

Áttekintés: Környezetbarát karton macskajátékok a Hauspanther-től

Bemutatjuk az új Hauspanther kollekciót a Primetime Petz által

«Vakcinás titerek: alternatíva a macskád túlzott oltására
Átadvány: Eredeti Catpods többcélú karcoló hüvely »

7 Megjegyzések a macskáinak tartsa örömmel és szórakoztatva a Hauspanther játékokkal

Victoria Goins azt mondja:

2018. január 17., 12:16

Hogyan lehet egy macskát játszani ilyen játékokkal. Úgy tűnik, hogy Lucy nem érdekli semmit. Tollpálcákkal és cuccokkal fog játszani velem, de ez igazi elriaszt, mert nagyon egyéni vadász. 5-15 percig fog élvezni, mielőtt bármit is megy, ha az idő.

Válasz

Ingrid azt mondja:

2018. január 17., 13:03

Nézze meg, hogy a bejegyzés egyik ötlete segít -e, Victoria:

Válasz

Sue Brandes azt mondja:

2015. február 10 -én, 19: 05 -kor

Ezek nagyon szépek.

Válasz

Marilia azt mondja:

2015. február 10 -én, 13: 10 -kor

Azta! Fantasztikus játékok!

Válasz

A véletlenszerű macskák azt mondják:

2015. február 10., 11:44

Kíváncsi vagyunk, hogy miből áll az őket tartó anyag … .. Van itt olyan játékok, amelyek rugalmas típusú anyagot használnak, és bizonyos macskák (Tim & Daiq) hajlamosak rágni ezeket… ..

Válasz

Ingrid azt mondja:

2015. február 10., 17:06

Ez egy nagyon vastag, erős elasztikus, amelyet biztonságosan csomóznak. Ha van olyan macskája, amely hajlamos az ilyen típusú anyagot rágni, akkor ezek nem lehetnek jó választás.

Válasz

A nyár azt mondja:

2015. február 10 -én, 1:13 órakor

Ezek a játékok rengeteg szórakozásnak tűnnek!

Válasz

Hagyjon választ egy választ. Válasz
Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. a szükséges mezőket jelölik *
Megjegyzés *
Név *

E -mail *

Ha megjegyzést hagy, egyetért az adatainak gyűjteményével ezen a weboldalon, a miénk szerint
Adatvédelmi irányelvek.
*

Értesítsen nekem e-mailben a követő megjegyzésekről. Feliratkozhat kommentálás nélkül is.

Δ

Uncategorized

Lépés az időkkel

, Jonathan David
2020. április 1.
Azt állítják, hogy nem mutathatsz meg egy régi kedvtelésből tartott kutyát új trükköket, bár mindannyian megértjük, hogy ez nem igaz. Gyakran bekerülünk a módszereinkbe, és nehéz változtatni, ám a valóságban ez szükséges lépés az építkezéshez és a vállalkozás növekedéséhez.

Az örökké változó világunkban az innováció gyorsabbnak tűnik, mint amennyit tudunk tartani -, de miért részesülne a kedvtelésből tartott állatok stylistja a tempóban?

Én vagyok az első, aki beismeri, hogy amikor konkrét dolgokra vonatkozik, régi iskola vagyok. Szeretek egy papírhét – a – GLANCE rendező könyvet használni a számítógépes szépségszalonrendszerünkkel együtt. Szeretem a kritikus papírok papírmásolatait a digitális másolatokkal együtt tartani a iratszekrényben, valamint néhány preferált ápolási eszközzel úgy néz ki, mintha örököltem őket fantasztikus nagymamámtól! Ugyanakkor szintén elismerem, hogy az innováció fejlődésével lépést tartok az üzleti vállalkozás és az élet működésének egyszerűbbé tétele érdekében.

Mint szakértő kedvtelésből tartott állatok stylistái, valamint az ápolók, mindannyian pontosan megértik, milyen hektikus lehet napjaink, ezért fontos, hogy napjaink zavartalanul működjenek, és minél több időt takarítsunk meg. A szoftveralkalmazás felhasználása a találkozók foglalására, kapcsolatba lépni az ügyfelekkel, nyomon követni a leltárt, az ügyfelek nyilvántartásait, és még sok más segíthet abban, hogy ez megtörténjen.
Hirdetések

Sok választási lehetőség van, amikor a szoftveralkalmazás kiválasztására vonatkozik vállalkozása számára. Függetlenül attól, hogy mobil ápoló vagy, van egy ápolási szalon, kiskereskedelmet kínál, vagy napi ellátást és beszállást kínál, vannak olyan szoftver alkalmazási programok, amelyek minden vállalkozás igényeinek kialakítását célozzák meg. Szilárdan hiszek abban, hogy olyan rendszerekkel rendelkezzen, amelyek a kutyák ellenőrzésétől a fürdésig, valamint a családi háziállatok szárításáig tartanak, hogy mindegyik ápolási nyilvántartást tartson, hogy tájékoztassa az ügyfeleket az ápolás során felfedezett problémákról. A rendszerek megakadályozzák a dolgokat, mint egy jól olajozott gyártó, és megakadályozzák minket abban, hogy elfelejtsük a kritikus dolgokat.

Használunk egy papír látogatási könyvet a gyors és egyszerű elrendezéshez, mivel számomra egyszerű, hogy megnézzem az oldalakat, és pontosan megértem, mennyire lefoglalt a nap. Hasonlóképpen használunk egy számítógépes rendszert. Az összes látogatás, amelyet a papírkönyvben megteszünk, az ütemezőbe kerülnek, mivel az általunk használt értékesítési pont rendszer olyan sok gyakorlati funkcióval rendelkezik, amelyek sokkal hatékonyabban segítették a szolgáltatásunkat, és hogy a nyilvántartást a nyilvántartásokkal végezzék. Néhányan kijelenthetik, hogy kiegészítő munka mindkettőnk, bár nekünk is működik, valamint a papírkönyv csak a látogatás foglalásának legelső lépése. Az általunk használt szoftveralkalmazás valóban megteszi a többit, valamint olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek a foglalást, valamint a látogatások sokkal könnyebbé váltak, és hosszú távon időt takarítottak meg nekünk.

A szalonomban napi negyven kutya tipikus vőlegénye, valamint teljes vonalbeli üzletünk. Több mint 2000 különálló vonalkódunk van termékeinkhez, valamint szolgáltatásainkhoz, tehát egy olyan szoftveralkalmazási rendszerrel rendelkezünk, amely az USA információkat használja, valamint a kényelem a kritikus stroke -ban abszolút kötelező. Unalmas és időigényes volt az az idő, amelyet felhasználtunk arra, hogy felhívjuk a negyven – Dog napi látogatások ellenőrzését. A szoftver alkalmazásunk ezt távol tartotta egy szöveges megerősítő rendszerrel. Minden ügyfél szöveges üzenetet kap a látogatás ellenőrzésére, valamint értesíthet bennünket arról, hogy alapvető válaszuk van. Hasonlóképpen küldhetünk egy szöveges üzenetet, hogy értesítsük az ügyfelet, amikor a családi háziállatok készen állnak arra, hogy megválasztják, és egész nap értékes időt takarítanak meg nekünk.

Számos szoftveralkalmazási program szintén kínál az internetes foglaláson, amely az ügyfelek számára kényelmet nyújt a látogatásaik kiválasztásához anélkül, hogy telefonálnia kellene, vagy egy üzenet után vissza kellene várnia egy visszatérő telefonhívást.

Ügyfélprofiljaink egy újabb fantasztikus birtoklás a rekordunkhoz – a tartáshoz, így nyomon követhetjük az ügyfelek látogatásait, az egyes ügyfelek által a szolgáltatásokra költött összegeket, valamint a termékek hűségpontjait nyomon követhetjük az ellátások programjaihoz. Gyakran van egy olyan ügyfelünk, aki olyan élvezetet vagy játékot kíván szerezni, amelyet a múltban vásároltak, és gyorsan megkereshetjük a vásárlási előzményeikben, hogy sokkal jobban kiszolgáljuk igényeiket. Ugyanígy is birtokolt, hogy pontosan kövesse nyomon, hogy pontosan pontosan kövesse a családi háziállatokat, valamint hogy az egyes munkavállalóim milyen szolgáltatást végeznek egy megadott időszakban. A szoftveralkalmazás arra használja fel a képességét, hogy megtekinthessem és nyomtatjam az összes információt, így sokkal jobban megvizsgálhatom a bónuszokat, a növekedéseket, valamint azt is, aki a végrehajtás alatt áll.

Egy másik fantasztikus funkció, amelyet elkezdünk kihasználni, az iPadok hozzáadása minden állomáshoz, hogy a mindennapi ügyféljegyek frissítése sokkal könnyebbé tegye, így az ügyfél kiürítése gyorsabb és sokkal pontosabb. Jelenleg minden ügyfél számára kennelkártyákat tartunk. Minden alkalommal, amikor egy háziállatot ápolnak, azt írjuk, amit tettünk, D -bennull

Az új fajták debütálnak a 2022-es WKC Canine Show-nál, június 18–22-én

Frissítve: Kattintson ide a teljes 2022 WKC TV és streaming ütemtervhez.

Két nemrégiben az AKC által elismert fajta debütál a Westminster Kennel Club Canine Show-ban, 2022. június 18–22-én. – Az orosz játék egy kicsi, egyértelműen kifejlesztett játékkutya, amely elegáns, sportos és vidám. Ez lehetővé teszi a támogatható fajták és a fajták teljes számát, hogy a Westminsterbe kerüljenek 211 -re.

Miután az American Kennel Club elismerte a fajtát, akkor jogosult belépni a Westminster Kennel Club Canine Show -ba. Ezeknek a fajtáknak a tulajdonosai számára minden bizonnyal történelmi esemény a Westminster fajtájában való bemutatás. A legjobb fajta győztes ezután a nyilvántartási könyvekbe kerül, mivel a fajta legelső megjelenése a környezetbarát szőnyegen jelenik meg a Westminster esti csoportversenyen.

Háttér a mudi fajta

A MUDI a lakossági vagy kereskedelmi vagyon, valamint a család hűséges védelmezője. Az eredetileg a legmakacsabb juhok, valamint a szarvasmarhák bátorságához tenyésztették, a fajta bátor, éber és intelligens. Az igazi működő kutya, hullámos, öntisztító kabáttal, valamint egy olyan járással, amely sok talajt takar. A Mudi csatlakozik a terasz csoporthoz.

Háttér az orosz játékfajtán

Az orosz arisztokrácia előnyben részesített fajtája, az orosz játék sima vagy hosszú kabátja lehet. Nagy kerek szemük, valamint a magas fülük hozzájárulnak fényes, figyelmes kifejezésükhöz. Az orosz játék csatlakozik a játékcsoporthoz.

A Westminster Kennel Clubban a New York -i Tarrytownban, a New York -i történelmi Lyndhurst Estate -ba költözött eredeti kiadványról lásd alább:

Új dátum, valamint a 2022 -es Westminster Kennel Club kutya show -jának helye

Hirtelen krónikus rohamok állatokban

AddEthis megosztási gombok a facebookfacebookfacebookshare -hez a twittertwittertwittershare -hez a pinterestpinterestpinterestshare -hez a Moreaddthismore1 -hez

Állatorvosi karrierem során a kedvtelésből tartott állatok tulajdonosai olyan állatokkal kapcsolatos kérdéseket vetnek fel, amelyek hirtelen fejlett rohambetegségekkel rendelkeznek, valamint azt is, hogy a kutya társaikat aludni kellene -e vagy sem. A roham rendellenességei valóban viszonylag jellemzőek az állatokban, és sok esetben nem gyógyíthatók, általában kezelhetők és ellenőrzöttek.

Az állatokban a rohamok okai számos traumából, toxinból, fertőzésből, a máj anyagcseréből, valamint az elsődleges agyi betegségből, valamint a daganatokból származhatnak. Minden krónikus rohammal rendelkező háziállatnak teljes munkával kell rendelkeznie egy állatorvos által, beleértve a vérmunkát, a vizeletvizsgálatot, valamint a májfüggvény -teszteket, például az epesav -teszteket. E tesztek eredményeitől függően még több tesztelés, például ultrahang és/vagy a központi idegrendszer egyes tesztjei, beleértve az MRI -ket, valamint a CSF -csapokat.

A legfontosabb esetekben azonban a rohamok bizonyos okait nem fedezik fel, és számos állatot diagnosztizálnak epilepsziában, amelyek ismeretlen eredetű rohamok. Ezekben az esetekben sok háziállat rohamát gyógyszeres kezeléssel lehet szabályozni, például kálium -bromidot és gabapentint.

A macskák nem pszichopaták

Lehet, hogy látta a címeket: „Tanulmány: A macskák jogszerűen pszichopaták lehetnek.” – A macskád pszichopata? Valószínűleg a kutatók mondják. ” “Ha a macskák emberek lennének, akkor valószínűleg pszichopaták lennének, mondják a tudósok.” Összehúztam, amikor láttam az egyik címsorot, nem csak azért, mert egyszerűen abszurdok és végül káros a macskákra, hanem azért is, mert a hivatkozott tanulmány nagyon hibás.

Mikel Delgado, a macska viselkedése, PhD, aki több mint 20 éve dolgozik a macskákkal, és posztdoktori kutató volt a Davis -i Kaliforniai Egyetem Állatorvosi Iskolájában, közzétette egy részletes posztot, amely ezt az abszurd tanulmányt megsemmisítette.

„A szerzők azt javasolják, hogy hiányzik a macska pszichopatia kutatása, mivel nincs rendelkezésre álló kérdőív ezen tulajdonságok macskákban történő feltárására. Ehelyett azt állíthatom, hogy nincs értelme annak tanulmányozására, ami nem létezik. ” Írja Mikel. Ahogy a tanulmányba is beugrott, azt találta, hogy azon tűnődött, hogy „éltek -e ezek a kutatók macskákkal?”

Arra biztatom, hogy olvassa el Mikel bejegyzését kivételes blogjában, amit a macskád akar – és a hajsza elvágása, nem, a macskád nem pszichopat!

Kép pixabay stock fotó

Ingrid király

Akár ez is tetszhet:
Lehetséges, hogy a zene kevésbé stresszessé teszi az állatorvosokat a macskák számára?

A viselkedési tanulmány sokkal többet akar tudni a macskákról, és segíthet

A macskák neurotikusak?

«Darwin Giveaway győztese, valamint különleges ajánlat a tudatos macskák olvasói számára
A lassú adagolók előnyei »

11 A macskákra vonatkozó megjegyzések nem pszichopaták

Gina azt mondja:

2021. december 21 -én, 13: 35 -kor

Azoknak az embereknek, akik ezt a posztot írták, szégyellni kell! Nagyon káros a macskákra, és teljesen hamis.

Válasz

Lurchie azt mondja:

2021. december 21 -én, 12: 01 -kor

A macskák kellemesen furcsa? Természetesen! Pszichopaták? Semmiképpen.

Válasz

Eleanor Skibo azt mondja:

2021. december 20 -án, 17:32

Bárki, vagy bármilyen csoport vagy intézmény azt mondta, hogy a macskák pszichopaták, nem érintkeznek a valósággal és az állatorvosokkal. A macskák fantasztikus szerető lények, amelyek pszichések és összhangban vannak a természettel és az emberiséggel, de a macskák pszichopatikus lények sem.

Válasz

Sherri azt mondja:

2021. december 20 -án, 15: 30 -kor

Ilyen teljes és teljes baloney !!! Ezek az úgynevezett „tanulmányok” bosszantóak. Éppen ellenkezőleg, az emberek tipikusan a pszichopaták! Most középkorú vagyok, és szó szerint macskák voltak az életemben, figyelembe véve, hogy születtem. Soha nem volt más, mint az édes, szerető macskák. Igen, mindannyian megvan a saját személyiségük, de mind lenyűgöző lelkek voltak.

Válasz

Jeri azt mondja:

2021. december 20 -án, 12:19

Bárcsak a bejegyzés biztonságos forrásból származik, de nem az. Szeretném elolvasni, mivel 4 lenyűgöző férfi macskám van, amelyek mindegyike különböző személyiséggel rendelkezik.

Válasz

Susan C. Beurket azt mondja:

2021. december 20 -án, 12:14

Hallottam már erről a „Cats Psychopaths” -ről, de azt hittem, hogy ez egy vicc! Fogalmam sem volt, hogy valaki elég bolond volt ahhoz, hogy megpróbálja ezt kutatni, és azt mondani, hogy valódi! Egyetértek azzal, amit Mikel mondott arról, hogy „éltek -e ezek a kutatók macskákkal?”!

Válasz

Stephen Mann azt mondja:

2021. december 20 -án, 10:27 órakor

Úgy tűnik, hogy ez egy kísérlet egy újabb káros mítosz létrehozására, és nem igényel csak a teljes figyelmen kívül hagyást.

Válasz

Theresa Anspaugh azt mondja:

2021. december 20 -án, 9: 22 -kor

Sokkal több embert ismerek, akik pszichopaták, mint a macskák. Ha a macskákat szeretettel és tisztelettel kezelik, nincsenek pszichopaták. Tudok olyan kóborokról, amelyek a TLC -vel örökbefogadhatóvá váltak, és értékelik az örökké otthont.

Válasz

Susan C. Beurket azt mondja:

2021. december 20 -án, 12:16

Igen!

Válasz

Janine azt mondja:

2021. december 20 -án, 7:58 órakor

Egyáltalán nem pszichopaták. Csak saját különleges személyiségeik vannak.

Válasz

Diane Austin azt mondja:

2021. december 20 -án, 4: 50 -kor

Köszönöm ezt, Ingrid!
Szeretem a macskákat, mindig is, és nem hiszem el egy pillanatra, hogy pszichopaták!

DI – Ontario, Kanada

Válasz

Hagyjon választ egy választ. Válasz
Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. a szükséges mezőket jelölik *
Megjegyzés *
Név *

E -mail *

Ha megjegyzést hagy, egyetért az adatainak gyűjteményével ezen a weboldalon, a miénk szerint
Adatvédelmi irányelvek.
*

Értesítsen nekem e-mailben a követő megjegyzésekről. Feliratkozhat kommentálás nélkül is.

Δ