Uncategorized

Bella a parkban, a Lancaster CA

kéregbe megy, a megosztó gombok a facebookfacebookfacebookshare -hez a twittertwittertwittershare -hez a pinterestpinterestpinterestshare -hez a Moreaddthismore19 -hez

A múlt hétvégén kéreg volt a parkban, egy éves Lancaster város (CA) rendezvényen, amely megünnepelheti a „Man’s Finest Friend” -t. Ebben az évben a legelső alkalommal az esemény két nap alatt kibővült, valamint a kutya tevékenységeit, a szomszédsági csoportokat, a szállítókat, a rafflókat, a show -kat, a vendégszólalókat, a divat felvonulásokat, valamint a versenyeket, valamint az idén különleges volt. Menj az Oscar Mayer Wienermobile -ba !!

Ne feledje, hogy elolvasta egy korábbi blogomat, amelyben a K9 Body Shop -ból származó Furrend Valerie Minnis -ről szól. Előadást tartott a Nagy Kutya színpadon, és meghívott, hogy keressek a színpadon, hogy segítsenek megmutatni a közönségnek, hogyan lehet használni a FitPaws Balance lemezt. Itt vagyok a színpadon Valerie -vel, valamint anyukával:

A dél -kaliforniai pomerániai mentés ott vett részt, amikor ott volt egy stand, valamint a mentő kutyáink, Rocky, Harley, Hazel, valamint besorolunk velünk, hogy az emberek találkozzanak. Itt van egy fotó a fülkénkről, mielőtt szombat reggel kora megőrült:

Később rendkívül hektikus lett, és nagyszerű üzletek voltak az emberek összegyűjtéséről. Van egy óriási Petmeds dobozom, amelyen ülhetek, és az emberek jönnek, hogy kielégítsenek engem, és fényképezzenek, valamint mindig örömmel adunk egy vagy két adományt az SCPR javára. Fizetést kapok a csemegékben, így mindkét nap végére rendkívül teljes gyomorom volt. A héten étkezési tervben vagyok! Hasonlóképpen emlékeztethet még egy olyan blogra, amelyet a kutya nagyszerű rezidens tesztjéről írtam, amelyre készültem. Ez volt a hatalmas nap, valamint én is elmentem! Itt van egy fotó rólam, közvetlenül a teszt elvégzése után!

Fantasztikus tonna pénzem van néhány meglehetősen különleges állatorvos megértésére, valamint a Bark -nál is volt standom, így csak képeket kellett készítenem. Ha feliratkozik a Facebook -oldalamra, vagy az egyik proverációm, akkor látta, hogy Dr. Stephanie Darrow -ról beszélek, a déli Kern állatorvosi kórházról. Itt van egy fotó rólam Dr. Darrow -val:

És itt van egy fotó rólam, Dr. Debbie Spencerrel, a bal oldali Quartz Hill állatorvosával, a kutyájával, valamint a jobb oldali anyámmal:

Ebben az évben az Oscar Mayer Wienermobile volt a Barkban ebben az évben. Sajnos a csapat szünetben volt, amikor a Pawrent -ek átvitték, hogy lássam, tehát csak elégedettnek kellett lennünk egy képpel. Itt van a fotó rólam apámmal, valamint a wienermobile -vel:

Volt még egy rendkívül különleges pillanat számomra, valamint az, amikor kielégítettem Tiffany Johnsont, Miss Lancaster 2012 -et. Csak szeretem a Queens -szel pózolni a kedves tiarák segítségével:

Csodálatos hétvége volt a Bark -ban a parkban, az időjárási állapot tökéletes volt, és rendkívül nagyszerű időt töltöttem a Pawrent -ekkel, és láttam, hogy oly sok bátyám kijön, hogy élvezhessem az eseményt. Rendkívül hatalmas mondás, köszönet neked a Park Bizottság kéregéhez, valamint Lancaster városához a hétvégén tartott.

Bella

Uncategorized

Hogyan lehet megakadályozni a húgyúti köveket a háziállatokban

AddEthis megosztási gombok a FacebookFaceBookBookShare -hez a TwitterTwitterTwittershare -hez a pinterestpinterestpinterestshare -hez a MoreAddthismore7 -hez

Az Állatorvosi Központ egyik leginkább bosszantó kérdése az, amikor a háziállatok húgyúti köveket hoznak létre, különösen a hólyagból. A hólyagkövek tünetei gyakran magukban foglalják a megnövekedett gyakoriságot, valamint a vizelési komolyságot, ideértve a házban lévő várható nem megfelelő vizeletet, a véres vizeletet stb.

A hólyagkövek bármilyen típusú háziállatban történhetnek, és sok lehetséges oka lehet. A fiatalabb állatokban a máj genetikai tényezői és/vagy keringési problémái a húgyúti kristályok specifikus típusainak kialakulásához vezethetnek, különös tekintettel az urátkristályoknak. Bizonyos fajtáknak, például a dalmátoknak genetikai és anyagcsere -problémájuk lehet, amely hajlamos rájuk az ilyen kövekre.

Ha a húgyút pH -ja, valamint a húgyúti feltételek megfelelőek, akkor ezek a kristályok beírhatnak húgyúti kövekbe, amelyek bárhol a húgyúti húgyhólyagból származhatnak, a húgyhólyagból, valamint a húgycsővel. A középkorú és az idősebb háziállatokban a húgyúti fertőzések, különösen a specifikus baktériumok esetében struvit és/vagy kalcium-oxalát kristályok termeléséhez vezethetnek, ami húgyúti kő fejlődését eredményezheti.

Az étkezési tényezők más állatokban is funkciót játszanak, különösen a macskákban, ahol a szénhidrátban gazdag feldolgozott száraz, reveszár csak olyan étrendet, amelyet gyakran hagynak ki a macskák számára, valójában növelhetik a kristály és a kőfejlesztés veszélyét.

Ha egy háziállat hajlamos a húgyúti fertőzések és/vagy kristályok vagy kövek előmozdítására, akkor sok hagyományos állatorvos olyan speciális vényköteles étrendre utal, amely ideális esetben pH -t és állapotát eredményezi, valamint a húgyútra, amely nem elősegíti a kőhöz. fejlődés. Természetesen a húgyúti fertőzésekre és/vagy kristály előrehaladására hajlamos háziállatoknak periodikus vizelet -elemzéssel és/vagy kultúrákkal kell rendelkezniük, hogy észrevegyék a kőfejlesztés korai tényezőit vagy körülményeit. Ha kétségei vannak, a hólyag röntgenfelvétele és/vagy ultrahangja kisebb köveket észlelhet, a kristályképződés korábbi bizonyítéka mellett.

Ha egy PET -et hólyagkövekkel diagnosztizálnak, akkor a kezelési lehetőségek között szerepel a kövek étrendi kezeléssel és/vagy a kövek műtéti eltávolításával történő feloldásának kísérlete, különösen azokban a háziállatokban, amelyek az elzáródások, például a férfi macskák és a kutyák veszélyét veszélyeztetik.

Uncategorized

New Zealand Red Rabbit Breed

History/Origin of new Zealand Red Rabbit

Maybe remarkably, new Zealand Red Rabbits are the really first really American breed of rabbits. Although the name may not recommend it, new Zealand Red rabbit stems from the United States.

Very first picked in 1910 in The golden state, these showy bunnies were indicated to be an industrial type as well as were reproduced for their fur as well as meat.

Thankfully, this is not the instance any longer: these spectacular red bunnies are now valued as pet dogs.

The particular mix of types that were used to create new Zealand Red rabbit is unidentified, but some specialists believe the now vanished golden Fawn breed is the essential to the breed’s genesis.

Their genesis is connected Belgian Hares much much more than it is with a new Zealand breed of bunnies.

At the turn of 1900, Belgian Hares were in vogue in the bunny globe. They were being enhanced throughout the United States, England, Belgium and also Europe. exceptional individual bunnies were dealt for hundreds of bucks apiece in those days.

Given the flurry of reproduction, it is not unexpected that Belgian Hare ‘sports’ began turning up here and there, abundant red as well as buff-colored bunnies lacking the proper agouti pigmentation of a regular Belgian Hare.

New Zealand Red Rabbit

Breeders took these Belgian Hares as well as crossed them with Flemish Giants. After a couple of years, the offspring of such crosses were called golden Fawns.

Golden Fawns have actually long because become extinct, however not before providing their blood lines to additional crosses back to Belgian Hares to enhance the red shade.

Obviously, according to the late John C. Fehr as priced quote by Mr. Bob D. Whitman in Residential bunnies and their Backgrounds, crossing golden Fawns, Belgian Hares, Belgian Hare sporting activities and also Flemish Giants was a rational following step in the minds of at the very least several breeders from east coast to west.

They carried out these crosses at the same time across America, each possibly unbeknownst to the others.

By 1913, canine breeders in both Indiana and also California presented for show a number of reddish-fawn-colored, meaty rabbits that still preserved a Belgian Hare stance on the show table.

Regardless of the origins at various ends of the country, the rabbits were comparable in look, though the California rabbits were much better in meat top qualities. Both breeds of ‘New Zealands’ were together America’s very first new Zealand Red Rabbits.

New Zealand Red rabbit and also its young people exhibitor at a neighborhood ARBA rabbit showNZ Red bunny and its young exhibitor at a regional ARBA rabbit program

While many canine breeders were calling their brand-new breed of rabbits new Zealands, some canine breeders preferred the title of The golden state Reds, or American Reds, even entering them in programs under these alternate names.

The sources claim that golden Fawns (Flemish Titan as well as Belgian Hare crossbreeds) were reproduced with Belgian Hares to accomplish the amazing ginger fur.

The British Bunny society recognizes The new Zealand Red rabbit as a different type, while ARBA regards it as a shade variant of the new Zealand Rabbit breed.

Best known for their vibrant ginger coat and great personality, New Zealand Red rabbits make fantastic family pets.

Overall Description

The new Zealand Red rabbits assess between 6.5 to 10 pounds and are taken into consideration to be a large type. They are difficult and also thickly constructed, with a semi-arched physique, which may be their primary difference from the commercial shaped new Zealand Rabbits- aside from the distinct shade of their coat. Their lengthy, upright ears are in proportion with the remainder of their body and also the spherical head.

Kabát

The short, flyback fur of new Zealand Red rabbits makes them extremely undemanding when it issues grooming.

Their hair is of regular kind and not as well great, so cleaning will not be a job: undergoing their coat with a brush once a week will certainly be sufficient to keep these bunnies neat and also clean.

Of course, as all rabbit types, new Zealand Red rabbits will certainly shed much more during the molting season as well as will need even much more constant pet grooming throughout that duration.

Although not incredibly smooth and also soft, the hair of these rabbits is not rugged or severe to the touch- cuddling them really feels wonderful!

If new Zealand Red Rabbits are American-bred, why are they called by the name of new Zealand?

That is thanks to a pamphlet written in 1918 by Mr. C.P.Gilmore, labelled “The new Zealand Red Rabbit.” The writer discussed some new Zealand rabbits that were imported from new Zealand to both San Francisco and also to Los Angeles.

These imported bunnies would become related to the brand-new, American, new Zealand Red breed, regardless of the sloppy link.

Mr. Gilmore’s story may or mAz Iight nem volt igaz. Arra gondolunk, hogy valószínűleg sok új -zélandi nyúl megjelent az Arany Államban.

Mindazonáltal nem vonatkozik, hogy az új -zélandi vörös nyuszi az amerikai kutya tenyésztőknek a főzése.

Igaz, hogy a kaliforniai tenyésztett új -zélandi vörösök rendszeresen a fajta legjobb ügynökei voltak a korai években (1906 – 1925).

Potenciálisan az új-zélandi-kaliforniai pletykák és a kaliforniai nevelkedett Új-Zéland kiválóságának köszönhetően az „Új-zélandi Vörös Rabbitok” elakadt.

Ha az új-zélandi vörös nyulak amerikai nevelkednek, akkor miért hívják őket Új-Zéland néven?

Ennek köszönhetően C.P.Gilmore 1918 -ban írt brosúra, az „Új -Zélandi Vörös Nyuszi” feliratú. A szerző megvitatta néhány új -zélandi nyulát, amelyeket Új -Zélandról mind San Francisco -ba, mind Los Angelesbe importáltak.

Ezek az importált nyuszik végül kapcsolódnának az új, amerikai, új -zélandi vörös fajtahoz, a hanyag kapcsolat ellenére. Mr. Gilmore története valószínűleg igaznak tartotta vagy sem. Arra gondolunk, hogy valószínűleg néhány új -zélandi nyuszi megjelent Kaliforniában.

Ennek ellenére nem kérdéses, hogy az új -zélandi vörös nyúl az amerikai kutya tenyésztők keveréke. Igaz, hogy a kaliforniai új -zélandi vörösök rendszeresen a fajta néhány legjobb ismétlése volt a korai években (1906 – 1925).

Valószínűleg az új-zélandi-kaliforniai jelentés, valamint a kaliforniai tenyésztett Új-Zéland minőségének köszönhetően az „Új-zélandi Vörös Rabbitok” elakadt.

Színek

Az Új -Zéland Red név egyértelműen megemlíti, hogy ezek a nyulak milyen színűek: csak a bevonat piros pigmentációja megengedett.

És ez sem egy egyszerű sápadt vörös barna. Ezek a nyulak egy csodálatos rétegű, mély, élénk fahéj-vörös színű árnyalatot mutatnak, minták vagy jelölések nélkül. Makacs hasuk bársonyos off-fehér, és barnás szemük is van.

Ezek a nyulak szeretetteljesek, társadalmi és szeretettel bírnak, amelyeket a tulajdonosok kezelnek.

Gondozási követelmények

Az új -zélandi vörös nyulakat mind beltéri, mind pedig a szabadban lehet tartani, mégis, ha kedvtelésből tartott kutyává kívánja őket szerezni, sokkal jobb, ha ott osztják meg otthonát.

Ilyen módon kedves személyiségük valóban átjuthat, és lehetőséget kaphat arra, hogy célzott köteléket alakítson ki veled, valamint a háztartás tagjaival.

Ennek ellenére bőséges ketrecre van szükség a nyúl számára, függetlenül attól, hogy hol tartja őket, mivel ez biztonságos menedékként szolgál, és a családi háziállat számára is kikapcsolódási visszavonulás.

A helyiségnek elegendő helyet kell biztosítania a nyúlnak, hogy könnyen áthelyezhesse, pihenjen és kinyújtja a hátsó lábát.

Noha a nyulaknak saját szobájukkal kell rendelkezniük, ahol biztonságosan játszhatnak és pihenhetnek, ez nem jelzi, hogy nem szabad rendszeresen engedélyezniük a szabadban.

Lehetséges, hogy a nyuszinak rutinszerűen hozzáférnie kell a szabadtérihez, ahol örömmel láthatják el néhány felügyelt játékot, és lehetőséget kaphatnak arra, hogy vándoroljanak, és kijelentkezzenek.

Soha nem szabad hagynia, hogy figyelmen kívül hagyják a nyúlját, amikor kiszállnak a ketrecből: még ha nem is kerülnek el, vagy nem támadnak meg egy gyilkos, a nyuszi megsérülhetnek, ha valamire nem szabad, mint az elektromos zsinórok, mint az elektromos zsinórok, mint vagy veszélyes ételek.

Táplálkozási tervük nem különbözik egymástól, mint bármely más családi kedvtelésből tartott nyuszi- Új-Zélandi vörösök minden bizonnyal virágzik, ha ételeik elsősorban széna és magas fokú nyuszi pellet alapján alapulnak.

Természetesen a zöldségeket és a gyümölcsöket, például a sárgarépát, a salátát vagy az eperválasztékot is, mind vitaminnövekedésként, mind finom élvezetként kell felajánlani.

Mivel sokkal több vadonatúj zéland ütközött a show-asztalra, és a kutya tenyésztők elkezdtek létrehozni regionális és nemzeti klubokat is, végül a fő névre szavazó szavazást vették. A lehetséges neveket a Tally -ban meghúzták:

Új Zéland

Amerikai vörösök

Az ügy 10-1 volt az Új-Zéland számára. A szavazás éve 1916 volt, és a név hivatalossá vált, függetlenül a típus valódi eredetétől.

A belga nyúl növekedése csökkenni kezdett. Az új -zélandi vörösök könnyen és gyorsan beléptek a megüresedettségbe, valószínűleg általános sokoldalúságuk eredményeként.

Az új -zélandi vörösök az egész USA -ban kezdtek el.

Új -Zéland Red Show Bunny az USANEW ZEALAND RED RED RABBIT -ban az USA -ban.

Ma folytatódik az új -zélandi nyúl boom, beleértve a vörösöket is. Az új -zélandi vörös nyulak csak egy az új -zélandi nyuszik négy sorozatának egyike, amelyet az Arba azonosított:

Piros
fehér
Fekete
Törött

Az új -zélandi vörösök kiemelkedő húsnyulak.

Az idősebb dollár súlya 9-11 font.

Senior súlya 10-12 font.

Az új -zélandi vörösök egyedülálló, „intenzív vöröses sóska, mégis nem szabad semmilyen típusú„ barna ”benyomást keltenie. The tummy is somewhat lighter, also deep luscious in shade, but never white. A szemek barnás.

Ezek szilárd, súlyos, ipari hús nyuszi, szokásos szőrmel. They have actually been selectiAz évek során a takarmány -átalakítás, az alom súlygyarapodása, az anyai reakciók, valamint az erősség miatt a Velyen reprodukáltak.

Az Egyesült Királyságban az új -zélandi vörös nyúl kritériuma a minőségi mandolin (ívelt) felső vonalra és 3,62 kg (8 font) súlyra szólít fel.

Ezért többek között a BRC elismeri az Új -Zéland vörös más fajtát. A többi új -zélandi válogatás BRC szabványa extra szorosan becsüli meg az új -zélandi nyuszi részét az Egyesült Államokban.

Látogasson el az új -zélandi nyulakba, ahol további információkat szeretne kapni a fehér, fekete és törött tartományokról, beleértve a történelemüket, és felhasználja a kereskedelmi hús nyuszikként is.

Egészség

Az új-zélandi vörös nyuszik általában egészséges és robusztus típusúnak tekintik, és nincs olyan fajta-specifikus állapotuk vagy örökletes körülményeik, amelyeket tudnia kell.

Ugyanakkor, ha az összes nyúltípusra gyakorolt ​​egészségügyi és wellness problémákhoz kapcsolódik, akkor a nagyon korai jelzésre kell összpontosítania, hogy valami nincs rendben a kedvtelésből tartott nyúlnál.

Például a hajszálak vagy a szabálytalan bélmozgásokkal összekapcsolt kakukk azt jelenthetik, hogy háziállatának olyan hajgolyókkal rendelkezik, amelyek bél traktus eltömődését hozták létre (általában GI feszültségnek nevezik).

Szerencsére ez, valamint a többi nyúl egészség és wellness -aggályának többsége teljesen elkerülhető.

Folyamatosan vőlegény a háziállatának, és rengeteg széna is biztosítja az étrendi tervben: nem csak az egészséges emésztőrendszert fogja fenntartani, ám ez minden bizonnyal segít nekik a fogak rontásában.

Általában az éhség, az apátia vagy a hirtelen hangulat, valamint a személyiségváltozások hiánya hajlamos rejtett orvosi problémát jelenteni, ezért a legszebb az állatorvoshoz beszélni, ha észreveszi ezeket a tüneteket a nyusziban.

Okos és könnyű, az új-zélandi vörös nyúl ideális választás az első tulajdonosok számára.

Temperamentum/viselkedés

A gondtalan és barátságos, új -zélandi vörös nyulak kivételes családi háziállatokat készítenek. Ezek az édes-természetes nyulak nem bánják, hogy kezeljék, és örüljenek az öleléseknek, valamint a pettingnek is.

Ezenkívül nagyszerű választék, ha gyermekei vagy más családi állataik vannak a háztartásában: mindaddig, amíg jól működnek és tiszteletteljesek, az Új-Zéland Red nem bánja az interakciót.

Ezek a szép megjelenésű nyulak hatékonyan képzhetők, és biztosíthatják, hogy kitartjon, hogy utasítsa őket, és nagyon korai életkorban kezdje el az edzést.

Az új -zélandi vörösök bölcs típusúak, és minden bizonnyal észreveszik, amit oktat, ha kitartó vagy!

Kezelhető és nyugodt, ezek az aranyvörös nyulak ritkán (ha valaha is) agresszívek, és valóban örülnek az emberek testreszabásának, tehát ideális kilátás az újszülött tulajdonosok számára, akik egy kedvtelésből tartott kutya nyuszi beszerzését akarják szerezni, amelyet nagyon könnyű gondozni. És csodálatos egyéniséggel is rendelkezik.

A bölény -máj az időtlen mancsok kutyáinak kezeli!

Szeretném hagyni, hogy megértse a kiváló minőségű, fagyasztva szárított bölény-májt az időtlen mancsok kutyáinak.

Noha jelenleg nincs semmilyen személyes kutyám, még mindig izgatott vagyok, amikor felfedezem az egészséges, egyetlen komponensű kutya edzéseket.

A két bites kölyökkutya, amelyet néhány hónapig figyelek, mint szakértő kedvtelésből tartott állatok, óriási élvezetet élveztek, hogy néhány hétig az időtlen mancsok fagyasztva szárított bölény-májcsípéseit tesztelték. Hasonlóképpen ki kellett próbálniuk néhány mintát a cég fagyasztva szárított pulyka szívszeleteiről, valamint a baromfi emlőcsípéseiről.

Ezt a közzétételt időtlen mancsok szponzorálják. Használja ki a thMutt15 kódot 15% -ra a legelső megrendelés (weboldal).

Látogasson el az időtlen mancsokba itt

Age nélküli mancsok Bison Máj kezek kutyák számára áttekintés

Amit hiszek a fagyasztva szárított kezelésekben

A fagyasztva szárított ételek mindig voltak a legelső lehetőségem, amikor a nyers táplált boxer keverékeim Missy & Buzz-t választottam. Ez az, mivel csak nem volt praktikus, hogy nyers húsdarabokkal járjon a zsebemben! És arra gondolok, hogy a szárított nyers proteinre a második legfinomabb táplálkozási választás, amelyet a szőrös jó barátjának kínálhat, ha a valódi nyers ajánlat nem áll rendelkezésre.

Ennek ellenére valóban teljesen irreleváns -e, hogy egy kutya nyers húst, főtt ételt, konzerv ételeket vagy lárszót eszik. A fagyasztva szárított ételek csábító, finom és ami a legfontosabb, egészséges snack-választás minden kutya számára! Úgy tűnik, hogy még a finomabb kölyökkutyákat is vonzzák a fagyasztva szárított kezelésekhez.

Az időtlen mancs bölény -májfajták tökéletesek az edzéshez, valamint kiváló étkezési topsokat készítenek azoknak a kutyáknak, akik egy kicsit bátorítják az étkezési idő alatt történő belemerülést.

Milyen Rocky, valamint Lila hitt a bölény májában

Megértettem, hogy a Rocky, az ínyenc vendégem, a pulyka szíve és a baromfi mell mellett a bölénymáj kezét is fel fogja emelni.

Még a nővére, Lila, Miss Gourmet, aki sokkal szelektívebb, amikor ételt kap, mint ő, mohóan felrobbantotta az övéit. Mondanom, hogy mindkét kölyök nem volt félénk, hogy többet kérjen!

Látogasson el az időtlen mancsokba itt

Kérjük, ne feledje, hogy ellenálljon a kölyökkutyák beadványának, amikor ezeknek a kezeléseknek a mindennapi kalóriabevitelének körülbelül 10% -a volt. A túladagoló kutyák elhízáshoz és emésztési problémákhoz vezethetnek.

Mi teszi az időtlen mancsok bölényét ellenállhatatlanná:

Egyetlen fehérjeforrásból állnak – az USA megnövekedett bölénymájából

A bölénymáj gazdag ásványi anyagokban, vitaminokban, valamint a Q10-vitaminszerű vegyület koenzimben, amely támogatja a szív egészségét és wellness-jét, valamint antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik

A bölény növekszik bármilyen típusú antibiotikum vagy hozzáadott növekedési hormon felhasználása nélkül

A kezek nem tartalmaznak semmilyen mesterséges színeket, ízeket, tartósítószereket, töltőanyagokat vagy bármilyen egyéb adalékanyagot, például cukrot vagy sót

Bónusz: A csemegék méretük kevés, ami kiválóvá teszi őket, mint minden méretű kutya edzési ételeit!

A pulyka szívszeletei, valamint a baromfi emlőcsípések szintén csak egy fagyasztva szárított fehérjéből állnak, és nem tartalmaznak semmilyen mesterséges komponenst.

Mennyibe kerülnek a bölénycsípések?

A Bison Bites táskánként 12,50 USD az időtlen mancsok weboldalán.

Rendelje meg itt a kezeket – használja a THMUTT15 kódot 15% -ra

(Ingyenes szállítás Az összes megrendelés 49,99 USD felett)

További információ az időtlen mancsokról

Ezeket a specifikus bölény -májkezelőket Dr. Stephen Sinatra kutya rajongója állítja elő, és üzleti munkájával időtlen mancsokkal oszlik meg a CT -ből.

A Sinatra kardiológus és táplálkozási szakember, több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik az emberek táplálkozási kiegészítésének megfogalmazásával. Átadta annak megértését, hogy mi tartja az embereket egészséges, valamint az öregedést a kedvtelésből tartott egészségügyi és wellness termékekbe. Szinte az összes időtlen mancs kiegészítését állatorvos-formátumban készítik, és a vállalat rendkívül saját állatorvosi tanácsadója értékeli.

A kutyák fagyasztva szárított ételei mellett a cég néhány terméke a következők:

Probiotikus rágások kutyák számára

Nyugtató rágók kutyáknak

Táplálkozási rágások kutyáknak

Fagyasztva szárított kezek macskák számára

Tekintse meg az összes terméket itt.

Használja a THMUTT15 kódot 15% -ra az első megrendelés (weboldal). as well as there is always free shipping on orders over $49.99.

Látogasson el az időtlen mancsokba itt

Are you thinking about trying healthier treats for your dog?

In the comments,Értsük meg, ha bármilyen aggodalma van az időtlen mancsokkal vagy annak termékeivel kapcsolatban. Megkapjuk őket, hogy válaszoljanak neked!

A Barbara Rivers rendszeresen komponul az adott mutthoz. Blogger, nyers adagoló, valamint szakértő kutya sétáló, valamint megőrzi a K9s blogot a kávé felett.

Uncategorized

This Human needs to Re-Learn Her Loose-Leash walking skills

goals are mainly a huge joke to me unless I re-visit them daily.

I composed a publish in January about my dog training goals for 2015 as well as haven’t believed about them since.

Kínos.

My goals requirement to be easier than that, so here’s an concept for all of us:

Write down 3 dog-related goals for the remainder of September.

Ez az. There’s only, what, two weeks left in the month? Ez tökéletes.

We can compose down the exact same goals or different goals for October, when we get there.

My September dog training goals

My dog is a 9.5-year-old black lab mix. You’ll see these are more about training ME than training my dog.

Goal #1: stop tugging on the leash.

Úgy van. Nekem.

This hooman needs to re-learn her loose-leash walking skills.

I’m constantly tugging Ace along lately. Not in a mean or harsh method as well as not to “correct” him. I’m just pulling him away from sniffing things as well as trying to get him to move faster.

You understand what occurs when you constantly tug on the leash?

The dog learns to ignore ALL your verbal commands as well as he gets desensitized to the tugging too.

Basically my dog ignores me.

He ignores me since I’ve been ignoring him. Sad, right?

So, my goal is to walk without tugging on the leash at all, only if I requirement to do so for security reasons.

Instead, I’m going to:

[check_list]

talk to my dog (Wow! What a concept!)

carry treats

reward him for looking at me

randomly phone call him or ask him to sit or “watch”

[/check_list]

You know, all that fundamental stuff I should be doing anyway!

Goal #2: teach my dog a new “trick.”

The reason this is important is because:

[check_list]

tricks are fun!

teaching something new encourages my senior guy to keep learning

it provides us something to work on together

[/check_list]

Ace as well as I plateaued on our training about 7 years ago.

He understands a great deal of different techniques as well as commands (spin, roll over, back up, crawl, speak, sing, jump, bang, etc.), however he discovered these when he was about 2 years old. He’s now 9.

I can’t believe of a simple, adorable technique to teach him that he doesn’t already know. Does anyone have a innovative idea?

I may attempt to teach him to put his toys away, which is not precisely simple however would be difficult for us.

3. Drive my dog to a park, store (or anywhere!) when per week.

Because the park makes my dog so happy!

Ace can’t go for long walks anymore. One mile is about his limit, which means we mainly walk around the block.

I can tell my dog is not extremely excited for these walks. They’re boring. or not worth the effort.

HOWEVER, our town welcomes dogs quite much everywhere – stores, bars, coffee shops, restaurants – as well as we have the dog beach, tracks as well as parks.

Plus, my dog is one of those rock-solid dogs you can take anywhere as well as he won’t react. nothing fazes him. So many people would like to have a dog they can take anywhere!

Our choices are unlimited.

So my goal is to drive my dog to the beach in replace of our walk at least one morning per week as well as to drive him to one more random location sometime over each weekend. This might be someplace my hubby Josh as well as I are already visiting or it might be a location selected particularly for Ace.

I’ll publish these trips on Instagram. comply with us here.

So there you have it.

My September goals are:

1. No tugging on the leash (from the HOOman!)

2. teach my dog a new trick

3. go to a new location each week

In the comments, let me know:

What are your dog-training goals for September or October?

Also, any type of concepts for adorable techniques or commands I might teach my senior guy?

Thank you to Puppy Leaks for inspiring me to re-think my dog training goals. Jen composed about her 5 training goals for fall.

Sign as much as get training tips & more in my regular newsletter:

Uncategorized

Wellness CORE Air Dried pet dog Food – Giveaway

My dogs just recently sampled the wellness CORE Air Dried pet dog food.

Air dried pet dog food is less processed than typical dry pet dog food.

In this case, wellness starts out with raw protein as well as fresh fruits & veggies. Then, the ingredients are air dried slowly at low temperatures.

The wellness CORE Air Dried pet dog food is grain free, made in the USA as well as can be served as a meal, a topper or a treat.

This publish is sponsored by wellness Pet Food.

The business is giving away a 2-pound bag of its wellness CORE Air Dried pet dog food as well as two bags of treats to a lucky winner!

Just leave a comment below to enter. Kattints ide.

Wellness CORE Air Dried pet dog food

My thoughts on the air dried food.

My dogs Ace as well as Remy truly like the texture as well as flavor of the air dried food over the basic dry food. The air dried “nuggets” are noticeably softer.

I like that all the wellness CORE products are grain free, high in protein as well as made in the USA.

Air dried pet dog food is cooked, not raw. The food is heated at low temperatures extremely slowly so it is less processed than basic dry pet dog food, according to Wellness. discover a lot more here.

I believe a raw pet dog food diet plan is the healthiest choice for many dogs, however the majority of my visitors as well as pet dog owners in general like to feed dry pet dog food.

Wellness is a business I depend on as well as I suggest their products if you are searching for a premium dry pet dog food.

Different product choices from wellness CORE

Wellness CORE has a number of different types of food for dogs, so I’ll briefly compare the air dried food to the two other wellness products I’ve reviewed. That method you can select what’s finest for your dog.

The three products include:

The wellness CORE Air Dried pet dog food

Wellness CORE Grain complimentary dry food

Wellness CORE RawRev (dry food mixed with freeze dried raw)

All three products are grain complimentary as well as made in the United States. They are offered on the internet at Chewy.com as well as Amazon as well as are likewise offered at many retail locations including PetSmart as well as Petco.

The business makes a number of other products such as canned food, treats as well as feline food.

Option #1: wellness CORE Air Dried pet dog food

I suggest the Air Dried food if you have a picky eater or want to add some range to your dog’s routine food. It’s less processed than basic dry food so it is easier for a pet dog to digest. It only is available in 2-pound bags at the moment so I suggest it for little dogs or as a mixer for big dogs. a lot more information here.

Heated slowly at low temperatures so it’s less processed

Softer texture than basic dry food

Good for picky eaters

Can be fed as a meal or utilized as a topper or treat

Only is available in 2-pound bags so far (good option for little dogs)

Option #2: wellness CORE dry pet dog food

You can’t go wrong with this food if you’re searching for a healthy, grain-free dry pet dog food. The bags are offered in sizes up to 24 pounds, as well as there are 7 recipe choices including “wild game” made with duck, lamb, boar as well as rabbit. a lot more information here.

Comes in bags up to 24 pounds

Most cost effective food of all the wellness CORE options

7 recipe choices so there’s range for dogs with allergies

I get this food routinely with Chewy

Read my full review: wellness CORE dry pet dog food review

Option #3: wellness CORE RawRev

This is the exact same as the wellness CORE dry food however it includes pieces of freeze-dried raw turkey or lamb. I suggest this food if you are considering transitioning to a raw diet plan in the future or if you’re not sure as well as you’d like your pet dog to at least have a little amount of raw meat. a lot more info.

Contains pieces of freeze-dried raw turkey or raw lamb

Nice choice for somebody considering a raw diet plan in the future

For dogs of all sizes

Good choice for travel/boarding if you usually feed raw

Read my full review: wellness RawRev review

I understand it’s overwhelming trying to select a pet dog food so those are just a couple of choices from Wellness. Of course, if you have any type of questions just leave them in the comments as well as I’ll response them for you.

Giveaway – Win a bag of wellness CORE Air Dried pet dog food + treats

Wellness is giving away a FREE prize pack to a visitor of That Mutt.

The champion will receive:

a 2-pouA levegőben szárított kisállat -kutya ételek táska

2 zacskó fagyasztva szárított nyers csemege!

A belépéshez csak hagyjon megjegyzést az alábbiakban. Hadd értsem, hogy kedvtelésből tartott kutyája érdekli ezt az ételt!

Augusztus 10 -én, csütörtökön véletlenszerű bajnokot választom, és e -mailben értesítem a bajnokot, valamint ideális itt a bejegyzésben. A győzelemhez szükséges amerikai levelezési címekkel kell rendelkeznie.

Szeretné a kedvtelésből tartott kutyád kipróbálni ezt az ételt?

Csak hagyjon egy megjegyzést az alábbiakban, hogy belépjen!

Mindenki regisztrált a Mutt Patreon oldalán lévő 7/hónap szintre, automatikus belépést kap az összes ajándékba, beleértve ezt is. Még mindig 8 folt áll rendelkezésre. Kattints ide.

Uncategorized

Interjú: Az „Entlebucher Mountain Dogs-amit szeretném, ha tudnám”

szerzőjeHét évvel ezelőtt kaptam Alfie -t, a gyerekek egyáltalán nem voltak a radarunkban, és nem gondoltunk arra, hogy gyermekekkel szocializálják. Amikor úgy döntöttünk, hogy csecsemő született, Alfie öt éves volt, és be kellett csapkodnom, hogy szocializáljam a gyerekekkel. Bárcsak hamarosan gondoltam volna rá, mivel a dolgok sokkal könnyebbek lennének mindkettőnk számára.

Most imádja a kisgyermekünket. Tehát az ajánlásaim az lenne, hogy megpróbálnám előre gondolkodni a jövőben, és minden korosztályú és képességű emberekkel szocializálni kedvtelésből tartott kutyáját.

TM: Mi a legrosszabb ajánlások, amelyeket a kutyákra vonatkozik?

Linda: Amikor a kisgyerekünk született, az egyik szomszédunk megkérdezte, hogy Alfie hogyan kezeli a nagy változást – mielőtt lehetőségem lenne válaszolni, folytatta, hogy „nem vicces, hogy csak„ tudják, hogyan lehetnek a gyerekek körül ”.

Udvariasan elmosolyodtam, és igennel mondtam, de a véleményem szerint arra gondoltam, hogy mennyi munkát végeztek a kedvtelésből tartott kutyánk felkészítésére a baba érkezésére, és hogyan kellett figyelnünk mindkettőt minden nap minden másodpercre, hogy megmutassuk, hogyan hogy egymás körül viselkedjenek.

Alfie élete ugyanúgy megváltozott, mint a miénk, amikor a baba csatlakozott a csomagunkhoz, és mi előkészítettük őt, amennyire csak tudtunk. Néhány kutya nem olyan szerencsés – amikor önként jelentkeztem a kedvtelésből tartott kutya mentési otthonában, gyakran azon tűnődtem, miért fordultak be tökéletesen fantasztikus családi kutyákat. Amikor megkérdeztem a felügyelőmet, egyszerűen vállat vont, és azt mondta, hogy ez egy újabb „első baba nem tud megbirkózni” olyan eset, amikor az anyukák elárasztottak egy csecsemővel és egy hiperaktív, felkészületlen kutyával.

(Lásd: Mutt hozzászólása: Hogyan készítsük el kedvtelésből tartott kutyáját egy csecsemőre.)

TM: Alfie alszik -e az ágyában?

Linda: Alfie megengedett minden bútorunkon, és gyakran alszik az ágyunkban, amikor a férjem ki van a városból. Felfelé göndörül az ágy tetején, rúgja a mancsát a paplan alá, és a fejét a párnára támasztja, sóhajtva.

Köszönöm, Linda!

A Linda könyvének papírkötésű példányának megnyeréséhez az ajándékba való belépéshez, csak hagyjon egy megjegyzést az alábbiakban, hogy tudom, hogy a rajzba kívánja. Van nagy energiájú vagy engedetlen kutyád?

Két győztest választok véletlenszerűen, május 25 -én, pénteken. A nyerteseket e -mailben értesítik. Frissítés: Az ajándékozás véget ért. Gratulálok Christina M. és Lisa M. -nek

Rendelje meg a könyvet:

A könyv papírkötésű, keménykötésű és Kindle formátumban kapható az Amazon -on.

Kapcsolódó bejegyzés:

Lehet, hogy emlékszel Alfie -re néhány évvel ezelőtti hozzászólásomból: Hogyan fáradjunk ki egy hiperkutyát!

Uncategorized

Találkozzon a legújabb PetMeds csapat tagjával!

AddEthis Sharing Buttonsshare a facebookfacebookfacebookshare -hez a twittertwittertwittershare -hez a pinterestpinterestpinterestshare -hez a Moreaddthismore -hoz

Ma üdvözöljük a PetMeds csapat új kiegészítését: Találkozzunk művészeti rendezőnk új Shih Tzu kölyökkutyájával. Az új kölyökkutya tegnap első napra számolt be a munkáról!

Julie továbbra is az új kölyökkutya legjobb nevére gondol. Első gondolata Chloe név volt, de az új kölyökkutya világossá tette, hogy nem az igazi neve! Jelenleg a neve óvatosan „százszorszép”.

Itt van az új kölyökkutya nagy testvérével, Busterrel. Úgy tűnik, hogy Buster nem túl biztos az új fiatalemberben! Mit neveznéd az új kislánynak?

Végül, ez a legjobb idő az új kedvtelésből tartott szülői ötletek funkció bemutatására. Hasznos kis ötleteket fogunk megosztani veled a saját kedvtelésből tartott kutyájának vagy macskájának gondozásáról.

1. PET szülői ötlet: Kezdje el az új kölyökkutyáját. Készítse el a kölyökkutyáját az első naptól kezdve rendszeres irányításhoz és ápoláshoz. Óvatosan érintse meg a kölyökkutya száját, fülét, mancsát és körmét, farka és hasát. Ha korán kezdi, kedvtelésből tartott kutyája valóban megtanulhatja örömet szerezni a fogkefe, a körömvágás és az ápolás.

Uncategorized

How to keep Your canine Calm When people go to

Does your canine ended up being uncontrollable when people visit?

You know, sleeping soundly one second as well as then jumping, running, whining, barking as well as pacing as soon as somebody rings the doorbell?

Annoying, right?

If that’s your dog, the complying with are some suggestions that can help!

Tips to keep your canine calm when people visit

One of the hardest things to do is get as well as keep a dog’s interest when he hears a set off like a doorbell.

Below is a listing of suggestions as well as techniques you can utilize to assist re-capture as well as keep a dog’s interest when you requirement it most.

1. very first things first, utilize the very best treats!

I don’t understand exactly how numerous times I’ve heard “But my canine just doesn’t care about treats!”

Igazán?

Is it since your treats are boring?

Try utilizing extremely valued, smelly treats your canine can’t ignore. Hold them best as much as your dog’s nose if you have to when re-gaining his attention.

It may likewise be useful to keep your canine on a short leash. My Patreon members evaluated the web traffic lead from Mighty Paw. keeping your canine on a leash at the door, particularly a shorter leash, can make a huge difference!

2. offer great deals of exercise

Tudom, tudom. If only it were that easy. however it does make a huge difference.

The less pent-up energy your canine has, the simpler it will be for her to stay calm. That doesn’t imply you take her for a two-hour hike on Saturday. It implies two 45-minute walks daily or whatever it is she needs. suggestions for tiring out a canine here.

3. work on your dog’s general obedience training

Most dogs don’t even respond to a fundamental stay with moderate distractions so of program they aren’t going to comply with commands when somebody concerns the door. That is method as well distracting!

Start with the fundamentals as well as keep working so your canine has some seriously solid obedience skills for things like sit, stay, come, heel, down, etc. It makes a huge difference. let me understand if you requirement some suggestions. suggestions on mentor a canine to stay.

4. choose what you want your canine to do, as well as practice

Instead of “just be calm” what do you truly want?

Do you want your canine to lie down as well as stay on her bed?

Do you want her to calmly walk to the door without barking?

For example: I want my canine Ace to bark no much more than when as well as then calmly comply with me to the door, sitting when told as well as providing people space. No jumping or barking.

5. identify what your canine needs to satisfy the above expectations

Does she temporarily requirement to wear her leash in the home while you’re home, at least when you’re expecting visitors? Do you requirement much better food rewards, like bits of hotdogs?

Do you requirement to method having people sound the doorbell a few times a day?

Do your guests requirement to do much better at ignoring your dog?

6. set up scenarios so you can method keeping your canine calm

Of program your canine will be incredibly thrilled if 50 people are coming as well as going someday for a graduation party. She hasn’t had a possibility to method the best habits in less interesting scenarios.

You wouldn’t expect your canine to stay 30 feet away from you for 10 minutes on the day you taught her the stay command, right? She would requirement weeks of method in extremely little steps to work as much as that point.

It’s the exact same idea with being calm at the door. She needs to method in little steps with less excitement.

7. Address your dog, then response the door

When somebody knocks or rings the doorbell, it’s okay to take 15 seconds to address your dog. Cesar Millan would state this on his show all the time as well as it truly made sense to me. I don’t care what your viewpoint is of Cesar, that is great advice.

Rushing to the door with stress and anxiety or enjoyment only makes your canine feel the same.

Szünet. Levegőt venni. appropriate any type of barking. wait on your canine to calm down. then response the door.

Other suggestions to keep your canine calm when people visit

Put your canine in one more space with a Kong toy or bone to chew on.
Knock as well as sound the bell randomly throughout the day to desensitize your dog
Don’t make a huge deal when you show up home, as well as ask other household members to do the same
Use a bark collar if needed

How does your canine do when people visit? Is she ideal or is she a wild child?

Kapcsolódó hozzászólások:

How to stop a canaz emberek ugrásától
Hogyan lehet megakadályozni, hogy egy kutya ugatjon az ajtónál
Hogyan lehet utasítani egy kutyát, hogy menjen az ágyába