Dr. Mary Beth Leininger Avma legelső hölgyének elnökének

ünnepelte, hogy fantasztikus nőket ünnepel az állatgyógyászatban

A nők történelem hónapjának tiszteletére az American Állatorvosi Szövetség (AVMA) korábban feltárta az állatorvosi szakmán belüli felvett nők felsorolását. Különösen a GoodNewsForpets szomszédságában Dr. Mary Beth Leininger, az AVMA legelső hölgy elnöke, valamint a 2018 -as Germinder20 Pink Honoree hatalma. Dr. Leininger története szerepelt a GoodNewsForpets -en.

Dr. Mary Beth Leininger, az AVMA legelső hölgy elnöke, 1967 -ben végzett az állatorvosi intézmény.

Az AVMA sajtóközleménye szerint, a közelmúltban, 1975-ben, a nők a szakma mindössze 5 % -át tették ki, anélkül, hogy az Avma tisztjei, végrehajtó testülete vagy tanácsai között szolgáltak, valamint csak egy hölgy, aki az Avma 126 tagú otthonában szolgált. Küldöttek. 2010 -re a nők a foglalkozás kb. 50 % -át tették ki, és manapság az Egyesült Államok állatorvosok kb. A küldöttek otthona nők.

Az AVMa sajtóközleményében megjegyezte, hogy hálás az úttörő és a világ változó állatorvosokért, valamint az összes nőkért, akik segítették a módszert az emberi, állatok, valamint a környezeti egészség és wellness védelmező állatorvosok számára. –

Mivel sok olyan állatorvos diplomát végzett az állatorvosi intézményekben, még sokkal csodálatosabb nőknek is várja meg, hogy jelölik a vezetésüket. – A szerkesztő megjegyzése.

Dr. Mary Beth Leininger neve Germinder20 Pink of Pink Honoree

Uncategorized

A macska trapéze

Amikor Kate Benjamin, a Moderncat megkérdezte tőlem, szeretnék -e egy macska trapézt az Allegra és a Ruby számára, izgatott voltam. Vízióim voltak a két cicámról, amely a levegővel repülött egy olyan cselekedetben, amely versenyezhet, amit a Cirque du Soleil összeállíthat.

Oké, nem. Ez nem olyan típusú trapéz. A Cat’s Trapeze egy speciális termék, amelynek célja az aktív macskák ellátása, amelynek alternatívája van a függönyök és a bútorok felmászásához. Az erős pamut anyag ellenáll a nehéznek, és a lágy párnák a legjobb helyet biztosítják a szunyókáláshoz.

A macska trapézét két stílusban kínálják, a 2-Pillow-t 99,99 dollárért, valamint a 3-Pillow-t 124,99 dollárért. Erős pamutból készül. Önnek követelnie kell, hogy magának biztosítsa a tölteléket a párnáknak. A trapéz párnák dobható párnákkal, vagy újságokat, régi törülközőket vagy újrahasznosított ruhákat használhat a környezetbarát csavarozáshoz.

Nem tudtam pontosan, hogy a kettőm hogyan reagál erre. Feltételezem, hogy Ruby szeretné, és kihasználná a személyes dzsungel tornatermét, azonban az Allegra szkeptikus lenne.

A macska trapéz részletes útmutatásokkal rendelkezik, hogy pontosan hogyan kell letenni. Az utasításokat eltávolítják, és egyszerűen követhetők. Úgy döntöttem, hogy az ajtó hátuljáról, legalábbis kezdetben, csökkentem a mozgást. Hasonlóképpen felfüggeszthető a mennyezetről. Használtam négyzet alakú párnákat, amelyek kéznél voltak a platformok kitöltésére. Nem vett igénybe sokkal több, mint néhány percig, hogy bármit összeállítsunk, valamint a voila -t – volt egy macska trapéz, amelyet felkészültünk a nők számára, hogy felfedezzék.

Eleinte mindketten óvatosak voltak. Nem meglepő, hogy Ruby volt az első, aki kivizsgálta. Nyilvánvalóan meg akarta vizsgálni a dolgokat, azonban nem függött, hogy felugrik a trapézen, ezért a legalacsonyabb platformon helyeztem el. Úgy vélte, hogy ez nagyon jó, és folytatta, hogy bármit is alaposan szimatoljon. Allegra élvezte a szobán keresztül.

Nem tartott sokáig, amíg Ruby egyedül ugrott fel a trapézre (legelső alkalommal csábítottam, hogy játékot dobtam az egyik platformon). Még nem mászott fel az egyik platformról a másikra, de azt hiszem, csak idő kérdése lesz ahhoz, hogy elegendő legyen.

Allegra viszont szkeptikus marad.

Nagyon szeretem a macska trapézét, és azt hiszem, hogy a nők (nos, abszolút Ruby!) Időben is tetszik. Kiváló választás azoknak az embereknek, akiknek esetleg nem rendelkeznek több macskafa területével. Sokoldalú, tekintve, hogy ötvözi az aktivitást és a puha területeket a szunyókáláshoz. Amellett, hogy ez csak szokásos szórakozás, mivel annyira különbözik a macskák szórakoztatásához.

A macska trapézjéről, valamint a megrendelésről szóló sokkal további információkért kérjük, olvassa el a Cat Trapeze webhelyét.

Hisz abban, hogy a macskáid örömet élveznének a macska trapézében?

Ingrid király

Hasonlóképpen is tetszik:
Az eredeti Cat’s Trapeze: Cirque du Soleil a macskáinak

Macskák és madarak is: A beltéri macskák madárfigyelésének örömei

Kis macskák, amelyek segítenek a hatalmas macskáknak: Az új csemegek sorozata támogatja a hatalmas macskaváltást

«Akupunktúra a macskák számára
Kedvenc macska idézetek »

13 megjegyzés a macska trapézjéről

Evab azt mondja:

2015. március 14 -én, 9:56

Valószínűleg az egyik macskám számára működne, aki szeret mászni, bár az idősebb emberem valószínűleg nem megy közel ahhoz, hogy ezt szem előtt tartsa, valamint az árat, amely szerintem kissé meredek, ez nem nekem.

Válasz

Tammy azt mondja:

2011. október 6., 19:17

Ez egy igazán nagyszerű ötlet! Tetszik. A srácok életének ezen a pontján megkérdőjelezem, hogy ezt választják. Most mind öreg gyerekek (2 van 10, valamint 1 -es év), de ezt feltétlenül szem előtt tartom a jövőbeli cicák számára! Nagyon szeretem a koncepciót!

Válasz

Julie azt mondja:

2011. október 4., 19:10

Ez biztosan szórakoztatónak tűnik! A cicáim szeretnek mászni, fogadok, hogy tetszik!

Válasz

Weetzie azt mondja:

2011. október 4., 14:23

Annyira cool! Kényelmesnek, extravagánsnak és szórakoztatónak is tűnik – pontosan ugyanabban az időben! Úgy gondolom, hogy mindkét nőm szeretné, bár egyikük először feltétlenül veszi a gondos Allegra technikát.

Válasz

Ingrid azt mondja:

2011. október 4., 17:58

Ha úgy dönt, hogy kipróbálja, akkor pontosan megértsük, hogy a nőknek tetszik, Weetzie.

Válasz

A macska bölcsdom101 layla azt mondja:

2011. október 4., 11:42

Megértjük, hogy Odin szeretné, hogy ez félelem nélkül. Nem lenne választás Merlin számára korlátozott látomásával vagy bármilyen típusú macskával, aki nem szereti a meggyőző tárgyakra ugrást. Fiatalabb napjaiban egy függőágyra ugrott, és örömmel látja el a lengést. Ennek a stílusnak van helye a továbbfejlesztéshez, mint egy újabb szín, bár az előnyök, mint a hordozhatóság, valamint a gépmosható?

Válasz

Ingrid azt mondja:

2011. október 4., 12:17

Fogadok, hogy Odin robbant, Layla! Lásd a Terri fenti intézkedéseimet, a fentiekben: extra színek, valamint a készítő moshatóság.

Válasz

Teri, valamint Curlz macskái, valamint Swirlz azt mondja:

Október 4,null

Egy unatkozó macska szórakoztatása soha nem volt ilyen egyszerű

AddEthis megosztási gombok a FacebookFaceBookBookShare -hez a TwitterTwitterTwittershare -hez a pinterestpinterestpinterestshare -hez a Moreaddthismore -hoz

A macskák önállóan és függetlennek viselkedhetnek, mintha nincs szükségük semmire vagy egyénre, hogy elfoglalják őket, de az igazság az, hogy valóban játszani és szórakozni akarnak! Macskatulajdonosként valószínűleg már rájössz, hogy sok macska elég önellátó. Független hozzáállásuk ellenére azonban a macskákra figyelmet kell fordítani, és ha nem vesznek részt, rombolóvá válhatnak.

A pusztító macskákról ismert, hogy rágják, rossz dolgokat karcolnak, túlságosan vőlegények vagy nem élelmiszerekkel kapcsolatos tárgyakat esznek. Ez a viselkedés nem csak bosszantó, nagyobb problémákat okozhat, például hajgolyókat vagy a bél károsodását. Ki gondolta volna, hogy az unatkozás ilyen típusú problémákat okozhat?

Elfoglalt életünkkel gyakran nehéz megtalálni az időt, hogy minden szükséges figyelmet fordítsunk a családi háziállatokra, és megérdemeljék. Ezért döntő fontosságú, hogy a biztonságos, interaktív játékokat elérhetővé tegye a macskád számára. Egy interaktív játék, mint például a Pioneer Pet Bootsie Bunkbed & Playroom for Cats számára, mindent megtesz egy-egy játékidőben. A macskák az oldalához rögzített ütőjátékoknál mancsot mancsok lehetnek, eltűnhetnek a titkos rejtekhelyen, vagy csak a tetején tárolódhatnak, és élvezhetik a világot. Ráadásul még sokkal szórakoztatóbb a házban több macskával.

Amellett, hogy megtalálja az egeret, és hozza neked, hogyan lehetne jobb a macskád napja?

macskakövespet viselkedés

Uncategorized

A NYC Marks Állatgondozási Központjai a hajléktalan állatok nyilvántartási elhelyezését 2016-ban

az ASPCA 2017-ben 1 millió dollárt vállal az életmentő ACC programokra

A NYC (ACC) Állatgondozási Központjai, az egyetlen nyitott beadási állati menedékhely, amely mind az öt kerületet kiszolgálja, minden időkben magas év végi elhelyezési arányt ért el a macskák, valamint a 89,2 százalékos kutyák (88,4 százalék macskák esetében; 90,9 százalék; Kutyák).

Ennek a mérföldkőnek az erőteljesen hozzájáruló szempontjai között szerepel az ACC állatok örökbefogadással történő elhelyezése, az állatok rutin átutalása mellett az új Hope partnereinek, ideértve az ASPCA® -t is (Amerikai Társaság az állatok kegyetlenségének megelőzésére). 2016 -ban az ASPCA sokkal több mint 2000 állatot, általában macskákat kapott, valamint az ACC -hez hasonlóan több mint 5800 spay/semleges műtétet készített.

Az ACC rekord magas elhelyezési aránya szintén összekapcsolható ötletes technikájával az állatok átadásának megállításához. Azáltal, hogy fontos szolgáltatásokat nyújt a rászoruló kedvtelésből tartott állatok tulajdonosai számára, az ACC sokkal több New York -i háztartás számára lehetővé tette háziállatuk megtartását. 2015 és 2016 között a tulajdonos átadása a városban 629 állattal csökkent.

A számtalan spay/semleges műtét, az orvosi támogatás és más gyakorlati mentorálás folytatása mellett az ASPCA 2017-ben 1 millió dollárt keres fel az ACC-hez, amelynek nagy része támogatni fogja az ACC átadási megelőzési programjait. Ezek a programok magukban foglalják a felvételi tanácsadást a tulajdonosok számára, akik az állatok lemondásáról gondolkodnak, valamint a tulajdonosok váltakozó lehetőségeit biztosítják, hogy családi háziállataikat otthonukban tartsák. Ugyanígy olyan programokat ad, mint a szomszédsági háziállatok, amelyek fontos szolgáltatásokat nyújtanak, ideértve az oltásokat, valamint a mikrochipeket a kedvtelésből tartott háztartások számára az alulteljesített környékeken. Az ASPCA alapjai szintén támogatják az állati mentéshez, valamint a szállításhoz, az orvosi szolgáltatásokhoz, valamint a bevitel minimalizálására és az állatok számára nyújtott ellátás szintjének növelésére szolgáló egyéb ötletes programokhoz kapcsolódó folyamatos ACC programokat a központban.

„Ez egy rendkívüli mérföldkő az állatok jóléte számára NYC -ben, valamint az ACC elégedett a nehéz munkával, amely ezeket az eredményeket hozta létre. Az ASPCA asszisztense és támogatása révén az ACC minimalizálja az átadott állatok számát, valamint előmozdítja az állatok egészségét és wellnessét, valamint az állatok jólétét a NYC -ben ” – mondta Risa Weinstock, az ACC ügyvezető igazgatója. „Az ASPCA asszisztens segítségével, sokkal több, mint 200 másik aktív új remény partner mellett, az állati képviselők, valamint az örökbefogadók, az önkéntesek és az adományozók szomszédságában az ACC elérte ezt a rekord sikerét. Örülünk ennek az eredménynek, és elkötelezettek vagyunk a folyamatos fejlesztés és a siker iránt. ”

„A tavalyi fejlesztési ACC – valamint az elmúlt 10 évben fennmaradt – azt mutatja, hogy régóta elkötelezettségüket a New York -i állatok jólétének folyamatos fejlesztése iránt” – mondta Matt Bershadker, az ASPCA elnöke és vezérigazgatója. “Ugyanígy szemlélteti elkötelezettségüket a szervezetekkel, például az ASPCA -val való partneri partneri partneri partneri partneri hatásos programok készítésére, ideértve a tulajdonosok támogatására irányuló fontos erőfeszítéseket, ahol az alapvető kedvtelésből tartott állatok gondozása megfizethetetlen vagy elérhetetlen lehet.”

Az ACC nyulakon kívül a macskák, valamint az örökbefogadásra kínált kutyák az interneten, vagy az ACC ingyenes mobilalkalmazásánál ellenőrizhetők (elérhető a Google Play -en, valamint az Apple App Store -on).

Uncategorized

Találkozzon Simpsonnal: Egy kiskutya, akinek második esélye van az életben

, add hozzá a megosztó gombok a facebookfacebookfacebookshare -hez a twittertwittertwittershare -hez a pinterestpinterestpinterestshare -hez a Moreaddthismore1 -hez

Minden januárban, az 1-800-Petmeds Cares ™ ünnepli a csere napjának megváltoztatását azáltal, hogy segít három örökbefogadható háziállatnak a szükséges orvosi ellátás megszerzésében, amely a kedvtelésből tartott állatok életversenye során. Az idei verseny első győztese egy Simpson nevű mopszkutya.

Simpsont december végén egy autó sújtotta, és törött medencét, közúti kiütést és egy nagy nyitott sebet szenvedett a jobb hátsó lábán, feltárva a láb ízületét és szalagjait. Alig élte túl az eredeti balesetet, és a nagy károk miatt eutanizálódott. A texasi Austin Austin Austin Pug Rescue hívást kapott a sürgősségi állatorvos klinikáról, és éppen időben meg tudta menteni.

A 9 hónapos kiskutya hosszú útja volt a gyógyuláshoz, és még hosszú utat kell megtennie. A jobb hátsó lábánál lévő kiterjedt sebek meggyógyultak, és jelenleg egy öntvényt visel. Még mindig hosszú és drága ortopéd műtétre van szüksége a törött medence rögzítéséhez, és lehetővé teszi számára, hogy mozogjon a kölyökkutya szabadon és fájdalom nélkül.

Simpson arra vár, hogy egy kinevezéssel egy állatorvossal döntsön, hogy döntsön a számára a legjobb műtéti megoldásról. PRA reméli, hogy a sebész megjavíthatja a medence törött aljzatát, miközben a combcsont fejét (a láb tetejét) a medence aljzatában tartja. Ez a lehetőség a legjobb esélyt biztosítja neki a láb és a mozgási tartomány teljes, normál használatának helyreállítására. Képes lenne visszatérni a normál kölyökkutyák tevékenységeihez, futni és elhagyni az Offon -t.

Függetlenül attól az eljárástól, amelyet az állatorvos dönti el, Simpson 6-8 hetet fog csendesen felépülni a műtétből és fizikoterápián keresztül. Miután meggyógyult, és az összes nyomon követési találkozót a szakemberrel folytatta, örökbefogadásra készül!

A PRA Simpsont édes, kimenő kölyökkutyának írja le, akinek a jelenlegi egészségügyi problémái ellenére soha nem volt rossz napja. Szereti, ha körbejárják, és szeretnek mindenkit, akivel találkozik. Még az összes kezelése révén az állatorvosi személyzet „valaha a legjobb betegnek” írja le.

Ha érdekli, hogy a Simpson családja részévé váljon, kérjük, nézd meg az Austin webhelyének PUG -mentését, és töltsön ki egy örökbefogadási kérelmet.

Nem az Austin területén található, hanem egy rászoruló háziállatot szeretne hozzáadni a családjához? Fontolja meg a menedékhely vagy mentőcsoport látogatását a környéken! Megnézheti a versenyoldalunkat is, hogy megtekintse a többi háziállatot, akiknek segítségre és otthonokra van szükségük.

Az Austin mopugmentését 2009-ben alapították, hogy segítsék a mopszokat és a vegyes fajta mopszokat a texasi Austinban. Elkötelezettek annak érdekében, hogy segítsenek a mopszoknak, akiknek segítségre szorulnak, és büszkék arra, hogy soha nem fordítják el a rászoruló mopszot.

A harmadik éves változás A háziállat életversenyét az 1-800-Petmeds Cares ™ rendezte. További információkért az 1-800-PETMEDS CARES ™ az 1-800-PETMEDS CARES ™ adományokat adományoz az állati menhelyek és mentőcsoportok számára az állati menhelyek és mentőcsoportok számára, olvassa el a PetMeds Cares webhelyet és a Facebook oldalt.

Azok számára, akik érdeklődnek a Simpsonról és az ő helyreállításáról, kérjük, maradjon velünk, mivel a következő hetekben megosztjuk a nyomon követési történetet, beleértve egy videót az előző és utáni történetről.

PET örökbefogadás -egészségügyi ellátás

A Bella Hálaadás Pumpkin Muffins

add ezt a megosztó gombokat a FacebookFaceBookBookShare -hez a TwitterTwitterTwittershare -hez a pinterestpinterestpinterestshare -hez a MoreaddthisMore66 -ig.

Helló, ismét mindennapos, én vagyok, Bella. Rendkívül eksztatikus vagyok, mivel a Hálaadás nevű hónap vége közelében egy fantasztikus ünnep érkezik. Ekkor mi a Pawrents és a rokonok, akik mind a házban, aki a családban a legjobb szakács, összejönnek, valamint az apukák mind a tv -ben élvezik a labdarúgást, valamint az anyukák mind a konyhában lógnak. Az étel gondozása. Azoknak, akik speciális étrendben vannak, azonban továbbra is figyelnünk kell arra, amit eszünk, így nem tapasztaljuk meg az ön által okozott sérüléseket! Azok köztük, akik megértenek engem, ugyanúgy megértik, hogy kalcium -oxalát kő vagyok, és gondoskodnom kell arról, hogy ne eszek semmit, ami problémát jelent nekem. Egy furulencia, amely anyának adta az alacsony oxalátos szakácskönyvet (második könyv), tehát amikor valami különlegeset szeretne készíteni nekem, az anya felfedez egy receptet, és adaptálja a kutyáknak. Testreszabotta a 100. oldalon található receptet azzal, hogy megszabadul bármitől, amit a kutyák nem enni, hanem helyettesítést végeznek. Itt van a recept, amelyet az anya készített, és ideálisan ellenőrizte itt, a Chateau Bella Konyhai Konyhai Konyhai területén (és ez nagyon jó):

Bella hálaadás tök muffinja

A kicsi muffin konzervdobozok, valamint a 36 kis muffin csésze 3 -as követelményét fogja követni. Melegítse elő a sütőt 350F -re.

1 2/3 csésze rizsliszt (kapható a Walmarton)

1 teáskanál szódabikarbóna

1/2 teáskanál fahéj

2 TBS melasz

1/2 Can 100% tök püré

1/2 C repceolaj

2 tojás, enyhén megverték

*1/3 C víz (csak akkor, ha a tészta megnedvesítéséhez szükséges, hogy kanállal le lehessen dobni a muffinpoharakba)

Tehát azt követeli, hogy az összes „mise en helyét” megszerezze – ez az, hogy az összes alkatrészt, valamint az eszközöket együtt és a helyszínen is elindítsa, mielőtt elkezdené, így:

Keverje össze az összes száraz alkatrészt egy tálba. Keverje össze az összes nedves alkatrészt egy újabb tálba, majd hajtsa össze a nedves alkatrészeket a kiszáradásra, amíg jól meg nem keverik. *Megjegyzés: Ha ez ugyanolyan száraz, akkor adjon hozzá néhány vizet. Így kell kinéznie:

A keverékterméknek 36 muffinpoharat kell kitöltenie, a kanállal, nem pedig a tetejére, mivel ez nem növekszik rendkívül sokat.

Süssük kb. 18-20 percig, ha egy fogpiszkáló ragaszkodás nélkül tiszta lesz. Hűtsük le, majd fedjük le műanyag fóliával. Hűtéskor az összes kutya rendkívül örül az ízvizsgálatnak. Itt vagyok, csak szemmel látom ezt az ízletes illatú nomnomot ezen a tányéron, és csak annyit akarok tenni, hogy megeszem:

Pontosan így akarta az anya valóban ezt a fényképet:

Az apró kutyák megkövetelik, hogy muffinjaik apró darabokra morzsolódjanak, hogy megakadályozzák a fulladást. Ezek olyan nagyok, hogy rágás nélkül belélegzik őket.

Tehát most itt az ideje, hogy a vendégek megérkezzenek, és elkészítettem ezt a bájos tálat a Hálaadás muffinjaimmal, és felkészültem a kiszolgálásra! Bon Appétit az én furrendáim!

Boldog hálaadás napot, mindenki!

Szeretet,

Bella

Itt van a Bella receptje, ha szeretné hozzáadni a recept kollekciójához:

Uncategorized

A Mars Petcare bemutatja a vágy márkát az ősi étrend -terv magas fehérjetartalmú kedvtelésből tartott kutya ételek és macskák ételek

Crave Pet Dog Dog Food

A macskás ételek vágyakozása

A Mars Petcare Crave Brand Pet Food táplálkozása táplálja a családi háziállatokat magas fehérjetartalmú, húsmentes, gabonamentes receptekkel, valamint kutyákkal, valamint macskákkal, mint a farkasokkal, valamint a vadmacskák őseivel-egy ősi étrend-terv, amely szállítja Tápanyagok egy erős, sovány testhez, valamint az üldözéshez. Minden crave ételtag gabonamentes, valamint nem tartalmaz baromfi spin-off étkezést, kukoricát, búzát, szójafehérjét, vagy ember alkotta ízeket vagy tartósítószereket. Az ételeket boltokban vagy interneten kínálják olyan nagykereskedőknél, mint az Amazon, a Chewy, a Kroger, a Meijer, a Target, az Ahold, a Walmart, valamint a Petsmart. Sokkal további információkért látogasson el a cravepetfoods.com webhelyre.

Uncategorized

Lehetséges, hogy a háziállat rossz adagot adna?

AddEthis Sharing Buttonsshare a facebookfacebookfacebookshare -hez a twittertwittertwittershare -hez a pinterestpinterestpinterestshare -hez a Moreaddthismore4 -hez

Ez volt a legelső feladatom, mint gyógyszerész Közép -Floridában, valamint akkoriban a technikusomat is a közelmúltban regisztrálták, amikor az amoxicillin -folyadék receptre került egy gyermek számára. Alaposan megnézte a receptre, és valahogy tévesen értelmezte a „tep” -t. mint evőkanál, a teáskanál helyett. Ha ez a gyógyszer így kiesett volna, akkor a gyereknek háromszorosa lett volna az adag, amelyet az orvosnak kellett volna. Az orvosok most arra motiválnak, hogy ne rövidítsék a tipikus szavakat, azonban semmi sem helyettesíti a tapasztalatokat, valamint annak megértését, hogy pontosan hogyan biztosítják a speciális gyógyszereket a hibák megelőzésében.

Az adagolás zavarának elkerülésére szolgáló egyik módszer a tipikus kifejezések, például a milliliter, az uncia, a gram, a teáskanál, a kilogramm, a CC, a font, valamint a többi különböző súly, valamint az intézkedések közötti kapcsolatok megértése. Megpróbálom tisztázni néhány ilyen tipikusan használt kifejezést, és ideális esetben megértem ezeket a gyakran előírt adagokat.

A kezdethez különböztessük meg a szilárd adagolási egységeket, például a tablettákat vagy a kapszulákat, valamint a folyékony adagolási egységeket, például a szuszpenziókat vagy a megoldásokat. Egy adag megmagyarázza a gyógyszeres kezelés mennyiségét, amelyet várhatóan egy meghatározott időpontban biztosítanak. A folyadékokat térfogat (például milliliter, teáskanál, csepp), valamint a szilárd anyagokat általában mennyiség vagy súly (például milligramm, tabletta és gram) határozza meg. Itt van néhány ezek közül a kapcsolatokból:

Folyadékokhoz
Az ML -t és a CC -t gyakran felcserélhetően használják, és pontosan ugyanazt a mennyiséget határozzák meg.

1 milliliter (1ml) = 1 cm

5 milliliter (5ml) = 1 teáskanál

15 milliliter (15 ml) = 1 evőkanál

3 teáskanál = 1 evőkanál

30 ml = 1 uncia

1000 ml = 1 liter

Szilárd anyagokért
1000 mikrogramm = 1milligramm (mg)

1000milligramm (1000 mg) = 1 gramm

30 gramm = egy uncia

1 Grain (gr.) = 65 mg

Sokszor egy vényköteles tabletta ½ vagy ¼ -re van szükség. Alapvető fontosságú, hogy megjegyezzük, hogy nem minden szilárd adagot fejlesztenek ki, mint a tabletták, hogy darabokra osztják. Például néhány hosszú hatású készítményt fejlesztettek ki a gyógyszer felszabadítására egy adott időtartamra. Amikor ezeket a tablettákat megsérülik, ha felosztják őket, a gyógyszer egyszerre felszabadulhat, és általában a túladagolás esetén várható. Amikor gyógyszert vásárol, ellenőrizze a gyógyszerésznél, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a gyógyszer kockázatmentes-e a felosztáshoz. Ha a gyógyszert kockázatmentes vágni, akkor a tabletta-elosztó használata általában a legjobb eredményt nyújtja. A tabletta-osztókat számos gyógyszertárban fedezik fel, és meglehetősen olcsó költségek, összehasonlítva a tabletta elvesztésének, sérüléseinek vagy személyi kárának költségeivel, amelyek az ujjak vagy a konyhai kés felhasználásához vezethetnek a tabletták vágásához.

A fenti konverziók áttekintésekor megjegyezzük, hogy egy személy teáskanál 5 milliliterrel egyenlő. Számos adagot teáskanálnak vagy evőkanálnak írnak. Noha az elfogadott átalakítás 5 ml a teáskanálhoz, valamint 15 ml -es evőkanál esetén, ha egy kanálot használ az edény fiókjából, lehet, hogy 3 ml -től 6 vagy 7 ml -ig terjedhet egy teáskanál. Ennek óta sokkal jobb, ha mérőfecskendőt kapunk, és pontosan 5 ml -t vagy 15 ml -t biztosítunk. Az 1-800-PETMEDS gyógyszerésze kiváló erőforrás, és a legfinomabb felhasználni speciális megértésüket ezen a területen, hogy garantálják az Ön által biztosított adagot.

Mint mindig, ha bármilyen típusú problémája van háziállat egészségével és wellnessjével kapcsolatban, elengedhetetlen, hogy meglátogassa az állatorvosnál, aki a legjobban garantálja a megfelelő diagnózist, valamint a megfelelő kezelést ajánlott. Az állatorvossal való nagyszerű kapcsolat az egyik legjobb dolog, amit megtehetsz a háziállat egészségének és wellnessének megőrzése érdekében.

Kedvtelésből tartott gyógyszerek

Uncategorized

Mews, valamint a NIPS: A (többnyire) Unplugged Weekend

A mai MEWS, valamint a NIPS Edition kissé rövidített verzió. Ahogy ezt olvassa, hosszú hétvége leszek a bájos hétvégi barátok otthonában. A házat fák veszik körül, a folyóra néző kilátással. Úgy tűnik, hogy csak hallja, hogy vannak a szél a fákban, valamint a madarak, valamint a többi vadritírók látszólag. Van mobiltelefon -vétel, bár nincs wifi. Nagyon sok a hétvégén pihenni, olvasni, élvezni a tájat, a folyót, a nagyszerű ételeket, valamint a barátaimmal való nagyszerű beszélgetést. Amellett, hogy felhasználom a telefonomat, hogy megvizsgáljam a macskás szöveges szövegeket, hagyva, hogy pontosan megértsem, hogyan csinálják a nők, vagy fényképeket készítek, nem fogom ellenőrizni az e -maileket, a facebook webhely (elnézést kérek minden olyan személytől, akinek a megjegyzéseire csak hétfő reggelre reagálnak.)

Ha elmulasztott bármilyen típusú történetet, amely a héten a tudatos macskán szerepelt, itt van egy összefoglaló: Hétfőn közzétettük a „Kérdezd meg a macska doc” oszlop jelenlegi részletét, kedden megvizsgáltuk az ezüst szőlőt és A SpaceKitty Express játékai, szerdán, július 4 -én, csütörtökön ünnepeltük, pontosan megmutattuk neked, hogy mekkora szórakoztató Allegra és Ruby is a macskával figyelemre méltó puzzle -játékkal, valamint pénteken megvizsgáltuk a módszert. Macskák. Amellett, hogy ne emlékezzen arra, hogy be kell mennie egy farokba tartozó PET GPS nyomkövető eszközre!

Mivel a hétvégi stílusunk „kihúzódik”, itt magyarázza, hogy miért szeretik a macskák, mint a számítógépek – élvezzük!

Van egy fantasztikus hétvége!

Ingrid király

«Áttekintés: A macskák módszere
Ki mentette ki ki? Tortie örökbefogadja az idősebb hölgyet »

4 megjegyzés a MEWS -hez, valamint a NIPS -hez: A (többnyire) Unplugged Weekend

Grúzia azt mondja:

2018. július 7., 17:35

Jó neked! Örülj a nyugodt időben.

Válasz

Allison azt mondja:

2018. július 7 -én, 9:58 órakor

Élvezze a lecsupaszított hétvégét! Ezek rendkívül nagyon szükségesek. Megpróbálok hetente egy kihúzott napot.

Válasz

Janine azt mondja:

2018. július 7 -én, 8: 30 -kor

Jó hétvégét!

Válasz

Tegyen jogi lépéseket a Brandes ellen:

2018. július 7., 6:52

Kellemes hétvégét.

Válasz

Hagyjon választ egy választ. Válasz
Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. a szükséges mezőket jelölik *
Megjegyzés *
Név *

E -mail *

Ha megjegyzést hagy, egyetért az adatainak gyűjteményével a weboldalon, a mi szerint
Adatvédelmi irányelvek.
*

Értesítsen nekem e-mailben a követő megjegyzésekről. Hasonlóképpen feliratkozhat kommentálás nélkül.

Δ

Uncategorized

Még nem késő belépni a National Mutt Day nyereményeinek nyerésére!

AddEthis Sharing Buttonsshare a facebookfacebookfacebookshare -hez a twittertwittertwittershare -hez a pinterestpinterestpinterestshare -hez a Moreaddthismore4 -hez

Lehet, hogy azon tűnődhet, miért viszem ezt a hegyes kalapot és a karcos szakállát. Valójában én magam is azon gondolkodom, hogy ugyanazt a dolgot is gondolom! Nem tudom, hogy a Longhaired macskák hogyan csinálják, mert ez a szakáll sok karbantartást igényel. De én eltávozom … valójában felkészülök a Mikulás karmokkal, és elmondom, hogyan lehet belépni néhány szórakoztató ajándék nyerésére. milyen izgalmas!

A Nemzeti Mutt Napja december 2 -án van, és a vegyes fajtájú kutyákkal kapcsolatos összes nagyszerű dolog megünneplése érdekében Petmeds ajándékot ad. Beléphet egy esélyt, hogy megnyerje az 5 -ből 1 nyereménycsomagot, amely tele van szórakoztató kedvtelésből tartott állatokkal. Ne aggódjon, ha nem vegyes fajta kutya, mert ez az ajándék mindenféle kutyának (és macskáknak) nyitva áll. De siess, mert holnap a belépés utolsó napja!

Három módon lehet belépni!

Töltsön fel egy új fényképet háziállatáról az Instagram -on, és vegye fel a #PetmedSmutt hashtagot. Ne felejtsd el elmondani nekünk, hogyan tervezi megünnepelni a Nemzeti Mutt napot!

Vagy tegyen közzé egy új fényképet a kedvtelésből tartott állatokról a Twitteren, és vegye fel a #PetmedSmutt hashtagot. A tweetjében mondja el nekünk, hogyan tervezi megünnepelni a National Mutt Day -t háziállatával.

Vagy látogasson el a Facebook alkalmazásba, hogy kitöltse a nevezési űrlapot, és közvetlenül küldje el a fényképét (nem kell, hogy legyen Facebook -fiókja a belépéshez!)

Öt nyertest választanak ki december 3 -án, hogy nyerjenek szórakoztató kedvtelésből tartott állatokkal, ideértve az ünnepekhez ideális ajándékokat is! Itt van egy kép csak néhány díjról. sok szerencsét!