Szüksége van-e csak a beltéri macskáknak állatorvosi vizsgákra?

AddEthis Sharing Buttonsshare a facebookfacebookfacebookshare -hez a twittertwittertwittershare -hez a pinterestpinterestpinterestshare -hez a Moreaddthismore -hoz

Általában az állatorvosi folyóiratokban olvastam, hogy az ország egész területén sok macska nem kap megfelelő állatorvosi ellátást vagy vizsgákat. Legyen szó egy beltéri macskáról, amely az Egyesült Államok nagyobb városának 30. emeletén él, vagy egy pajta macskát, amely sok időt tölt egy széna tetőtérben, vagy egereket fogva egy pajtában, sok ilyen macska nagyon kevés állatorvosi figyelmet kap –

Az egyik legfontosabb oka annak, hogy a macskát gyakran megvizsgálják (függetlenül attól, hogy az adott állat életmódja) az alapvető oka annak, hogy a macskák általában elrejtik vagy elfedik a tudományos betegséget, látszólag normális hatással a macska gyámjával beteg. Míg az emberekben, kutyákban és más családi háziállatokban az egészségügyi probléma jelei nyilvánvalóan nyilvánvalóak, sok macska nem mutat jeleket. Az olyan finom kérdések, mint például a szomjúság vagy az étvágy, a kabátminőség és az emésztőrendszer diszfunkciójának kisebb változásai, általában még a legfigyelmesebb macska gyámja is észrevétlenül marad.

A macska periodontális betegség minden korú macskában növekszik. A macskákat általában megkülönböztetik a fogyás váratlanul és drámai módon, ezután a hosszú időtartamú súlyos krónikus betegséget általában diagnosztizálják. Ezen okok miatt minden macskának legalább éves fizikai vizsga és szóbeli vizsga kell lennie, beleértve egy állatorvosot, amely a mormok vagy a rendellenes ritmusok szívét hallgatja, és a has megnagyobbodásokra, a fájdalom vagy a szerv rendellenességeire. Ellenőrizni kell egy székletmintát, hogy felfedezzék a rejtett parazitákat, amelyek gyakran kockázatot jelentenek a különösen fiatal és immunhiányos emberek számára.

A középkor után a macska gyámoknak figyelembe kell venniük az éves wellness vérvizsgálatot, beleértve a CBC/kémiát és a pajzsmirigy vérprofilját, valamint a vizelet -elemzést a korai vagy rejtett betegség felfedezéséhez. A macska gyámoknak a súlycsökkenés finom jeleit kell figyelniük, ideértve az izomvesztést/atrófiát a vállakon és a hátán, valamint a szűrés/vizelés és az étvágy vagy az étvágy vagy a magatartási változások fokozódása. Míg az alkalmi hajlabdák hányása néha normális a macskákban, sok gyám és még állatorvosok a hajgolyók miatt a folyékony és az étel krónikus hányásának okaként, míg sok esetben ezeknek a macskáknak krónikus anyagcsere -állapotuk van, élelmiszer -allergiás vagy gyulladásos bél állapotú állapotuk van ilyen tudományos jeleket okozva.

Egyre inkább tisztában vagyunk a potenciálisan új és kialakulóban lévő betegségekkel is, mint például a macska szívférges betegség, valamint a macskafertőző vérszegénység (macskás mikoplazma és/vagy macska bartonella), amelyeket általában paraziták terjesztnek, mint például a bolhák/kullancsok és szúnyogok. Ezen okok miatt sok macska gyám úgy dönt, hogy családi háziállataikat szívféreg -megelőző gyógyszereken, például a Heartgard for Macskákhoz, valamint a bolh- és kullancsvezérlő termékeket, mint például az Advantage II és a Frontline Plus, még akkor is, ha a külső expozíció minimális.

És bár véleményem szerint sok macska társaink kétségtelenül túl gyakran túllépnek, minden bizonnyal egy progresszív állatorvosról folytatott vitát kell megvitatni arról, hogy mely oltások, ha vannak ilyenek, meg kell vitatni a macska életmódját és az állam törvényeit.

macska egészség

The lives of outdoor cats

The outdoor cat. A complimentary spirit.

Beamer is an indoor cat now. So is Scout.

There is a difference between our cat who used to roam outdoors and our cat who has never had that freedom.

Two levels of awareness.

Beamer would often be out for hours, napping on the deck, slinking between bushes.

Sometimes he’d be gone for days – hunting and killing birds, rabbits, mice; checking out other homes; battling other cats.

He chose to sleep in window wells, sometimes, even on the coldest January nights.

After his excursions, he would sleep for days on our bed, cuddling and enjoying free store-bought cat food.

With time, he’d leave again.

Beamer knew to look both ways before crossing the street. He knew when to fight other animals and when to flee. He knew if he showed up at the back door we would always let him in.

Is that love? To allow a suburban cat that type of freedom?

Nem tudom.

Is it love to keep a cat indoors in any way times?

Nem tudom.

I keep my cats indoors today, out of love.

They are safe indoors – safe from traffic on 32nd, safe from our neighbors’ dogs, safe from animal control.

Yet, what if Beamer and Scout were two of the millions that end up in U.S. shelters?

What if they, although healthy, were facing potential death due to a “lack of homes”?

What if someone wanted to give these two cats – Beamer and Scout – a life with the freedom to go outdoors?

I know what I would want, if I were a cat.

I would choose life, even if that life indicated a lot more of a “risky” life.

My cat Beamer is an animal who could’ve been killed dozens of times – by the cold, by trucks, by a pet dog attack. His lifestyle was a gamble, and I did worry.

But cats can be, in lots of ways, complimentary spirits.

A complimentary spirit is able to come and go, to make choices, to think through and navigate his environment.

A complimentary spirit has the ability to make mistakes. often he learns from these mistakes. often he succumbs to them.

Is that so cruel?

Uncategorized

Vigyázzon az újszülött német juhászkutyákra

Általában az Anya GSD kezeli a rendetlenségét. Az emberek általában elkerülik a beavatkozást, mert az anya GSD -k hihetetlenül védik az újszülött német pásztorok almot. De ha az anya GSD nem tudott elegendő tejet előállítani, akkor nem akarja, hogy az anya GSD nem tudjon vigyázni a rendetlenségére.

A német juhászkutyák vak, süket és fogatlanul születnek, mégis minden vágyakozással, valamint az anyja testének melege felé történő mászás képességével.

De még akkor is, ha az anyát fűszerezik, a kölyökkutya -emelőként való foglalkozása messze nem a közönségéből. Bizonyos esetekben a természethez egy kis támogatást igényel, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden egyes német juhászkutya megkapja az életének optimális kezdetét.

Újszülött német pásztor

A német juhászkutyák nagymértékben fejlődnek ki, és nagyon okos és hűséges társak. A német pásztorok rutinszerű egészségügyi és gondoskodást igényelnek.

A német pásztorod hosszú és vidám életet viselhet, és gondos és kitartó kísérletekkel gyönyörű társsá válhat neked.

Egy német pásztor megtermékenyül a forró évszakból. Terhes lesz, és sok kutyát szül. Ha rájössz, hogy GSD -je terhes, akkor készítse el a létfontosságú tárgyakat az alom gondozásának elősegítésére.

Ha az anya GSD-t nem generál elegendő tejet, akkor fizetnie kell, ha az anya GSD nem akarja, hogy vigyázzon a rendetlenségre.

A kérdés azonban az, hogyan kezelheti az újszülött német egzotikus kutyákat?

A lekérdezés megválaszolásához elhagytuk ezt az útmutatót, amely segít az aranyos német juhászkutyák gondozásában.

A német juhászkutyák nagymértékben fejlődnek ki, és nagyon okos és hűséges társak. A német pásztorok rutinszerű egészségügyi és gondoskodást igényelnek.

A német pásztorod hosszú és vidám életet viselhet, és gondos és kitartó kísérletekkel gyönyörű társsá válhat neked.

Készüljön fel az újszülött német juhászkutyák érkezésére

Amikor megtalálta, hogy a GSD terhes, akkor készítse el a szükséges dolgokat, hogy segítsen neki a rendetlenség gondozásában. Gondoljon a folyamatban lévő dolgok megvásárlására:

Whelping doboz, vízálló állatorvos matrac, kartondoboz, fűtőpad, virág, takarók, párnák, törülközők

Az anya GSD és a zümmögése egy csendes foltot akar. Tiszta, tágas és kényelmesnek kell lennie. Ha a készpénz nem jelent problémát, akkor vásárolhat egy kereskedelmi botrányt és egy mosható állatorvos matracot. De kellene, hogy takarékos legyen, akkor csak kihasználhatja a tiszta kartondoboz előnyeit.

Ügyeljen arra, hogy melegítő rendszert és lámpát kínálva melegen maradjanak. Hozzáadhat takarót, törülközőket, párnákat vagy régi papírokat, valamint egy törülközőbe csomagolt melegvizes palackot. Legyen óvatos, mivel a kutyák összefonódhatnak és megfojthatnak abban az esetben, ha a sétáló, a párnák és a törülközők nem feszültek.

Kiskutyatej -csere, csecsemő edény vagy etető fecskendő

Ha a rendetlenséget hagyják vagy árvák, kérje meg állatorvosát, hogy írjon elő a pásztoros kölyökkutyák számára kidolgozott tejet. Vásároljon egy baba palackot vagy fecskendőt az etetéshez. Időnként ezek a tételek elengedhetetlenek ahhoz, hogy olyan anya GSD -t kapjanak, akik nem tudtak elegendő tejet vagy tinédzseret előállítani, akiknek alacsonyabb szopási reflexe van.

Mérleg

Annak biztosítása érdekében, hogy a német juhászkutyák elegendő súlyt szereznek -e, kövesse nyomon a súlyát azáltal, hogy hetente legalább öt alkalommal használja fel a súlyát. Ha a kutyák nem szereznek elegendő súlyt, akkor lehet, hogy nem kapnak elegendő táplálékot vagy tejet, ezért azonnal keresse meg az állatorvos útmutatását.

Selyemgolyók vagy mosókendők, szívóhagymás fecskendő

A GSD anyu támogatja a rendetlenségét, hogy vizelje vagy ürítse el őket, ha a rendetlenség balkezes, akkor provokálnia kell őket, mert a tinédzserek nem tudják ezt megtenni önmagukban az élet első két hónapjában. Használjon nedves pamutgolyót vagy mosógyúszást, hogy masszírozza vagy dörzsölje az anális területet. Használja ki a szívó izzó fecskendőt, ha valami akadályozza a kutyák sinus átjárását.

Lépésről lépésre a német juhászkutyák számára

Mivel a német juhászkutyák gondozása félelmetes munka, az anya GSD -nek kívánhatja a segítséget. Egy anya GSD 9 kutyát fog szülni 1 alomban, 6, mert a tipikus. Ez az, hogy tanácsos azok számára, akik segítenek neki, hogy koncentrálhasson a szülésből való felépülésre.

Újszülött német juhászkutyák

Az újszülöttek, különösen az 1-3 napos idősebb német juhászkutyák érzékenyek, így amíg meg nem teszik, keresse meg állatorvosának útmutatását, különösen, ha tapasztalatlan vagy. Nem sokkal azután, hogy a GSD anyukája született, akkor értékelje az 1 napos idősebb német juhászkutyákat, ha lélegzik.

Ha lát egy kiskutyát légzési problémákkal, akkor használjon egy szívóhagymát fecskendőt a torlódások szopásához és a légutak tisztításához. A szemük és a fülük bezárt, de képesek kúszni a hasukban, felfedezni anyjuk mellbimbóit, majd szopni a tejet.

A pillanat nagy részében egyszerűen esznek vagy alszanak. Ha egy anya GSD -je nem tudott elegendő tejfutást előállítani, a kutyákat, akik csecsemő palackot vagy fecskendőt etetnek. Általában 2 óránként esznekelső hét .

Értékelje, hogy a hőmérséklet forró -e, mert a kutyák nem tudják ellenőrizni a hőmérsékletet ebben a fázisban. Most nem kell mosnia őket, mert az Anya GSD mossa meg a rendetlenségét, mindig nyalogatja őket.

Amikor a kutyákat árvák, akkor óvatosan mossa meg őket nedves és meleg anyaggal. Ne hagyja figyelmen kívül, hogy minden nap megváltoztassa az ágyneműt, hogy a hely száraz és tiszta maradjon, hogy elkerülje a szorongást.

1 hetes és 2 hetes időskorú pásztor kölyökkutyák

Az első héten kevés kiigazítás van, mivel a kutyák szeme bezárva marad, és egyszerűen csak esznek és alszanak. Megfigyelheti néhány ilyen farkát is, ami aranyos, hogy megnézze.

A kutyák lassan kinyitják a szemüket a tizennégy nap első alkalommal. Következésképpen az érdeklődésre számítanak, és azt várják el, hogy manőverezzenek, hogy megvizsgálják a környezetüket.

Ahelyett, hogy feltérképeznénk, próbálják kihasználni a lábukat, bár a lábuk rázkódhat. Értékelje meg súlyukat, hogy megtudja, hogy szépen szereznek -e, és tartsák őket tiszta és melegen.

3 hetes és 4 hetes idősebb német juhászkutyák

A német juhászkutyák ezen a héten újabb jelentős mérföldkövet fognak elérni. A fülük a vásárlásban kezdődik, hogy meghallgassák a zajokat. Annak ellenére, hogy a csuklóik még mindig remegnek, amikor megpróbálnak járni, végül önmagukban állhatnak.

Sokkal inkább elkezdenek kölcsönhatásba lépni és felfedezni a környezetüket, így nem szabad megkülönböztetni a kutyákat egymástól.

Megkezdik a fogakat, így hajlamosak mindent snackre. Ők is fontolgatják az ételek fogyasztását. Ebben a pillanatban maguk vizelhetnek és üríthetnek, hogy ne kelljen izgatni őket, de még mindig meg kell mosni a hulladékokat.

A kutyák 4 hónapon belül szépen járhatnak, hogy továbbra is kapcsolatba lépjenek nővéreikkel, anyukájukkal, valamint a kezelővel együtt. A kezelőnek óvatosnak kell lennie a kutyák kezelésében, hogy ne értsék őt veszélynek. Most már szilárd ételek fogyasztását is elkezdhetik, mert fogaik teljesen kialakulnak.

5 hetes és 6 hetes időskorú pásztorkutyák

A német pásztor kutyák valószínűleg továbbra is fizikailag is emelkednek. Érzéseik összetettek, ami arra készteti őket, hogy a kezedben legyen, ez egy csodálatos koncepció, hogy megkezdje a kutyáinak edzését.

Alapvető fontosságú, hogy prémium jó étrendet kínáljon, mivel az anya GSD tejelése kezd lassulni.

A kutyák teljesen elválaszthatók, amikor 6 hetet ütnek, mert függetlenek az anyától. Emellett növelik társadalmi képességeiket azáltal, hogy nemcsak egymással, hanem az egyénekkel játszanak.

7 hetes és 8 hetes időskorú pásztor kölyökkutyák

7 nap alatt félnek az új tárgyaktól és kezdőktől. Ne légy megdöbbent, ha már nem barátságosak a kezdőkkel. Ne aggódjon, mert ez csak egy hagyományos szakasz. Ez egy fantasztikus pillanat arra, hogy a kutyákat több hangra, helyszínre és egyénre tegye ki.

A német juhászkutyák teljesen elválasztottak és teljesen függetlenek anyjukban, ha 8 hónapot érnek el, így csodálatos utasítani őket a viselkedési kérdések leállítására. nevelje őket alapvető kontrollokat, de koncentráljon a virágzásra és a harapás gátlására. Ha a kutyák nem teljesen bili képzésben részesülnek, akkor képzzük ki ma.

9 hetes 10 hetes korú német juhászkutyákba

Folytassa a kutyáinak edzését, miközben a lehető legjobb táplálékot kínálja nekik. 9 hónapon belül a német pásztor kutyák aggodalma általában 9-10 font, míg a nőstények 7-9 font. Magasságuk 12 és 15 hüvelyk között van.

Ha a pásztoros kölyökkutyák 10 hetet érnek el, a fülük hamarosan hegyes lesz, de alkalmanként a fülek zavarodnak. Ez rendben van, amíg a füled nem mindig hajlékony.

Súlyuk és magasságuk továbbra is növekszik, és felajánlja, hogy megfelelően táplálkoznak. Néhány kutya azonban nem fog megtagadni a fogyasztást, hogy garantálnia kell, hogy elegendő ételt fogyasztanak.

Addigra a kutyáinak már meg kell értenie, hogyan lehet óvatosan felhasználni a száját az emberekkel való kapcsolattartás során, így más elsődleges parancsok oktatásával növelheti gyakorlatát. Legyen ügyfél, ha kutyái hibát követnek el.

1. lépés

Készítsen egy biztonságos, kényelmes ágyat, amelyet a kutyák megérkezése előtt más néven húrdoboznak hívnak. A doboznak elég nagynak kell lennie ahhoz, hogy anyád és a kutyák zökkenőmentesen mozoghassanak.

A belső téren öt vagy öt hüvelyk a talajtól szerelt korlát továbbra is biztonságban tartja a kölyökkutyát, ha az anyja és a doboz oldala között kúszik. Viselje a dobozt papírokkal a gyors tisztításhoz.

Ha takarókat vagy törülközőket használnak, akkor szorosan kell kinyújtani azokat, így a kölyökkutyák nem kötik össze a szálcsiszolt anyagba, vagy nem engednek le.

2. lépés

Biztosítson egy hőellátást. Az újszülött kölyökkutyák nem képesek megőrizni a megfelelő testhőmérsékletet, ezért általában elengedhetetlen a fűtési lámpa biztonságos helyének felszerelése a doboz fölé. A kezdeti tizennégy napon állandó hőmérséklet 85-A 90 fok Fahrenheit sokkal jobb.

A következő hét következtetéseitől kezdve a hőmérséklet lassan csökkenthető egy normál 65-80 fokos Fahrenheit fokra.

A kóbor doboz elülső részébe szerelt családi hőmérő segíthet abban, hogy a meleget ellenőrizze, azonban a kölyökkutyák testbeszédének látása lehetővé teszi, hogy megtudja, hogy kényelmesek -e.

A kölyökkutyák általában hazudnak, hogy zavarják egymást, hogy a test melegségéről beszéljenek, ezért azt sugallhatja, hogy túl hidegek, ha egy halomban fekszenek, vagy túl melegnek kell lenniük, hogy félreálljanak.

3. lépés

Figyelje a szülési eljárást. Az anyák a közönséges 6-18 órán keresztül, tudása és ennek a rendetlenségnek a mérete alapján dolgoznak, jellemzően 5-10 kutya a német pásztorok számára.

A kölyökkutyáknak megengedni kell, hogy a születés után azonnal ápolhassanak, mivel a szopás aktivitás serkenti az anyu regenerálódását, és fontos kolosztrumot biztosít a kölyökkutya számára.

Amikor a friss ritmusok elindulnak, távolítsa el azokat a kölyökkutyákat, amelyek jelenleg egy sokkal kompaktabb dobozba vannak felszerelve, amelyet alacsonyan beállított fűtőpadmal felszereltek, hogy megakadályozzák őket az utatól, amíg a következő kölyökkutya megszületik. Ezután térjen vissza az anyához, hogy újraindítsa a szoptatást.

4. lépés

Értékelje meg az egyes kölyökkutyákat a születésének pillanatában. Ahogy minden kutya megszületik, ki kell értékelni, hogy bizonyos helyesen lélegezzen be. Serkentse a lassú kölyökkutyát úgy, hogy erőteljes lefelé irányuló mozgással leng, miközben megőrzi a fejét és a vállát, vagy egyszerűen durva törülközővel dörzsölve.

Ha mindkét módszer nem ad kielégítő eredményeket, próbálja meg megdöbbenteni annak módszerét azáltal, hogy egy csepp brandyt alkalmaz a saját nyelvébe, vagy alternatíva, hogy a kölyökkutyát a nyakba tolja hideg és forró csapvíz harapásában.

Ezenkívül, ha a kölyökkutya zsúfoltnak hangzik, akkor használjon egy csecsemőfül -fecskendőt a torok és a sinus átjárók finoman tisztításához. Ezenkívül, ha a köldökcsontból túlzott vérzés van, akkor hámozza meg, és keverje össze a fogkrémmel.

5. lépés

Tartsa a füleket minden kölyökkutya fejlődéséről és betegségéről. A csecsemő -skála alkalmazásával minden kölyökkutyát azonnal mérlegelje és naplózza meg a saját súlyát.

Az egészséges német juhászkutyák tipikusan körülbelül 0,08 -at, körülbelül 1,3 fontot és a hét végétől 1,6–2,1 fontot fognak súlyozni, lényegében csökkentve az érkezési súlyukat. A napi mérlegelés figyelmezteti azokat a kölyköket, amelyek kudarcot vallhatnak.

A személy kölyökkutyák felismerése érdekében kössön egy újabb színes fonalhosszot minden nyakában.

6. lépés

Vigyázzon a kérdésekre. Az egészséges kutyák kb. 2 óránként kövérek és társaságok, és ápolják, amíg a gyomruk meg nem áll.

A jól táplált kutyák óvatosan alszanak, bár a légkört fogyasztó kölykök jól tápláltak lehetnek, de elégedetlennek is viselkednek, eredetileg kiabálnak és jó üzletet járnak, majd utána, talán nem mozognak.

A dehidráció általában a fő probléma korai jelzése. Értékelje, hogy a kölykök hidratálása a bőr hátulján lévő bőr masszírozásával. Az egészséges bőr hajlamos gyorsan visszapattanni, míg a szárított bőr valószínűleg továbbra is gyűrött.

A rosszul szárított kölyökkutya azonnali állatorvosi gondozása elkerülheti a katasztrófát. A fűszeres kölyökkutya -emelők enyhébb eseteket kezelhetnek otthonban, táplálékcsövet és készítményt, beleértve az elektrolitokat is.

7. lépés

Tartsa tisztán a kutyák matracját. A csecsemők sokat tesznek annak érdekében, hogy a dobozt tisztítsák, ha kölyökkutyájuk perineális régióját masszírozzák a vizelés és a ürítés stimulálása érdekében, azonban az ágyneműt naponta meg kell változtatni, hogy a száraz légkör fennmaradjon.

Mivel a kölykök kifejlesztenek és elkezdenek szilárd ételeket fogyasztani, sokkal gyakoribb az ágynemű -változások döntő jelentőségűvé válnak.

Következtetés
A német pásztorkutyák valóban látvány, hogy az érettségtől kezdve láthassák. Szépen törődj rájuk, és minden bizonnyal törődnek veled.

How to stop A Dog’s Barking

Hey, guess what? Kutya ugatás!

Their barking has helped people for thousands of years by alerting us to intruders. Barking is their job!

But … today, a dog’s barking can certainly be a bit of a nuisance, especially if you’re starting to get complaints from neighbors, a landlord or roommates.

Heck, the barking is probably annoying YOU too!

So today I’m going ot share some tips on how to stop a dog’s indoor barking.

5 suggestions to stop a dog’s indoor barking

1. try to figure out why he’s barking.

People always say, how do I stop my canine from barking? Well, it depends on why he’s barking in the first place. If your canine barks & you’re not sure why, leave a comment below and I’ll help you brainstorm.

Lehetne …

A worry of being alone? A negative association with being in a crate? Unalom? Reacting to noises or things he sees outside?

Or maybe he’s not getting enough interaction, physical exercise or training?

Does he have certain “triggers” like people walking by in the hall of your apartment, dogs walking by outside or maybe just you picking up your keys to leave makes him anxious?

2. change his environment.

Sometimes the barking is a practice and if you change the dog’s environment or routine a bit, you can take away his typical “triggers” and stop or decrease the barking.

For example, if his barking is triggered by people walking by the window, block him from the window by leaving him in another room or possibly a kennel/crate or even just closing the blinds.

If noises set off his barking, can you block some of the noise by leaving a TV on, music or a loud fan?

How about simply moving his kennel/crate to a different room?

3. double his exercise.

Increasing a dog’s exercise will not resolve a dog’s behavioral problems but it sure does help. If your canine has the energy to bark all day, I’m guessing he’s not getting enough exercise.

I’ve had people tell me, “We walked a mile today, and he’s still not tired.”

Egy mérföld?

Try five miles, with a canine backpack and some running. and then do another mile or two in the evening.

I realize not everyone has the time for this. I realize others are not physically capable of that kind of movement.

But you just have to find a way to offer exercise. You just have to.

If you can’t afford canine daycare or a canine walker, then I’m scared you’re going to have to get up early and exercise your canine for 90 minutes before work and another hour in the evening.

If you physically can’t walk or run, then you’re going to have to drive to the canine park every day or pay a canine walker.

Or maybe you’re broke, physically disabled and working overtime with four kids, but you still have to find a way! ?

4. find ways to work your dog’s mind.

Working your dog’s mind by offering him with training, new experiences and challenges is just as essential as physical exercise.

Dogs are intelligent and emotional creatures, and they get a bit crazy and frustrated if they have nothing to do!

Here are some easy ideas for offering games and challenges for your dog:

These really awesome canine puzzles by Nina Ottosson!

Feeding his meals in Kongs

Taking him to a training class once a week such as obedience, agility, etc.

Attending canine daycare or going for walks with a canine walker

Wearing a canine backpack

Teaching a new trick and practicing for 10 mins a day

Playing games like fetch and tug

Teaching your canine to sit, climb on or crawl under different obstacles

Some good ideas in this post: exercising your canine indoors

5. use an anti-bark collar.

I mention this last because it’s not fair to use a bark collar if your dog’s needs are not being met. (Also, I wouldn’t use an anti-bark collar on a fearful/nervous dog.)

However, if you’re offering your canine with plenty of interaction, exercise and training every day and he’s still barking, then in some cases an anti-bark collar is a good service for certain dogs.

I’m planning a post soon specifically about anti-bark collars and whether or not they’re best for different situations. If you have any questions about bark collars, leave them in the comments below.

Also, if you’re still not sure how to stop your dog’s barking, let me and I’ll help you brainstorm some ideas.

We all love dogs but young boy is barking annoying at times!

Do you ever have issues with your canine barking too much?

What’s worked for decreasing the barking? What hasn’t?

More resources:

How to stop your canine from whining for attention

*This post includes Amazon affiliate links.

Uncategorized

A Renavast kockázatmentes megoldás a macskák és a kutyák

vese problémáira is

A krónikus vese betegség szívfájdalma háziállatokban

Az életben kevés dolog olyan kellemetlen, mint a dédelgetett háziállatának figyelése, hogy elveszíti a csatát a krónikus vesebetegséggel. A tubulusok, valamint a vesék szöveteinek károsodása befolyásolja ezen létfontosságú szervek természetes szűrési képességét.

A veseelégtelenség veszélyes toxinok felhalmozódását váltja ki a vérben. Ha elhanyagolják, akkor a háziállat meghalhat. A vesebetegség mind a középkorú, mind az idősebb háziállatokban is jellemző, valamint a tünetek gyakran tévedhetnek csak a „régi” állapot feltételével. Kezeletlen maradt, a krónikus vesebetegség rövidítheti az időt, amelyet hónapokig vagy akár évekig együtt tölthet. Van azonban olyan lépés, amelyet megtehet a háziállat vese egészségének támogatására.

Hogyan érti, ha háziállatának vesebetegsége van?

Számos kedvtelésből tartott szülő nem ismeri a vese -kiadását, amíg későn nem lesz. A vesebetegség tünetei a következők:

Túlzott szomjúság

Gyakori vizelés

Csökkent aktivitás

Étvágytalanság

Fogyás

Fekély

Hányás

Hasmenés

Sápadt íny

Rossz lehelet

Ezek a tünetek a lehetséges betegségek és rendellenességek viszonylag sokféle választékát sugallhatják, ezért fontos, hogy hozzon be háziállatát állatorvosi vizsgálathoz annak meghatározása érdekében, hogy a vesebetegség a probléma.

Támogassa háziállatának vese egészségét és wellness -jét a Renavast ™ segítségével

Szerencsére vannak olyan termékek, amelyek segítenek a háziállatok vesefunkciójának támogatására.
Az egyik kiváló kiegészítő, amely elősegíti a vese egészségét és wellness -jét a macskákban, valamint a kutyákban, a Renavast ™.

A Renavast ™ kulcskomponense az Avastamine, egy szabadalmi függőben lévő komponens, amely kifejezetten aminosavak és peptidek felhasználásával készült.

Az avastamin segíti a vesejtek, valamint a tubulusok védelmét a károsodástól, miközben megőrzi a tipikus vérnyomást, valamint a folyadékáramot ezekkel a fontos szervekkel.

A Renavast ™ egy lépéssel tovább halad a természetes hormon növelésével, amely elősegíti a vese szövetek javítását, hogy segítse a háziállat veséjét.

Nehezen tudta megszerezni háziállatát, hogy vese -kiegészítőt vegyen a múltban? A Renavast ™ -et könnyebben kezelhető háziállatához, mint néhány hasonló kiegészítőt is. Csak nyissa ki a meghintő kapszulákat, és keverje össze a port egy evőkanál kedvenc nedves ételével.

A Renavast ™ kiválasztásának másik előnye, hogy nincs szüksége hűtésre, ellentétben néhány hasonló termékkel. Ez azt jelenti, hogy hosszabb ideig marad frissebb, és nincs szükség a speciális tárolásra.

A Renavast ™ eltarthatósági idő 3 év, és 4 millió alkalommal több mint 4 millió alkalommal adták be a macskáknak, valamint a kutyáknak, kedvezőtlen mellékhatások nélkül.

Uncategorized

Arany-retriever nevek: 250+ legjobb neve az Arany-retriever kölyökkutyáknak

Az Arany-retrieverek a világ legismertebb fajtái közé tartoznak és jó okból. Ők a legbiztosabb családi kölyökkutya, örömmel személyiséggel, valamint a legkedveltebb arcokkal – és mindez a ravaszság méltó egy csodálatos kutya címre! Menjünk át az Arany -retriever neveken, hogy motiváljon.

Az idei év legforróbb arany -retriever címeit a kiskutya -címek nemzeti szinten kerekítettük.

Keresse meg őket a hírnév megvásárlásakor. Igen, mindezek a tényleges nevek, amelyeket az Arany -retriever tulajdonosok szállítottak. Készítette -e háziállat neve a listát?

A legnépszerűbb arany retriever nevek

Itt található a 10 legnépszerűbb arany -retriever név listája, amelyet mi összegyűjtöttünk, és amelyet a kutya szülei szerte a világon szeretnek.

Charlie

Kádár

Bailey

Bella

Százszorszép

Maximum

Luna

haver

Lucy

Sadie

A legjobb lány arany retriever nevek

Legyen szó virágról, ékszerről vagy a legjobb barátról, akivel a táborban töltött nyári napokat töltött, adj drága szőrös lányának egy aranyos arany retriever nevet, amely minden alkalommal mosolyog, amikor felhívja!

Luna

Nala

Mágikus

Gracie

Lucy

Molly

Penny

Winnie

Homokos

Rubin

Rózsás

Lilly

Sophie

Csajka

június

Sasha

Phoebe

Lulu

Riley

Dudás

Marley

A legjobb fiatal fiú arany retriever nevek

A jó fiatal fiad méltó egy jó arany retriever névre, amely élesnek tűnik a jelentős hevederbe vagy gallérjába.

Gus

Bentley

Oroszlán

cserkész

Jack

Milo

Oakley

Winston

Gombolyag

Szerencsés

Kob

Archie

Harper

Vadász

Louie

Baxter

Wrigley

Kimerít

Mogorony

Finn

Legaranyosabb arany retriever nevek

Az arany retriever kutyaneveknek nem kell komolynak lenniük! Maximalizálja az új kölyökkutya imádnivalóságát azáltal, hogy ösztönzi a gyerekeket, hogy javasoljon neveket, vagy tegye meg a szociális média felhívását a javaslatokra. Íme néhány kedves ötlet.

Bingó

Gyömbér

Ollie

Boomer

Bors

Selyemöv

Keksz

Simba

Medve

Borostyán

Liba

Gondolatjel

Nyuszi

Bolyhos

szerelem

Felár

Buborékok

Chloe

Gomb

Badass arany retriever nevek

Ha őszinteek vagyunk, akkor ez egy szakasz, hogy megnézzük egy arany retriever kiskutya édes, bolyhos arcát, és azt gondoljuk: „Ez egy badass kutya!” De talán hozzáállása elég gyorsan meggondolja magát! Tehát csak arra az esetre, hogy itt van néhány Ruff és kész névbeállítás.

Üldözés

Zeke

Vadőr

Ász

Xena

Jávorszarvas

Rocco

Független

Loki

Lázadó

Harley

Apollo

Thor

Sziklás

Tartály

Atlasz

Vipera

Minerva

Zeusz

Remington

Egyedi arany retriever nevek

Lehet, hogy a különálló nevek listájának pontos leírása van, amelyet már keresett, vagy indítópultja lehet a saját ritka címének ötletgyűjtésére.

Jax

Koda

Téli

Nyár

Maui

Kém

Hajlékonyság

Kozmó

Dimitri

Üstökös

Adelaide

Shiloh

Arya

Kék

Ophelia

Folyó

Imádnivaló ételnevek arany retriever kutyák és kölyökkutyák számára

Az ételek gyakran óriási szerepet játszanak abban, ahogyan az emberek megnevezik kölyökkutyáikat, és ezek a képzeletbeli arany -retriever nevek sem kivétel! Ha a kis cupcake egyszerűen nem tud elegendő ételt, akkor ezek az édességek nevei csak pénzverde lehetnek.

Kovász

Sárgabarack

Butternut

Whisky

Fahéj

cheddar sajt

Tök

Taco

Bonbon

Muffin

Aprósütemény

Palacsinta

Zselés cukor

Cukor

Őszibarack

Bogyó

Sárgarépa

Földimogyoró

Celebrity Golden Retriever nevek

Az olyan csillagok, mint a híresség, Adam Levine, a híresség Neal Patrick Harris, a média mogul Oprah Winfrey, a tornász Shawn Johnson, a Conan O’Brien beszélgető show-házigazda szintén csupán néhány ismert nép, akik örömmel halmoztak Goldie Adore-t!

Adjon meg új kölyökkutyáját (szintén teljesen diadal a Star Trivia -nál) ezekkel a Star Golden Retriever címekkel.

Gary

Nash

Lukács

Layla

Elvis

Póker

Ellő

Waylon

Mózes

Dumpusos

Bambi

Kismadár

JJ

Jones

Hova

Emmie

Kókuszdió

A jól ismert arany retrieverek nevei

Az egyik leghíresebb elnöki háziállat, aki a Fehér Házban otthont adott, Gerald R. Ford arany, a Liberty volt, lánya, Susan ajándékaként.

Ronald Reagan elnöknek is volt egy, akit Victory -nak neveztek. Egy másik figyelemre méltó retriever, Pinky, a „Best in Breed” -et nyerte a 2014 -es Westminster Canine Show -n.

Tehát, ha szeretne egy kis törzskönyvet szaporítani a kutya hírességektől, próbálja ki az egyik ilyen arany retriever nevét filmekben, könyvekben, vagy televíziós műsorokból és reklámokban.

Parker/Enzo (a verseny művészete az esőben)

Digby (a százszorszépek nyomása)

Duke (Bush sült babja)

Brinkley (van levele)

Bud/Comet (légi rügy, teljes ház)

Brandon (Punky Brewster)

Speedy (a Drew Carey Show)

Árnyék (Homeward Bound: A csodálatos utazás)

Alex (Stroh sör)

Napóleon (Napóleon)

Shelby (Smallville)

Barkley (Subaru)

Levie/Jesse (Sue Thomas: F.B. Eye)

Beau (Wargames, egy év az életben, Purina Canine Food Reklámok)

Spray (flipper)

Népszerű arany retriever nevek az Instagramon

Valószínűleg egy fantasztikus időt töltött a társadalmi oohing és az AAHing ezen a zamatos zárolású furdákon, de ha valóban rákattint a #Golden retrieverre az Instagram-ra, ez egy arany túlterhelés! Szerezzen be extra inspirációt az Arany -retriever kölyökkutya neveiből a forró kölyökkutyák befolyásolói listájából.

KonaChester

Thuso

Molson

Ray Charles

Marshall

Juharfa

Flufi

Hugó

Google

Booker

Ellie

Kiko

Watson

Huxley

Krikett

rozsdás

Vidámság

Bajnok

Kylo

Vader

cserkész

Lizzie

Golden retriever nevek, amelyeket zamatos kabátjaik ihlette

Néhány nyilvánvaló klasszikus lehetőség, mint például a Goldie, az Joy vagy a Blondie, a magas arany retriever neve annak, ahogyan megvitatják az ilyen kölyökkutyák sima arany szőrét és kellemes hajlamát.

A címek fennmaradó része emlékeztet bennünket arra, hogy mennyire hihetetlenek ezek a fontos kölykök belül és kívül!

Napos

Limonádé

Pitypang

Méh

Tejkaramella

Őz

édesem

Dijon

Borostyán

Amarillo

Oro

Kacsa

csaj

Pikachu

Kukorica

Napraforgó

Tiara

Királynő

Flitter

Homokszínű

Banán

Karamella

Kegyenc

Nárcisz

Kanári

Spongyabob

Levél növényen

Rózsa

Homérosz

Citrom

Oroszlán

Mosolygós

Elégedett -e az új szülőkkel vagy szülőkkel – lenni? Az új szülők társaságában gyakran megjelenő legérdekesebb beszélgetések között szerepel a „Mi az új baba?”, Ezt követi a szeretteink tagjai és barátai által javaslatok választéka.

Ugyanúgy, mint az emberi csecsemők, a friss kedvtelésből tartott szülők hasonló problémával szembesülnek, „pontosan mit kell nevezni szőrös babájuknak”.

Az optimális név vadászata közvetlenül itt ér véget. Megjelenítjük Önnek egy címeket, amelyek közül választhat és választhat! Örömmel néz ki !! Az alábbiakban bemutatjuk a kedvenc kölyökkutyák nevét.

A legjobb nevek az arany retrievernek

Szeretne egy kreatív ugrást kezdeni, ha látja a cukorkád friss aranyat? Ezeknek a választásoknak a fülről fülre ragyogni fognak.

Természetesen az arany retrieverek aranyosak, epikusak, fényesek, tehetségesek és tele vannak karakterrel! Nem csoda, hogy évente különleges elismeréssel ünneplik őket: február 3 -án a Nemzeti Arany -retriever napja.

A Goldens imádja a háztartási társaikat, és mindig magas rangú a sok népszerű kedvtelésből tartott állati fajta listáján, ezért a kedvtelésből tartott állatok szülei gyakran csak a megfelelő monikerre vadásznak, amely tájékoztatja a világot, mennyire hihetetlenek ezek a kutyák!

Amikor a kiskutya legjobb nevét választja, vonjon be inspirációt több forrásból. Több mint 170 preferált címünket választottuk az Arany Retrievers számára, amelyek segítenek a kezdésben.

Keresse meg a kiskutya vagy az elfogadott rokon kedvtelésből tartott állatait? Jó szórakozást, használja a saját kreativitását, és ügyeljen arra, hogy megnézze a többi gondolatát a kedvtelésből tartott állatok listájának széles választékából.

A legnépszerűbb arany retriever nevek

Charlie

Kádár

Bailey

Bella

Százszorszép

Maximum

Luna

haver

Lucy

Sadie

Kimerít

Mogorony

Mágikus

Oroszlán

Molly

Nala

Herceg

Riley

Finn

Oliver

Bentley

Oakley

Penny

Medve

Dudás

cserkész

Rosie

Jack

édesem

Milo

Jávorszarvas

Liliom

Rubin

Napos

Marley

Winston

Mackó

Winnie

Gracie

Ellie

Sophie

Simba

Harley

Millie

Független

Koda

Stella

Fűzfa

Ollie

Gavallér

Jax

Chloe

Gyömbér

Kona

Finley

Gombolyag

MIA

Maya

Cody

Lola

Jackson

Sziklás

Jake

Zoey

Archie

Louie

Háborút

Henrik

Toby

SAM

Kali

Gus

Harper

Callie

Emma

Sammy

Mogyoró

Vadőr

Szerencsés

Lilly

Thor

Kém

Folyó

György

Roxy

Apollo

Kob

Remi

Layla

Bo

Annie

Bodhi

Dakota

Véletlen

Abby

Liba

Réz

Wrigley

Tüzér

Lexi

Brady

Lulu

Nyár

rozsdás

Szépség

Kék

Nash

Vadász

Jáspis

Homokos

Hölgy

Árnyék

Kókuszdió

Hudson

Indy

Keksz

Sámson

Harci

Benny

Goldie

Magyal

Beszennyez

Josie

Remy

Készpénz

Lincoln

Dexter

Olajbogyó

Levi

Thuso

Mák

MAC

Zeke

Zeusz

Benji

Csajka

Izzadt

Wilson

Phoebe

Juharfa

Zoe

Athéné

Ziggy

Nova

Baxter

Casey

Puisley

Harci

Leia

Loki

Miley

Üldözés

Otis

Shelby

Sasha

Duncan

Boomer

június

Delilah

Atlasz

Walter

Újság

Fűrészelő

Bruce

Csipkés

Whisky

Ryder

Parker

Kapitány

Zsálya

Dízel

Kismadár

MILA

Bors

Borostyán

Herceg

Reggie

Franklin

Denver

Juno

Sydney

Charlotte

Cukor

Boone

Odin

Rózsa

Ruda

Skye

Tímár

Remington

Frankie

Kegyelem

Ellő

Oscar

Hordár

Logan

Borostyán

Maui

AVA

Bruno

Chester

Doug

Arlo

Lukács

Kai

Botrány

Ász

Téli

Test

Hajlékonyság

Macy

Mollie

Carson

Macie

Libby

Penelope

Fás

Üstökös

Enzo

Nellie

Teodór

Mocsár

Selyemöv

Jessie

Árpa

Rufus

Buj

Grúzia

Tyson

Shiloh

Bonnie

Arya

Bernie

Tartály

Mabel

Watson

Finnegan

Brodie

Rocco

Kora

Aprósütemény

Kozmó

Rugó

Eli

Maisie

Kőműves

Pálinka

Addie

Sampson

Rizzo

Arany -retriever név tanács

Ha nehezen tudja dönteni, ne feledje, hogy a kiemelkedő arany -retriever nevek számos különálló inspirációs forrásból származhatnak, ideértve a kívánt ételeket, könyveket, színészeket, örökségét vagy esetleg a kölyökkutyafajta hátterét.

Például a kölyökkutya olyan víz-ihlette címet, mint például egy színes témájú moniker, például az árpa.

Egy másik szempont, amikor kiválasztja az arany -retriever címét? Kutya edzés. Ez különösen fontos lehet a kutyák számára.

Amikor új kölyökkutyáját tanítja, hogy válaszoljon olyan parancsokra, mint például a SIT, SALG CENNE, akkor biztos lesz benne, hogy a nevük nem zavaró forrás.

Másképp fogalmazva: kerülje el a kölyökkutyákat, amelyek gyakori kutya edzési javaslatnak tűnnek, mint például a „Bit”, amelyet egyszerűen megcáfolhatnak, mint „ülés”

Nyilvánvaló, hogy sok számít az a kölyökkutya nevef a nyelved. A legjobb arany retriever címek boldoggá tehetnek. Mi vagyunk a „hátsó ajtó teszt” szerelmesei a kölyökkutya -választáshoz.

Nagyon pontosan az, amilyennek tűnik: rack a hátsó ajtóban, és hívja a háziállat lehetséges nevét. Fokozatosan „Lulu, itt az ideje a vacsorának! „Vagy akár„ Boomer, tedd! ” Segít abban, hogy a címet a kreativitásodból és a valóságtól kezdje el.

Csak az aranyának megfelelő címet találja? Mutasd meg a bolygón (miközben a kiskutya biztonság és biztonság érdekében helyesen címkézi) hasznos, monogrammal ellátott kutya kiegészítőkkel, mint például az LL Bean reflektív gallérja, valamint egy dinamikus és rugalmas bőr gallér.

Minden kutya neve, állandóan

Mivel a kutya rajongók az évek során és az évek során teljesen érdekesnek találjuk a Canine -címeket, és imádjuk, hogy a témával kapcsolatos információkat keressük, hogy felfedezzék a forró tendenciákat, a mókás lehetőségeket és a klasszikusok speciális fordulatait.

Az idő múlásával sok címet állítottunk össze, amelyeket elolvasunk – a listáinkat friss információkkal frissítettük minden évben.

Több kutyanev

Egyedi kutyanevek

Aranyos kutyanevek

Bookish Kutyanevek

Barna kutyanevek

Romantikus kutyanevek

Uncategorized

Tehát egy kedvtelésből tartott kutya -fitnesz oktató értékelése

Ez a közzététel társult linkekből állhat. Pénzt vagy termékeket kereshetünk az üzletből, amelyet ebben a bejegyzésben rámutattak.
Néhány héttel ezelőtt vettem egy halom könyvet az Amazon.com -tól, hogy egyikük legyen, így kedvtelésből tartott kutya -edző akar lenni. Nem igazán hiszem, hogy a kedvtelésből tartott kutya -fitnesz oktató leszek, csak örülök annak, hogy új információkat olvasok a kedvtelésből tartott kutyák képzéséről, a kedvtelésből tartott kutyák karrierjéről, a kedvtelésből tartott kutyaki képzési tanúsításokról, a kedvtelésből tartott kutyaki képzési iskolákról, az internetes kedvtelésből tartott kutya -képzésről stb.
Ez a könyv rendkívül rövid olvasmány, bármennyire is tele van minden típusú jótékony információval, amelyet a tipikus kedvtelésből tartott kutya -képzési könyvek általában nem rendelkeznek. Mint valószínűleg kitaláltad a címből, ez a könyv pontosan arról szól, hogy miként lehet végül egy kedvtelésből tartott kutya -fitnesz oktatóvá válni, és nem igazán fedezi a kedvtelésből tartott kutyák edzési technikáit.
Tehát egy kedvtelésből tartott kutya -fitnesz oktató áttekintése akar lenni
Szeretem a könyveket, amelyeket egy -két nap alatt megnézhetek, mivel ez egy nagyszerű könyv, felkészítem. A folyó óriási tomok, valamint arról, hogy érdekes könyvek vagy fárasztó szövegek, gyakran nem fejezem be. Amellett, hogy foglalkozni kell vele, a kínált kedvtelésből tartott kutya -képzési könyvek többsége száraz, valamint lassú olvasmányok.
Tehát egy kedvtelésből tartott kutya -fitnesz oktató akar lenni, rövid és lényegében is. Pár nap múlva befejeztem, és rendkívül informatív módon fedeztem fel. A legérdekesebb pontok közül néhány a következő volt:

A kedvtelésből tartott kutya -fitnesz oktatóvá válás nem csak a kutyák képzéséről szól, hanem az emberek képzéséről.
Milyen típusú kedvtelésből tartott kutya -fitnesz oktató szeretne lenni – nem kell profinak lennie a kedvtelésből tartott kutyák edzésének minden területén, talán csak meg akarja mutatni a csoportos lecke alapvető engedelmességét.
Kutyaképző intézmények – A könyv sok különböző helyről beszél, ahol oktatást kaphat a kedvtelésből tartott kutyák képzésében.
Kutyaképzés akkreditációja – Valójában nincs egy.
Az In in, valamint a kedvtelésből tartott kutyaki képzési vállalkozás létrehozása

A könyv egészében sok más fantasztikus pont található, azonban néhányat megmentek egy sokkal mélyebb leírás céljából, és azt tervezem, hogy az Internet Pet Dog Training Institutions weboldalán helyezem el.
Alaposan örültem ennek a könyvnek, de vannak olyan dolgok, amelyek nem tetszettek benne. Ha szeretné hallani a könyvvel kapcsolatos kedvezőtlen kommentáromat, akkor vizsgálja meg az internetes kedvtelésből tartott kutyakutó -képzési intézményeket a következő napokban, ahol sokkal részletesebb értékelést készítek, vagy csak feliratkozom az RSS -hírcsatornára, ahogyan meg fogod kapni. Az értékelés az RSS olvasójával.

Ha már gondolkodik a könyv beszerzéséről, azt javaslom, hogy menjen tovább az Amazon.com webhelyre, hogy ma megkapja a példányát. Itt van egy link:
Tehát kedvtelésből tartott kutyakutó edző akar lenni

Legjobb válogatások a kölyökkutyáink számára
A legjobb kölyökkutya játék, amelyet szeretünk: Calmeroos kölyökkutya, szívveréssel és meleg csomagokkal – a legjobb az új kölyökkutyák számára. Segít az egyszerűségű stressznek és szorongásnak az új otthonában.
A legjobb kedvtelésből tartott kutya rágó, mi tetszik: Bones & Chews Bully Sticks – Minden kölyökkutyánk szeret harapni, nip és rágni. Szeretjük a zaklató botok felhasználását, hogy elősegítsék a nem kívánt viselkedés elterelését.
A legjobb kedvtelésből tartott kutya-kezelések, mi tetszik: őrült kedvtelésből tartott kutya-vonat-kezelések-ezeket felhasználjuk nagy értékű kezelésekként útmutatónk Pet Dog kölyökkutyáink számára.
A legjobb friss kedvtelésből tartott kutya -ételek, ami tetszik: A Farmer’s Pet Dog – Pár hónappal ezelőtt elkezdtük a Raven Friss Pet Dog ételek etetését, valamint tetszik! Szerezzen 50% -ot a Farmer’s Dog legelső vásárlásával.

Nézze meg sokkal több kedvencünket az új kiskutya -ellenőrző listánkon.

Uncategorized

Mit tennének a háziállataid, ha hüvelykujja lenne?

AddEthis Sharing Buttonsshare a facebookfacebookfacebookshare -hez a twittertwittertwittershare -hez a pinterestpinterestpinterestshare -hez a Moreaddthismore1 -hez

Milyen típusú kalandok tapasztalhatják meg háziállatát, ha hüvelykujja volt? Március 3-án van, ha a háziállatoknak hüvelykujj napja lenne, bár egy hónapos versenyünk van a tiszteletére, mivel szeretnénk tudni: Mit tudna elérni a háziállat, ha ellentétes hüvelykujja van?

Hogyan lehet belépni

Töltsön fel egy vizuálisan innovatív képet a kedvtelésből tartott állatokról, amely segíti a mondat betartását: „Ha a háziállatom hüvelykujja lenne, akkor __________.” Ne érezze, hogy korlátozódik, hogy a háziállatát felöltözze egy foto-opra. Ha Pro Pro Pice Editing profi vagy, szeretnénk ezt látni! Vajon Baxternek lövés lenne az első osztályú pilóta? Vagy talán Lily kiválóan kiegészítené a közösség focicsapatát.

Felirat a képe pontosan elmagyarázza, hogy a hüvelykujja miként javíthatja háziállat életmódját.

Nyissa meg a Facebookon a Versenyoldalt

Ossza meg bejegyzését a közösségi média hálózataival, hogy szavazatokat szerezzen!

Szavazási kritériumok

A nyertes beadványokat a kritériumok betartása alapján választják ki:

Fotó képzelet, valamint az eredetiség – 70 pont

Fotó felirat – 25 pont

Szavazás – 5 pont

(Olvassa el a teljes versenyszabályokat itt)

Díjak

Az egyik nagydíj bajnok megkapja:

1 éves bolhák, valamint kullancs gyógyszerek (Flea3X vagy Flea4X)

Max Donut Pet Bed

100 USD PetMeds ajándékutalvány

3 A legelső helyszíni nyertesek 25 dolláros PetMeds ajándékutalványt kapnak

Verseny dátuma

Nyújtsa be a bejáratát március 31 -én. A nyerteseket 2013. április 8 -án vagy kb.

Sok szerencsét!

Adományok

Green Bark Gummies evaluation – healthy pet dog treats for training

‘The soft as well as chewy treat that dogs like to eat’

Megjegyzés: Ez egy szponzorált bejegyzés. checked out a lot more to discover exactly how you can win a bag of healthy treats for your dog.

A business called eco-friendly Bark Gummies just recently sent me a few of its healthy pet dog treats for my pet dog Ace to try. as well as let’s be honest, my feline Beamer tried them as well (Pretty much swallowed one whole).

The thing that’s so special about these treats, according to eco-friendly Bark Gummies, is they include a healthy “super food” component called chia.

What the heck is chia?

Yeah, I didn’t understand either.

Chia seeds consists of omega-3 fatty acids, according to eco-friendly Bark. as well as they have other benefits, too. For example, they:

support joint function as well as mobility

are high in fiber as well as supports healthy digestion

are an exceptional source of minerals

More details about eco-friendly Bark Gummies

I’ve been utilizing the eco-friendly Bark Gummies while training as well as walking my pet dog lately. I likewise put them in his Kong toy.

I don’t mind providing Ace great deals of treats as long as they’re healthy, as well as lucky for him he’s never had an problem with getting weight (Yeah, I’m jealous too).

These treats are soft as well as chewy (not really gummy) as well as they are shaped like bit bears. Olyan cukik! as well as my pet dog goes nuts over them. I normally end up breaking them in half when we’re working on training. They’re fantastic for assisting Ace focus on me when we pass other dogs.

The Green Bark Gummies are made in the united states as well as the web site states they consist of no:

corn, soy, wheat or added sugar

GMOs

artificial flavors or colors

The treats are available in four varieties: Skin & coat, hip & joint, healthy digestion as well as health and wellness & vitality.

“Chia delivers all the great oils that salmon delivers without heavy metals, ocean-borne contaminants or mercury,” according to GreenBarkGummies.com.

According to eco-friendly Bark Gummies:

1. The treats are made with white fish or wild-caught Alaska pollock.

2. The treats were established by vets as well as nutritionists.

3. The gummies are powered by one of nature’s “super foods” – chia.

4. The treats include a blend of antioxidant-rich eco-friendlies such as alfalfa, kelp, eco-friendly tea as well as chlorophyll.

5. two sizes are offered so dogs of all breeds can enjoy!

NutriCHIA

Green Bark Gummies utilizes its own component called NutriCHIA. This is sprouted chia ingrained with three omega-3 fatty acids, ALA, EPA as well as DHA, according to the web site.

Green Bark Gummies states the omega-3s are in a bioavailable form, indicating they are quickly absorbed by the body.

Would your pet dog like to win some treats?

Green Bark Gummies is providing away a bag of treats to two lucky visitors of That Mutt. need to have a U.S. mailing address to win.

For your possibility to win, just go into utilizing the Raffelcopter below. It’s simple to utilize as well as will just ask you to log in with Facebook or by supplying an email address. The contest ends at midnight PST Nov.18. two winners have been chosen.

Rendelési információ

Green Bark Gummies are offered on Amazon here (aff link).

Or, for a lot more info on the business or to discover a store that brings the treats, go to GreenBarkGummies.com.

What have you been training your pet dog to do lately while utilizing treats?

Uncategorized

Lehet, hogy háziállata hős?

AddEthis Sharing Buttonsshare a facebookfacebookfacebookshare -hez a twittertwittertwittershare -hez a pinterestpinterestpinterestshare -hez a Moreaddthismore -hoz

Nemrég reggeliztem egy családtaggal, aki egy történetet mesélt egy macskáról, amikor gyermekkorában volt. Elmondása szerint a „hegedű” volt a világ leg intelligensebb macska, és kétségtelenül megmutatta neki, hogy a macskák okosabbak, mint bármely más háziállat. Amikor Fred bácsi fiatal volt, családjának két háza volt: az egyik a hegyekben és egy a tengerparton. Fred nagybátyám elmondta, hogy a hegedű egy nap húsz plusz mérföldnyire haladt a hegyi háztól a tengerparti házig, hogy segítséget kapjon Jenny néni számára, miután egy esést nem tudott költözni. Azt állította, hogy a macska megjelent a tengerparti házban, és sürgősen kezdte el, amely értesíti a családot, hogy valami nincs rendben. Amikor megpróbálta felhívni Jenny nénit, és nem kapott választ, odament, hogy megtalálja a padlón.

Ahogy sokkal többet hallgattam, mint egy kis szkepticizmus, elkezdtem megkérdezni, hogy lehetséges -e egy macska ilyen módon viselkedni. Hasonló történeteket hallottam a macskákról és a kutyákról, amelyek megmentették az embereket vagy hősies módon cselekedtek, de mindig gyanúsak voltak a részletek pontosságáról vagy az események értelmezéséről. Mennyire okosak a macskák és a kutyák? Ideje volt nekem egy kicsit ásni, hogy megtudjam, van -e olyan kutatás, amely érvényesíti vagy diszkriminálja ezeket a történeteket, amelyeket az évek során hallottam.

Minél sokkal többet olvastam, és annál sokkal több emberrel beszéltem, annál sokkal bonyolultabbá vált az ügy, és annál sokkal megfoghatatlanabb lett a tényleges következtetés. Egyes kutatók azt állítják, hogy a kutyák hihetetlenül okosak, mivel az agyuk fizikailag meglehetősen nagy, és olyan feladatokat végezhetnek, amelyek megkövetelik számukra, hogy kövessék a bizonyos utasításokat, míg mások azt állítják, hogy ennek a viselkedésnek a sok évezredes háziasításán alapul. Azok a kutatók, akik megpróbálták tanulmányozni a macskák intelligenciáját, másrészt hihetetlenül intelligensnek találták, de a macskák általában úgy döntöttek, hogy nem vesznek részt egyetlen emberi tanulmányban. Ez a nyilvánvaló dacolás vagy a háziasítás hiánya, vagy a fejlett intelligencia jele, vagy mindkettő oka lehet. Amit a kutyák és a macskák birtoklása és más kedvtelésből tartott állatok tulajdonosaival való beszélgetés évtizedek óta tudok, az az, hogy létezik egy közös téma, amely úgy tűnik, hogy egyértelműen jön létre: mind a kutyák, mind a macskák képesek viselkedni olyan módon, ahogyan a tulajdonosok hősiesnek tartják. Számos ember még inkább azt állította, hogy bizonyos időpontokban állataik bizonyos dolgokat tettek nekik vagy más családtagjaik számára, akiket egyszerűen csodálatosnak lehet írni.

Bármi legyen is a saját gondolataid az ügyben, az a lényeges, hogy emlékezzünk arra, hogy az állatok számára a legjobban elvégezni kell őket, és ezt jól kell táplálni és egészségesnek kell tartani. Például az olyan ételek, mint például a vadon élő kutya -formula, magukban foglalják a valódi húst és a halat (hitelesített hormon teljesen ingyenes és antibiotikummentes), és nagyon emészthető fehérjeforrásokat kínálnak. Ez az étel magában foglalja az édesburgonyát és a borsót is, hogy magas energiát kínáljon. Az egész gyümölcs és zöldség vitaminokat és antioxidánsokat kínál a háziállat immunrendszerének növelésére. Másrészt a macskák kötelesek karnivúrák, és hús alapú étrendre van szükségük. Kínálhat otthoni étrendet, mindaddig, amíg helyesen kiegyensúlyozott, és az otthoni főtt ételek minden szinten kiváló táplálkozást kínálhatnak. Vásárolt elkészített ételeket, például a Petcurean GO -t! A természetes gabona teljesen ingyenes konzerv macskaeledel a macskát maximális táplálkozással és koncentrált energiával kínálja valódi hús (csirke, pulyka és kacsa vagy pisztráng), kerti zöldségek, farm friss gyümölcsök és emberi minőségű olajok felhasználásával (gazdag az Omega 6 és 3 -ban. Alapvető zsírsavak).

Más termékek, amelyek hasznosak lehetnek, hogy állatainkat a legjobban végezzék el, magukban foglalják az Omega 3 zsírsav -kiegészítőt. A halolaj -kiegészítő nemcsak az ízületek, a szív és a szemek optimális egészségi állapotát elősegíti, hanem elősegíti a háziállat agyának megfelelő működését is. Az egészséges máj- és immunrendszer fenntartása szintén nagyon elengedhetetlen az állatok energikus és összpontosító tartásához. A denamarin egy táplálkozási kiegészítő, beleértve az antioxidáns szililbint, amely javítja a PET májfunkcióját azáltal, hogy fokozza a máj glutationszintjét. Silybin támogatja az epe áramlását a májon keresztül, amely elősegíti a tápanyagok emésztését és felszívódását a háziállat étrendjéből. A Silybin elősegíti a májsejtek regenerálását, és javíthatja a glutation szintjét, egy antioxidánsot, amely segít megvédeni a sejteket a toxinoktól, például a teljesen szabad gyököktől.

Noha a kiváló minőségű táplálkozás és az egészséges kiegészítők hozzájárulhatnak háziállatának általános egészségéhez és jólétéhez, ne feledje, hogy egy kedvtelésből tartott állatok állapota, amely látszólag a semmiből fejlődik ki Az állatorvos. Az állatorvos sokan valószínűleg sok látottIdőnként a Pontos tünetek, amelyekben kedvtelésből tartott állata szenved, és a kezelési lehetőségek arzenálja van. Egyes esetekben a viselkedés változásai az első dolog, amelyet kedvtelésből tartott állatok tulajdonosaként veszünk észre, és ezeket soha nem szabad figyelmen kívül hagyni. Mindig jobb, ha óvatos, és a kedvtelésből tartott állatot az állatorvoshoz viszi, ahelyett, hogy túl sokáig várna, amíg a helyzet sokkal nagyobb kihívást jelent az irányításhoz. Ne felejtsük el azt sem, hogy ha gyógyszeres vagy kiegészítő kérdéssel kapcsolatos kérdése van, felhívhatja egy 1800petmeds gyógyszerészet, aki örömmel válaszol az Ön számára.

A kedvtelésből tartott állatok intelligenciájának laboratóriumban történő mérése egy történetet mesélhet, de a kedvtelésből tartott állatok tulajdonosainak összegyűjtött anekdotái gyakran meglehetősen másokat mondanak. A kedvtelésből tartott állatok intelligenciáját és potenciálját (hasonlóan az emberi intelligenciához és a potenciálhoz) nem lehet pontosan mérni az iskolában vagy orvos által kifejlesztett szabványosított tesztek elvégzésével. Minden háziállatnak van egy különleges története, amelyet el kell mondani, és ha esélyt adnak, valóban csodákat tud végrehajtani, és még a kedvtelésből tartott állatok tulajdonosaival szemben is meglepheti.

NutritionPet viselkedéskupplements