Találkozzon a húsával

Nem igazságos, hogy a kutyák és a macskák is annyira rendkívül értékesek, ám egy sertésnek, baromfinak vagy tehénnek egész életét meg kell tapasztalnia.

Nem azt kérem, hogy vegetáriánus legyen, vagy hogy támogassa bármilyen állatjogi szervezetet. Arra kérem Önt, hogy aggódjon az értékeire, mivel ha ezt a blogot olvassa, akkor az állatok szeretik.

Valami baj van azzal a módszerrel, amelyben az Egyesült Államok növeli az állatokat az ételekhez. Ezenkívül sokan úgy döntenek, hogy a másik módszert keresik, amikor az állatok visszaélése, mielőtt a tányérokra kerülnek. Ezek az állatok végtelenül élnek meg, mielőtt végül elpusztítják őket a képzeletbeli legrosszabb módszerekben.

Hidd el, szeretem a nagy hamburgert. Azonban 2007 -ben úgy döntöttem, hogy az összes vörös húst elkészítsem. Hasonlóképpen korlátozom a baromfit, valamint a tenger gyümölcseit.

Az Ace program egy karniverzió, valamint a bárány, valamint a rizsdájlelmiszer -ételek enni is. Sokan ellenzik a lóhús kutyaeledelben történő felhasználását, bár kevesebb ember áll ki azoknak a módszereknek a miatt, amelyeket más állatok több célra embertelenül levágnak.

Ha még nem nézte, hogy a PETA kielégíti a húsvideót, azt javaslom, nézze meg. Úgy döntöttem, hogy nem beágyazom a videót a blogomba, mivel néhány embert rendkívül zavarni fog a képek.

Miért rendben van, ha ez 2009 -ben megtörténik?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *