Uncategorized

8 azt vizsgálja, hogy a kutyáknak érzései vannak -e vagy sem

8 Tanulmányok arra a válaszra, hogy a kutyáknak érzéseik vannak -e vagy sem

Utoljára frissítette 2018. december 27 -én, a Puppy Leaks 16 megjegyzés
Hisz abban, hogy a kutyáknak érzéseik vannak? Sokan kutyatulajdonosok úgy vélik, hogy ezt megteszik, mégis nem volt sok tudományos bizonyítékunk annak alátámasztására. Ez azonban megváltozik.

x

Háziállatok

0 másodperc 34 másodperc

Élő
00:00
00:34
00:34

A kutya kognitív tudománya hosszú módszerrel jött az elmúlt évtizedben, valamint azt is megmutathatjuk, hogy a kutyák érzéseik vannak. Nem csak a könnyű érzések; Áttekintik az összetett érzelmeket, mint például a féltékenység, és inkább lehetséges, hogy megvan a saját erkölcsi kódjuk. A kutatók csak most kezdik megkarcolni a felületet, amikor az a tény, hogy pontosan megértse, mennyire összetett érzéseik.

Vannak a kutyáknak érzései? A bizonyíték a tudományban van

Vannak a kutyáknak érzései? A tudományos tanulmányok nemcsak azt bizonyítják, hogy a kutyák érzéseik vannak, hanem felfedezik, hogy a kutya érzelmei sokkal összetettebbek, mint gondolnánk. A törvényhozók szintén észreveszik, és a kutyáknak az érző lény állapotát nyújtják. Ez év elején Franciaország kijelentette, hogy a kutyákat már nem csak a személyes vagyonra gondolják; Most élő lényekként kapnak jogokat.

Soha senki nem kínzott egy órát. Az állatok szenvednek, érzelmeik és érzéseik is vannak. Nem az, hogy az állatok törvényeit az állatok tárgyát képezzék… hanem csak a kegyetlenség konkrét fejlődése elleni védelem miatt. – Luc Ferry; volt oktatási miniszter

A tulajdonosok évek óta megértik a kutya érzelmeit

Van -e kutyádnak az érzelmek széles skálája? Sok kutyatulajdonos igen. Gondolkodik -e az életre utalás? Valószínűleg azonban nem, azonban a tudomány segít minket jobban megérteni a kutya érzelmeinek megértésében, és lehet, hogy nem olyan egyszerűek, mint gondolnánk.

Általában összehasonlítottuk a kutyákat úgy, hogy olyan pszichológiai szempontból összetett vagyunk, mint egy 2 éves gyermek. Megértjük, hogy sokkal jobban tudják megérteni a testbeszédünket, valamint a hangokat, mint bármely más lényt, azonban pontosan mennyit értünk a nekünk szóló jeleikről?

A kutyák az egyetlen nem főzött állat, aki a szemébe nézett. A farkasok háziasításáról szóló tanulmányok után a kutatók azt várták, hogy felfedezzék a szemet, mint egy közös vonás. Ez egy különálló szokások az emberek és a kutyák között. A kutyák arra törekszenek, hogy kapcsolatba lépjenek az emberekkel, de nem a saját szüleiktől.

A tulajdonosokkal való kötés sokkal nélkülözhetetlen a kutyák számára, mint más háziállatok. – Attila andics

Minden kutya tulajdonosának nagy anekdotikus bizonyítéka van saját kutyáik érzelmeiről, ám ezt még mindig meglehetősen félreértelmezi a tudomány. Meglepően elegendő az elmúlt években néhány rendkívül szorgalmas kutató képes volt a kutyákat kiképezni, hogy még mindig M.R.I -ben üljön. A szkennerek, hogy sokkal jobban megértsék, mi történik valójában Fido gondolatában.

A kutyákat nem nyugtatják, ami nem mutatna rendkívül hasznos a kognitív viselkedés tesztelése során, a kutyák továbbra is önként ülnek. Ez az új kutatási tanulmány sokkal jobban megérti, hogy mi a kutyák, és nem képesek érzelmileg érezni magukat.

A kutya érzelmei összetettek és gyakran félreértik

Most azt tapasztaljuk, hogy pontosan ugyanazzal az agyi előadással rendelkezik, mint a Mans Finest Friend. Segít megvitatni, hogy miért tudtunk ilyen szoros köteléket írni velük, és miért látszólag sok érzelmi útmutatást értünk. Megértjük, hogy a kutyák örömöt, boldogságot, félelmet és feszültséget éreznek, azonban nem értünk sokat más kutya érzelmekről.

Most a kutatók képesek mélyebben belemerülni a kutya idegtudomány kutatási tanulmányába, és már csak látják, milyen hasonlóak, mint mi vagyunk a kutya haverunkhoz, amikor az érzelmeket érinti.

Szóval igen; A kutyáknak érzéseik vannak. Nem csak ezt – érzéseik sokkal összetettebbek, mint korábban gondoltuk. Legközelebb, amikor valaki megkérdezi: „Van -e a kutyáknak érzései?” Említse meg ezt a nyolc tudományos tanulmányt, amelyek azt mutatják, hogy igen, a kutyáknak érzéseik vannak.

Fotó jóváírás: Felfedezett állatok

1. A kutatási tanulmány felfedezi, hogy a kutyák úgy érzik magukat, mint és kötődnek

2013 októberében volt egy rövid cikk, az úgynevezett Dogs Are People, valamint a New York Times -ban. A kutatók 12 kutyát kiképeztek, hogy bemenjenek az M.R.I. A szkennerek, hogy az agyukat elemezzék, miközben bevezetik őket meghatározott jelekbe. Kézi jelek, amelyek azt jelzik, hogy az ételek stimulálják a caudate magot, az agy régióját, amely a dolgok előrejelzésével kapcsolódik.

A kutyák caudate szintén fokozta a tevékenységet, amikor egy ismerős személy szagát vezették be, vagy a kutyák tulajdonosát, aki visszatér a helyiségbe. Számos pontosan ugyanazok a dolgok, amelyek aktiválják az emberi caudate -t, pontosan ugyanazt a módszert viselik a kutyákban. A caudate annyira kiszámítható az emberekben, hogy előre láthatja az ételek preferenciáit. A tudósok utalnak az ember és a kutya agyi aktivitása közötti hasonlóságranullnull

Az új macskaki oltási iránymutatások az egyéni kockázat-haszon értékelésre összpontosítanak

Az American Animal Healthcare Institice Association (AAHA), valamint az Amerikai Macskapemberek Szövetsége (AAFP) nemrégiben kiadta a 2020-as AAHA/AAFP macskaképességi iránymutatásokat az állatorvoshoz közösség. A kiadás frissített ajánlásokat, valamint a macskák oltásainak legjelentősebb információt nyújt.

Nincs egyetlen protokoll minden macskára

A frissített iránymutatások szorongást szorongatnak az állatorvosi szakemberek kibővített megértésének szükségességére az individualizált macskakockázat szempontjából, hogy kitalálják a megfelelő megelőző egészségügyi tervet. A vakcinázási terveket minden egyes személyre kell igazítani, és egyéni kockázat -haszon értékeléssel kell irányítani.

A kockázatot kitalálja a beteg életfázisa, életmódja, tudományos története, valamint egészségi állapota, valamint a környezeti és az epidemiológiai kockázati tényezők.

Beszélje meg macskájának oltási igényeit az állatorvosával

A Buy -ban annak biztosítása érdekében, hogy a macska ne kapjon szükségtelen vakcinákat, elengedhetetlen, hogy minden macskaelõ szülő kiterjedt megbeszélést folytasson állatorvosával.

Örülök, hogy látom, hogy ezen iránymutatások minden egyes iterációjával sokkal nagyobb hangsúlyt fektetnek az oltási protokollok testreszabására az egyes macskákra, ahelyett, hogy mindenki számára egységes megközelítést alkalmaznának.

Elolvashatja az összes iránymutatást az AAFP weboldalán. Az iránymutatásokat szintén közzéteszik a Journal of maLed Medicine, valamint a műtét.

Ingrid király

Hasonlóképpen is tetszik:
Az AAFP új macskaki oltási útmutatásokat bocsát ki

A macska diszpimer oltás: Hasznos-e felnőtt macskája az újbóli oltásból?

Az AAFP macska érzéstelenítési irányelveinek célja az érzéstelenítés biztonságosabbá tétele a macskák számára

«Mews és Nips: A macska tucatnyi önportrékot vesz az ember iPadjén
Áttekintés: CritterZone Air Naturalizer »

10 megjegyzés az új macskavaklási iránymutatásokról az egyéni kockázat-haszon értékelésre összpontosít

Cheri Collins azt mondja:

2020. október 7., 17:01

Évekkel ezelőtt elolvastam, hogy a macskák, akárcsak az emberek, vérhúzással / laboratóriumi munkával ellenőrizhetők, hogy megvizsgálják, hogy oltásaik továbbra is hatékonyak -e. Sok állatorvos nem kínálja ezt alternatívaként, hogy csak egy újabb oltást adjon a költségek óta. Évek óta vittem a macskákat ugyanabba a fantasztikus állatorvosba, és soha nem javasolja, hogy a macskáimat bármiféle típusú oltásba kell oltani. Tehát nem is kell átmennünk rajta.

Válasz

Louise K. azt mondja:

2020. október 5., 10:36

Bárcsak a papír figyelmeztette volna, hogy ne oltja be a terhes macskákat. Csak előmozdítottam egy alomot, ahol a Mama Feline szülés előtt oltották be. A 4 cica közül 3 -ban születési rendellenességek voltak a vakcinázásból. Az 1 súlyos volt, és eutanizálni kellett. Végül örökbefogadtam az egyik cica, egy gyönyörű gyerek, akinek CH (cerebellum hypoplasia) van.

Válasz

Ingrid azt mondja:

2020. október 6., 5:02

Nagyon sajnálom a kiscicáit, Louise.

Válasz

Ellen Beck azt mondja:

2020. október 5., 9:52

Örülök, hogy ezt látom! Valójában egy „régi időbeli” állatorvost használunk, akinek többnyire nagy állati gyakorlata volt, azonban az idők előtt ugró. Ezt legalább 20 éve mondja. Mindent arra törekszik, hogy ne oltja be a szigorúan háziállatokat. Macskáink és kutyáink is nagyon hosszú életet éltek.

Válasz

Ann azt mondja:

2020. október 5., 13:25

Köszönjük, hogy ezeket felajánlotta nekünk. Elolvastam a túlzott oltás kockázatait évekkel ezelőtt, valamint az eredeti állatorvosom beleegyezett abba, hogy csak ragaszkodnak a veszettség oltásához az idősebb beltéri cicák számára. Amikor néhány órát elindultam, az új állatorvos nem volt túl izgatott a kérésem miatt. mindegyikük azonban 17 és 18 éves korig élt

Válasz

Cheryl Velker azt mondja:

2020. október 5., 9:54

Örülök, hogy ezt látom. Olvassa el az információkat évekkel ezelőtt, hogy a ma macskákban a túlzott oltás volt a sok krónikus betegség kérdése, nem pedig a „régi időkben”. A védelem sokkal több, mint egy évig tart. A veszettség kivételével, amelyet a törvény előír, úgy döntöttem, hogy négyévente oltom- egy abszolút önkényes BTW szám, nem pedig ajánlás. Olvassa el rajta egy beszédet az állatorvosával, ahogy Ingrid javasolja.

Válasz

Janine azt mondja:

2020. október 5., 6:39

Köszönöm az információt.

Válasz

Barbara Wilde azt mondja:

2020. október 5., 4:32 órakor

Sajnos az Ön által berendezett állatorvosok egyik linkje sem funkcionális számomra.

Válasz

Ingrid azt mondja:

2020. október 5., 4:58 órakor

Sajnálom, hogy problémái vannak a linkek elérésében. Mindannyian nekem dolgoznak. Mindegyik PDF fájl – talán van probléma az eszköz beállításaival? Talán kipróbálhat egy másik böngészőt?

Válasz

Delphine azt mondja:

2020. október 12., 10:14

Lehet, hogy be kell jelentkeznie a dowloaded fájljain, a PDF -papírok ott vannak.

Válasz

Hagyjon választ egy választ. Válasz
Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. a szükséges mezőket jelölik *
Megjegyzés *
Név *

E -mail *

Ha megjegyzést hagy, egyetért a TH -valnull

Hogyan válasszuk ki a legjobb kutya ételt az arany -retrieverhez

Ez a bejegyzés tartalmazhat társult linkeket. Pénzt vagy termékeket kereshetünk az ebben a bejegyzésben tárgyalt társaságoktól.
Szereted az aranyat, és azt akarod, ami a legjobb neki. De olyan számos választás van.
A kedvtelésből tartott állatok élelmiszeripara felrobbant az utóbbi években.
Annyira zavaró, ha a kedvtelésből tartott áruházba megy, vagy online néz ki, hogy egy adott ételt válasszon a speciális kölyökkutya számára.
Természetesen sokkal több olyan étel van, amely elősegíti a kutya megfelelő növekedését, egészséges és virágzását.

Beszélni fogok néhány legfontosabb elemről, amelyet figyelembe kell venni egy nagyszerű étel kiválasztásakor.
Javasolok néhány olyan ételt is, amelyeket nagyfokú kutyák számára nagyra értékeltek.
Ne feledje azonban, hogy ha a kutyáját új étrendre kívánja váltani, akkor ezt hét -10 nap alatt tegye meg, hogy elkerülje a bélgyakorlatokat vagy a hasmenést.
Az ételek típusai
A kereskedelmi ételek fő típusai a száraz, nedves, dehidrált és frissek.

A száraz ételek típusairól beszélek, mivel ők a legnépszerűbbek és költséghatékonyak. Nagyfajta kutyaként sok nedves ételt igényelne, hogy helyesen táplálja az aranyat.
A száraz reveszkék is segíthet az arany fogainak tisztábbnak tartása, mivel csiszoló jellege miatt.
Miért számítanak egy étel összetevői?
Természetesen az aranyod nagyon intelligens és társasági kutya. Nagyon szerethető, és mindenki a barátja.
Sajnos a Goldens átlagnál magasabb a rák előfordulási gyakorisága. Számos tényező, beleértve a genetikát és a táplálkozást, azonosítja a kutya egészségét.
Az összes kutya ételt az Élelmiszer- és Gyógyszerügynökség (FDA) szabályozza. Meg kell felelniük az American Feed Control hivatalos (AAFCO) tápanyag -előírásainak a megfelelő életfázisra vonatkozóan.
Az AAFCO Canine élelmiszer -tápanyagprofilok azonban csak a kutyák által megkövetelt összes tápanyag minimális értékét tartalmazzák, és a maximális értékek csak néhány tápanyag esetén, amelyek mérgezőek lehetnek, ha túlzott mennyiségben fogyasztják.

Mindaddig, amíg az élelmiszer megfelel a profilokban kifejezett minimális tápanyag -értékeknek, és nem haladja meg a maximális értékeket, teljesnek és kiegyensúlyozottnak lehet jelölni.
De még az ilyen szabályozással sem minden étel jön létre.
Az alacsony minőségű összetevőkkel rendelkező ételek etetése hozzájárulhat a krónikus gyulladáshoz és az elhízáshoz. és a krónikus gyulladás hozzájárulhat az ízületi gyulladáshoz, cukorbetegséghez, rákhoz és fertőzéshez.
Az ételeket egészséges, természetes alapanyagokból kell készíteni, töltőanyagok, melléktermékek vagy szintetikus adalékanyagok nélkül.
Gazdagnak kell lenniük olyan kiváló minőségű állati forrásokban, mint a baromfi, a hús és a halak. Meg kell nevezniük az egyes fehérjeforrásokat, például csirkét, kacsa, marhahúst, bárányt, nem pedig egy általános „hús” címkét.
Szeretett Goldensünk az egyik fajta, amely valószínűleg elhízott lesz. Természetesen a táplálék minősége és mennyisége, valamint az arany által fogadott testmozgás mennyisége mind olyan elem, amely azonosítja, hogy elhízott lesz -e.

Ha a kutya elhízottá válik, akkor is megkérdezheti állatorvosát a vényköteles súlycsökkentő étrendről.
Vannak bizonyos követelmények, amelyeknek az élelmiszereknek teljesíteniük kell. A Merck állatorvosi kézikönyv kimondja, hogy a felnőtt kutyák étrendben legalább 18 % -ot igényelnek a fehérje, míg a kölyökkutyáknak legalább 22 % fehérjét igényelnek.
A jó ételnek egészséges húsokat és zsírokat kell tartalmaznia. Nekik is tartalmazniuk kell a gyümölcsöket és a zöldségeket. És természetesen a vitaminok és ásványi anyagok megfelelő keveréke az optimális egészség érdekében.
A természetes tartósítószereket, például a tokoferolokat (E -vitamin), a C -vitamin vagy a rozmaring -kivonatot inkább a szintetikus, nem pedig a szintetikus.
Ezenkívül győződjön meg arról, hogy kutyája ételeit „teljesnek” kell jelölni, nem pedig „ingyenes”. Egy olyan ételnek, amelynek kiegészítőnek címkézve van, olyan dolgokra van szükség, mint például egy fehérje hozzáadva ahhoz, hogy táplálkozási szempontból teljes legyen.
Mit igényelnek a nagyfajta kutyák, mint például az aranyak?
A nagy fajtájú kutyák és kölyökkutyák eltérő táplálkozási követelményekkel rendelkeznek, mint a kis fajták.

Sokkal gyorsabban növekednek, mint a kicsi vagy közepes méretű, felnőttként.
Az arany retriever kölyökkutyák nagyobb kockázatot jelentenek a csípőbetegség nyomorult formájának kialakulására, ha túl sok kalciumot tartalmaznak.
Alapvető fontosságú, hogy kölyökkutyákként kifejezetten a nagyfajta kölyökkutyák számára táplálkozzanak.
Az arany retriever kölyökkutyák nem hagyják abba a növekedést, amíg 12–24 hónapos lesz. Tehát elengedhetetlen, hogy ne váltson túl hamar felnőtt képletre.
A felnőtt aranyat bármilyen kiváló minőségű reveszkékkel vagy kibbttel etethetők, kifejezetten nagy fajtájú kutyák számára.
Az Amerikai Állatorvosi Szövetség (AVMA) szerint a nagyfajta kutyáknak rövidebb élettartama van, mint a kisebb társaik, és öt vagy hat éves korukban időseknek tekinthetők.
2018 -ban az FDA bejelentette a beszámolók vizsgálatát, miszerint bizonyos kedvtelésből tartott állatok ételeit – főleg ezeketnullnull

Uncategorized

A 8. évforduló Giveaway győztesei

Köszönjük mindenkinek, hogy segített nekünk a 8. évforduló megünneplésében – szeretjük az összes megjegyzést, és ez tényleg a szívem énekel, hogy tudjam, hogy munkám ilyen sokféle életben változtat. Köszönjük, hogy részese vagy tudatos macskaközösségünknek!

Még több ado nélkül szeretném bejelenteni a nagy évfordulónk nyolc szerencsés győztesét – gratulálok! Keressen egy e -mailt Ingrid -től.*

Pet Tree Houses Kit-Tye Deluxe Topperrel-Deb Barnes

Exkluzív ajánlat a tudatos macskák olvasói számára: Teljesen ingyenes szállítás a Kit-Tye Deluxe vagy a Kit-Ty Tree hagyományos (75,00 USD érték!). Szállítás csak a kontinentális USA -ban. Írja be a CC8FS kódot. Ajánljon jót 2017.06.30 -ig.

Látogasson el sokkal több információt és vásárolhat.

Vesper V-Double-Lisa B

A Vesper bútorok teljes sora az Amazon -tól kapható, teljesen ingyenes szállítással a Prime tagok számára. A Petco és más nagy és kiskereskedők által az Unlashed by Upleashed -től is kapható.

UJI alagútrendszer, Neko legyek rúd és Katatrantula rúd – Ellen Wexler

Látogasson el a Nekoflies.com webhelyre sokkal több információért és a vásárláshoz.

Sleepypod Mobile Pet Bed – Sarah Oswald

Sokkal több információt és a vásárlást a Sleonypod.com oldalon.

Díjcsomag a Cats iránymutatásból – Anne Castellano

Exkluzív ajánlat a tudatos macskák olvasói számára: iratkozzon fel, és takarítson meg további 10% -ot a CATSRULE10OFF kóddal történő vásárlásánál.

Sokkal több információt és a vásárlást, nézd meg.

Kézműves szökőkút és két pofaszakállbarát étel a nedves pofaszakaszokból – Betsy Murphy

Sokkal több információt és vásárláshoz nézze meg a weboldalt. Az Etsy -n is megtalálható a nedves pofaszakállú szökőkút.

Hauspanther CuBitat By Primetime Petz – A sziget macskák

A teljes Hauspanther kollekció az Amazon -tól érhető el, teljesen ingyenes szállítással a Prime tagjai számára.

100 dollár ajándékutalvány a Triple T Studios -tól – Jody Vernay

Exkluzív 20% -os kedvezmény a tudatos macskaolvasók számára: használja a Code ConsiciScat20 -ot. A kód nem jár le.

Sokkal több információt és a vásárlást, nézd meg.

FTC nyilvánosságra hozatal: Ezt az ajándékot a díjakat kínáló márkák szponzorálták, ami azt jelenti, hogy fizettek nekem a tartalom megjelenítéséért. A kapott fizetéstől függetlenül csak ezen a webhelyen látható termékeket fog látni, amelyek szerintem érdekes az olvasóim. A bejegyzés néhány linkje kapcsolt linkek. Ez azt jelenti, hogy ha úgy dönt, hogy bármelyik linkünkön keresztül vásárol, akkor kapunk egy kis jutalékot. Csak azt a terméket és szolgáltatást terjesztjük, amelyet vagy használtak, vagy magunkat használnánk.

*A nyerteseket véletlenszerű rajz segítségével választják ki. A nyerteseknek olyan fizikai címet kell felajánlaniuk, amelyre a díjat az értesítés e-mailjének beérkezésétől számított 72 órán belül küldjük el, vagy a győztes nevének (ek) bejelentését a tudatos macskán. Ha ezt az információt a megadott időkereten belül nem kapják meg, alternatív győztes választható.

Ingrid király

Tartalomjegyzék
Pet Tree Houses Kit-Tye Deluxe Topperrel-Deb Barnes
Vesper V-Double-Lisa B
UJI alagútrendszer, Neko legyek rúd és Katatrantula rúd – Ellen Wexler
Sleepypod Mobile Pet Bed – Sarah Oswald
Díjcsomag a Cats iránymutatásból – Anne Castellano
Kézműves szökőkút és két pofaszakállbarát étel a nedves pofaszakaszokból – Betsy Murphy
Hauspanther CuBitat By Primetime Petz – A sziget macskák
100 dollár ajándékutalvány a Triple T Studios -tól – Jody Vernay

«Mews és Nips: Mi számít sok macskának, amikor az ételt érinti?
Kérdezze meg az állatorvosot Dr. Kris -szel: Dr. Kris válaszol március kérdéseire »

9 megjegyzés a 8. évforduló ajándékozásáról

Theresa Loszak azt mondja:

2017. április 3 -án, 9:59

Gratulálunk minden nyertesnek! Ilyen fantasztikus ajándékok egy fantasztikus blogból!

Válasz

Steven Howard azt mondja:

2017. április 3., 19:56

Gratulálunk mindenkinek!

Válasz

Betsy Murphy azt mondja:

2017. április 3., 10:23 órakor

Squeeee !!!!! Nagyon köszönöm szépen, annyira izgatott vagyok, hogy egy lenyűgöző szökőkút győztese vagyok !! Szükségem van egy új szökőkútra, és megpróbáltam kitalálni, hogyan fogok cserélni – most már tudom, és ezt nagyon örülök !!! A tudatos macska blog és a Wet Whishers szökőkutak társaságának népszerűsítése a Facebook oldalamon! Alig várom, hogy lássa, hogy a gyönyörű műalkotások jönnek az utamra !!! köszönöm!!! ?

Válasz

Margot C azt mondja:

2017. április 2., 16:51

Yay és :: Meow :: Minden nyertesnek!

Válasz

Marie azt mondja:

2017. április 2 -án, 8: 22 -kor

Milyen lenyűgöző hasznos macska dolgok! Élvezd! Ezenkívül a FYI, az Ingrid, a BOB nevű utcakapa DVD & Blueray már elérhető előrendelésként az Amazon-on! Az előrendelés kedvezményes áron van, garantáltan! Nem tudtam elkészíteni a streaming verziót az eszközeimen, ezért örülök, hogy a DVD/Blueray ilyen jó áron van (15 dollár helyett 15 dollár a Blurayért!)

Válasz

Ingrid azt mondja:

2017. április 2., 14:41

Köszönöm, hogy tudatta velem, Marie!

Válasz

A szigeti macskák azt mondják:

2017. április 1., 18:31

Annyira izgatottak vagyunk, hogy győztes vagyunk! Köszönöm szépen!

Válasz

Grúzia azt mondja:

2017. április 1., 10:27 órakor

Kongresszusnull

Uncategorized

Anyák napi ajándékkoncepciói a Georgia’s Gifts

macskák rajongói számára. Ezt a közzétételt Grúzia ajándékai szponzorálják

A grúziai ajándékok szórakoztató és egyedi anyák napi ajándékkoncepciókat kínálnak a macskák rajongói, valamint a macskaelők számára. Itt van néhány ajánlás a vásárlás megkezdéséhez. Még szuper imádnivalóbb, valamint egyedi macska ajándékokért keresse fel a weboldalukat, hogy böngészhessen, és feltétlenül jelezze, hogy e -mailjeik az első, hogy hallják az új termékeket, valamint hogy különleges kedvezményeket kapjanak.

Adjon hozzá néhány szeszélyt a konyhai területhez Georgia ajándékgyűjteményeivel a macska témájú sütő kesztyű, étkezési törülközők, potholders és így tovább! Itt látható a kiemelkedő „Cat Walk” sütő mitt, 10,50 USD. Kattintson ide közvetlenül a részletek megtekintéséhez, valamint a vásárláshoz.

Ez a fényes, tavaszi színű macska kiejtés fantasztikus lehetőség a ház bármilyen típusára. „Bedazzled”, 21 ″ x 33 ″, 34,00 USD. Kattintson ide közvetlenül a részletek megtekintéséhez, valamint a vásárláshoz.

Díszítse udvarát vagy teraszát gyönyörű designer macska műalkotással. „Kitty Awesome Down”, Basic Size Flag, 23,99 USD. Hasonlóképpen a kerti méretű zászlóban kínálják. Kattintson ide közvetlenül a részletek megtekintéséhez, valamint a vásárláshoz.

Ez a kedves kerámia csempe bármilyen típusú macska szerelmese szívét megolvasztja. „Fairy Cat”, 8 ″ x 8 ″ csempe, 22,99 USD. További csempe stílusok és méretek is rendelkezésre állnak. Kattintson ide közvetlenül a részletek megtekintéséhez, valamint a vásárláshoz.

Ez a luxus cica megmutatja, mint az anyák napja. A „Messagom Catmom”, a 15 dollárt, az anya számára szóló előírásokkal díszítik. Whimsiclay macskákból. Kattintson ide közvetlenül a részletek megtekintéséhez, valamint a vásárláshoz.

Ez a szórakoztató, valamint a rugalmas vászon „Cat Print Tote” fantasztikus, hogy kézitáskaként, kézműves táskaként, utazótáskaként és még sok másként is felhasználható. 29,99 USD, Bungalow 360 készítette. Adjon hozzá egy megfelelő pénztárcát a Purrfect ajándékkészlethez! Kattintson ide közvetlenül a részletek megtekintéséhez, valamint a vásárláshoz.

Látogasson el Grúzia ajándékaira, hogy megnézze ezeket, valamint egyedibb és szórakoztató ajándékokat a macskák szerelmeseinek. Boldog vásárlás!

FTC nyilvánosságra hozatal: Ez egy szponzorált üzenet, ami azt jelenti, hogy kompenzáltam a tartalom működését. A kapott visszafizetéstől függetlenül csak az ezen a webhelyen szereplő termékeket vagy szolgáltatásokat fog látni, amelyek szerintem érdekes az olvasóink számára.

Ingrid király

Hasonlóképpen is tetszik:
Valentin ajándékkoncepciói a macskák rajongói számára

Anyák napi ajándékkoncepciói a macskák rajongóinak

Last minute ünnepi vásárlási koncepciók a macskák rajongói számára

«A Lacey’s Lookout ™ ablak ülés: Az Ultimate Feline TV Lounger
Giveaway: Lacey’s Lookout ™ ablak ülés »

4 megjegyzés az anyák napi ajándékkoncepcióiról a macskák rajongói számára Grúzia ajándékaiból

Caren Gittleman azt mondja:

2016. április 20., 23:20

aranyos!! Ajánlás a sütő mittre… .A fehér háttér meglehetősen könnyen elszíneződik. Úgy gondolom, hogy egy vadászkarbarát háttér, fekete, sötétkék vagy piros, az elülső cicákkal és a vörösvel, sokkal értelmesebb lenne. elrejti a foltokat. Függetlenül attól, ez aranyos!

Válasz

TRIKA T azt mondja:

2016. április 20., 18:07

Milyen imádnivaló oldal, nagyszerű imádnivaló dolgokkal !!

Válasz

Janine azt mondja:

2016. április 20 -án, 8:05 órakor

Ezek csodálatos ajándékötletek. Feltételezem, hogy meg kell vásárolnom valamit magamnak, mivel úgy tűnik, hogy a férjem nem emlékszik arra, hogy Catmom vagyok.

Válasz

Debbie azt mondja:

2016. április 21., 17:31

Én is egyetértek Janine -ba is, hogy kapok magamnak egy pár net, hogy megértem, hogy én is tetszeni fog. ?

Válasz

Hagyjon választ egy választ. Válasz
Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. a szükséges mezőket jelölik *
Megjegyzés *
Név *

E -mail *

Ha megjegyzést hagy, akkor egyetért az adatainak gyűjteményével a weboldal szerint
Adatvédelmi irányelvek.
*

Értesítsen nekem e-mailben a követő megjegyzésekről. Hasonlóképpen feliratkozhat kommentálás nélkül.

Δ