Mozgassa az ízületeit a jó egészség érdekében

AddEthis megosztási gombok a FacebookFaceBookFacebookShare -hez a TwitterTwitterTwittershare -hez a pinterestpinterestpinterestshare -hez a Moreaddthismore27 -hez

Az ízületi gyulladás az Egyesült Államokban a krónikus fájdalom és speciális szükségletek egyik leggyakoribb oka. Az ízületi gyulladás leggyakoribb típusa az osteoarthritis, amely általában a térdre, a csípőre és a kezére vonatkozik. Más ízületeket is gyakran érint. Az Arthritis & Rheumatizmus folyóirat arról számolt be, hogy körülbelül 27 millió amerikai oszteoarthritis van. Az artritisz is befolyásolhatja kutyáinkat, különösen az idősebb kutyákat.

Az egészséges testsúly gyakorlása és fenntartása az ízületi gyulladás két legjobb kezelése. A fizikai orvoslás és a rehabilitáció folyóiratának új bejegyzése rávilágít arra a döntő szerepre, amelyet a rendszeres aerob és erősítő testmozgás mind az osteoarthritis megállítására, valamint a fájdalom és a speciális igények minimalizálására, miután az osteoarthritis bekövetkezett.

Ne higgye el azt a kutatást, amelyet a testmozgás az ízületek jobban éreznek? Csak nézd meg, mi történik, ha néhány napot ágyban kell töltenie valamilyen vírusos betegséggel. Ha jobban érzi magát, és feláll és mozog, akkor valószínűleg elég merevnek és fájdalmasnak érzi magát. Ez a fájdalom mindössze néhány napos izmok és ízületek mozgatásának következményeiből származik. Ez az oka annak is, hogy az űrhajósoknak edzniük kell, amikor az űrben vannak. Az izmok és az ízületek a legjobban működnek, és a legegészségesebbek, ha rendszeresen használják őket.

Számos nagyobb kedvtelésből tartott kutyafajta sokkal hajlamosabb az ízületi gyulladás kialakulására:

Arany retriever

Labradori retriever

Német pásztorok

Newfoundlands

St. Bernards

A Pennsylvaniai Egyetem kutatói arról számoltak be, hogy az ízületi gyulladás ritka az atlétikai kutyákban, mint például a Borzois Performance és a Racing Greyhounds.

Ízületi gyulladás

Szemkibocsátás kutyákban

AddEthis megosztási gombok a facebookFaceBookBookShare -hez a TwitterTwitterTwittershare -hez a pinterestpinterestpinterestshare -hez a MoreaddthisMore40 -hez

Egy másik általános kérdés, amelyet a mindennapi kis állatok állatorvosi gyakorlatában feltesznek: „Miért van a kedvtelésből tartott kutyám vagy a macskám kifutó szeme?” Mind a kutya szemkibocsátása, mind a macskaszem kisülése rengeteg oka lehet. Néhány családi háziállatban, például a perzsa macskában vagy a bokszolóban az arc lapos konformációja általában könnycsepp felhalmozódást eredményez a szem sarkában lévő bőrrapályokban. Ezek a mérsékelt kisülések sokszor sokkal jobban zavarják a tulajdonosot, mint a kedvtelésből tartott állatok, ezért általában arra ösztönzem az ügyfeleket, hogy hagyják el ezeket a problémákat egyedül.

Más esetekben a szemkibocsátás gyakran baktérium- vagy vírusfertőzéseket jelezhet, vagy allergiával rendelkező családi háziállatokban gyakran látható. Ha a kisülés vastag vagy elszíneződött sárga vagy zöld, akkor minden bizonnyal állatorvosi vizsgálat ajánlott. Az ilyen családi háziállatok gyakran a tüsszentés és az orrkibocsátás felső légúti tünetei is lehetnek, amelyet általában az állatorvos diagnosztizál és kezel. Számos más családi háziállat szembeterülhet az eltömődött könnycsatornák miatt, amelyeket ismét az állatorvos vizsgál meg, aki általában képes a könnycsöveket öblíteni, hogy a könnyek könnyebben áramolhassanak, elkerülve a szem sarkában történő felhalmozódást.

Sok gyengéd színű fajta jellemzően sötét elszíneződik a szemük alatt, mivel a könnyekben és/vagy az eltömődött könnycsövekben bizonyos pigmentek, és sok ügyfél általában a gyógyszereket kérdezi, hogy javítsák a háziállatok sötét elszíneződését, mint például a fajtákban, mint például a fajtákban, mint például A máltai. Van egy nagyon hatékony termék, amelyet Angels szemének hívnak a kutyák és macskák számára, amelyek valójában nagyon jól működnek; Ugyanakkor számít egy tylosinnak nevezett orális antibiotikum alkalmazásának felhasználására, amely véleményem szerint hosszú távon a baktériumpopulációk egyensúlyhiányát okozhatja az emésztőrendszerben és a baktériumok antibiotikum -rezisztenciájában. Ezért szeretek hosszú távon nem használni ilyen terméket. Sok kutya olyan körülmények között alakul ki, amikor a szemük nem hoz létre megfelelő könnyeket, úgynevezett száraz szemnek vagy keratitis sicca, ami vastag nyálkahártya felhalmozódást okozhat a szem felületén vagy szaruhártyáján. Úgy találtam, hogy a kenőanyagok, például a Puralube állatorvosi kenőcs és a likekitearok gyakran sokkal funkcionálisabb gazdasági alternatívát, mint a sok állatorvos által előírt sokkal drágább optimmun. Azt is rájöttem, hogy egy vagy két északi természetes naturals kisállat -tőkehal -májolajat közvetlenül a szemében naponta 3 -szor, valamint szájon átadása segíthet a gyulladásos, száraz vagy fekélyes szem megnyugtatásában.

Ha a fenti kezelések nem segítenek, vagy a családi háziállatok szeme súlyosan vörös vagy fényérzékeny, vagy vonakodik a szem megnyitására, vagy a görcsben megjelennek, mindig a legjobb, ha az állatorvosi vizsgálatot végeznek, hogy sokkal súlyosabb szemfertőzéseket végezzenek vagy fekélyek, valamint a szemek mélyebb betegsége, például a glaukóma vagy az uveitis. Alapvető fertőzések vagy szemfekélyek esetén találtam az olcsó vényköteles antibiotikumokat, például a terramcint vagy a B.N.P. Hármas antibiotikum -szemészeti kenőcs ugyanolyan hatékony, mint a sokkal drágább vényköteles gyógyszerek. A Neo Poly Dex optalmikus szemcseppek fantasztikusak azokra az allergiás szemgyulladásokra, mindaddig, amíg az állatorvos először kizárta a szaruhártya fekélyeit vagy karcolásait.

A szem értéke és a sokkal súlyosabb szembetegségek lehetősége miatt, ha az ügyfélnek kétségei vannak, mindig a legjobb, ha egy általános állatorvos, vagy egy állatorvosi szemész, aki összpontosít, megfelelő szemvizsgálatot végez. Szembetegségek esetén, a bujkálás mellett a szaruhártya és a szem belső szakaszai sokkal súlyosabb betegsége.

Szemek

Uncategorized

Nemzeti Gyógyszerésznap

AddEthis megosztási gombok a FacebookFaceBookFacebookShare -hez a TwitterTwitterTwittershare -hez a pinterestpinterestpinterestshare -hez a Moreaddthismore -hoz

Minden év január 12 -én ünnepelt a Nemzeti Gyógyszerész napja annak a napnak, amely felismeri és tiszteletben tartja a gyógyszerészek kritikus szerepét. A PetMedsnél van egy gyógyszerész és gyógyszertári szakemberek, akik elkötelezettek a szőrös családtagjainak egészségét, egészségét, valamint jólétét. Annak érdekében, hogy sokkal többet megismerjünk arról, hogy a gyógyszerész milyen szerepet játszik a kedvtelésből tartott állatok egészségügyi csoportjában, interjút készítünk Eddie -vel, a PetMeds Gyógyszertári Szolgáltatások igazgatójával és a vényköteles osztály menedzserével:

Mi késztette arra, hogy úgy döntött, hogy gyógyszerész lesz?

Mindig érdekeltem a kémia és a matematika, és mindig is lenyűgöztem a gyógyszertárat. A nagymamám úgy döntöttem, hogy felveszi a vényköteles arckrémet a gyógyszertárból, és élvezném a gyógyszerész szakmailag öltözött és különféle termékek keverését, majd a palackot és a leírást a gyógyszer használatának leírásával. Amikor a nagymama feltett egy kérdést, mindig nagyon jó volt, és nagyon jó professzionális hangot adna. Arról az időről van szó, amikor a gyógyszerészgé válás gondolata belép a fejembe.

Milyen képzésre van szükség ahhoz, hogy gyógyszerész legyen?

Miután az egyetemi munka befejeződött, az iskola tanulója gyógyszerésznek olyan osztályokat vesz, mint a gyógyszerészeti számítások, az orvosi terminológia, a gyógyszertári jog, a mikrobiológia, a gyógyszerinformációs erőforrások, a kémia, a farmakológia és a hasonló osztályok, amelyek felkészítik a hallgatót, hogy szakértővé váljanak. gyógyszerekben.

Dolgozott már más gyógyszertárakban? Miben különbözik a petmeds gyógyszerésze?

Egy nagy egészségügyi intézményben dolgoztam, ahol IV folyadékokat, kemoterápiás gyógyszereket, parenterális táplálkozást és mindenféle intravénás antibiotikumot készítettem. Van egy kis különbség az emberi adagok és a háziállatok adagjai között, és a gyógyszerészeket mindig arra ösztönzik, hogy az emberekről az állatokra átmenjenek, hogy további képzést szerezzenek az állatgyógyászat területén.

Mit kell tudnunk arról, hogy gyógyszereket adunk háziállatunknak?

Az állatok számára gyógyszeres kezelés különböző kihívásokat jelent, mivel egyes állatok nem szeretnek gyógyszert szedni, és nagyon idegesnek vagy megijedhetnek. A PetMeds gyógyszerésze nagyszerű forrás, hogy bármilyen kérdése van a háziállat gyógyszereinek kezelésével kapcsolatban.

Van háziállatod? Meséljen róluk:

Van 2 kutyám és 4 macskám, minden mentés. Mindegyiknek más személyisége van, és különleges helye van a szívemben. A kis erőfeszítésekért, amelyeket ezen állatok megmentésére tettek, a szeretet mennyisége, amiből visszatérek, legalább tízszeres. Ha korlátlan szobám és erőforrások lennék, nem hagynék hajléktalanokat.

Adsz kiegészítőket a saját háziállatainak?

A 2 nagy kutyámnak naponta hihetetlenül közös fokozót adok. Úgy tűnik, hogy ez a gyógyszer elősegíti az ízületek párnázását, és leállítja vagy lelassítja a gyulladás kialakulását. A macskáim számára kb. ½ teáskanálnyi legyen az ételükhöz, hogy bizonyos kritikus omega -kat biztosítsam. Úgy tűnik, hogy a macskáim elhízottá válnak, mert azt hiszem, hogy ez megakadályozza őket a túladást. Ez nem dokumentált vagy akár tanulmányozott felhasználás a termék számára, de biztosan tudom, hogy figyelembe véve, hogy elkezdtem használni ezt a terméket, a macskáim jobban esznek és egészségesebbnek tűnnek.

Milyen ajánlásokat adna egy kedvtelésből tartott szülőnek a kedvtelésből tartott gyógyszerekről?

Minden gyógyszernek eltérő tulajdonságai vannak, másképp kell kezelni, és eltérően kell kezelni. Egyes gyógyszereket fel lehet osztani, néhányat nem szabad felosztani, mások feloldódhatnak folyadékokban, míg másoknak egésznek kell maradniuk. Függetlenül attól, hogy élelmet vagy üres gyomorral adjon, és hogy két gyógyszer kölcsönhatásba lép egymással, akár betegségállapotban, mind jó kérdés, és aggódik, hogy megkérdezheti állatorvosát vagy az 1800petmeds gyógyszerészét, aki sokkal több lenne, mint örömmel segíteni segíteni. Ön.

Nagyra értékeljük a hivatásod betekintését, Eddie. Legközelebb, amikor egy gyógyszerészt látunk, biztosan azt mondjuk, hogy „köszönöm!” Azért, hogy az egészségügyi csapatunk kritikus része.

Uncategorized

K: Mikor van a CWA szeminárium és a bankett 25. évfordulója?

A: Az Amerikai Macskák Írók Szövetségének és a Banquetnek a 25. évfordulóját 2019-ben ünneplik. A 24. bankettet csak fantasztikus sikerrel tartották, 2018. június 7–8. Maradjon velünk a 2019 -es pontos dátumról, időközben azonban ellenőrizze a Facebook Livestream Stream -t és a CWA -t az Instagram @Catwriters_com oldalon. Van még több „ismeretes” hír, amelyet megtalálhat ebből a Pawsome Feline News szervezetből. További információ a CWA -ról, beleértve a tagságot is, látogasson el a CatWriters.com oldalra.

Uncategorized

Milyen százszorszépek a göndör macska egészséges marad

Add ezt a megosztó gombokat a facebookfacebookfacebookshare -hez a twittertwittertwittershare -hez a pinterestpinterestpinterestshare -hez a Moreaddthismore -hoz

Szia Mindenkinek! Harley és én nagyon szerencsések vagyunk, mert nagyon egészséges cicák vagyunk. De tudta, hogy ez nem mindig így van?

Amikor csak három éves voltam, hólyagköveket kaptam. Nem tudom pontosan, hogy ezek a sziklák miként kerültek bennem, de műtétet kellett elvégeznem, hogy kiszabadítsam őket. Itt feküdtem az egyik hálózsákomon, amely felépült a műtétből. Ez az idő nem volt szórakoztató!

Néhányan már tudhatják, hogy Harley hosszú ideig, amikor fiatalabb volt, Harley hosszú ideje harcolt az eozinofil granuloma komplexummal (EGC). Az ajkán fekélyeket, az álla alatti duzzanatokat és a combja hátulján lineáris granulómákat szerzett. Szegény Harley!

Tehát hogyan lettünk egészséges? Először elkezdtünk egy holisztikus állatorvoshoz menni, amely megtanította anyánkat a táplálkozás értékéről. A macskák kötelesek húsevők, ezért elengedhetetlen a hús alapú étrend. Elimináltuk az összes száraz reszkát, és elkezdtük a nyers ételek étkezését. Az ingyenes táplálkozástól is megváltoztunk, hogy egy mért adagot tápláljunk napi két bizonyos étkezéskor. A kedvenc ízem a nyúl!

Mommeh néhány havonta súlya van minket. A megmagyarázhatatlan súlycsökkenés az egészségügyi problémák jele lehet, ezért fontos a súlyunk változásainak nyomon követése, különösen most, amikor nyolc éves vagyok.

A macskáknak nincs nagyon nagy szomjúsági meghajtója, és úgy hoztunk létre minket, hogy sok vizet kapjunk az általunk fogyasztott ételekből. A konzerv vagy a nyers ételek sokkal magasabb nedvességtartalommal bírnak, mint a száraz macskaeledel, és sokkal szorosabban utánozzák azt, amit a macskák vadul esznek. Ennek ellenére mindig van egy nagy tálunk, amely tele van szűrt, édesvízzel, és gyakran még viselő vizet is bepattanunk a mosogatóból.

Néhány más dolog, amit egészséges állapotban tartunk:

Éves állatorvosi ellenőrzések, beleértve a vérmunkát, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden megfelelő -e

Csak természetes, gabonamentes ételeket eszünk, mint például fagyasztva szárított csirkemáj vagy fagyasztva szárított garnélarák

Minden nap kapunk egy sprit omega -3 zsírsavat az ételünkön

Mert némi merevségem van a csípőmben és a hátsó lábamban, a macskák karbantartási adagja cosequin adagom van

Rendszeres fogmosás

Sok játékidő, szerelem és csókok

Mit csinálsz, hogy egészséges maradj?

Ragdoll cica | Ragdollok | Ragdoll macska | Ragdoll macskák örökbefogadáshoz

Ragdoll cica – Üdvözöljük a Midwest -ben!

Most 2020. május/júniusban foglalunk foglalásokat! Megvan a hagyományos pecsét és a kék dolgok, valamint a lynx. Reméljük, hogy néhány nőt nyugdíjba vonulunk tavasszal. Az állatorvos tulajdonában vagyunk és üzemeltetünk, mert 1994.

· Elismert T.C.A. A kiválóság legfelsõbb táska

· A+ besorolás a jobb szolgáltatási irodával

· 5 csillagos Google+ értékelés

Ez valóban egy pecsét szakasz – izzó kék szem

Ragdoll cica bevezetése

Mindent megteszünk annak biztosítása érdekében, hogy cicáink fantasztikusak, szerető társaink, és lenyűgöző kiegészítést is kapunk szeretteinek.

A cica elválasztva, bili képzettséggel rendelkezik, és 2 Heska macska ultranzális oltást kaptak, tartalmaznak egy 3 éves írásbeli garanciát a szív- és érrendszeri betegségek vagy veleszületett hibák ellen, ennek eredményeként a lehető legfinomabb korszakba kerülnek.

A cica szülei beiratkoznak a Nemzetközi Macska Szövetségbe (TICA), a világ legnagyobb törzskönyvi macskáinak nyilvántartásába.

Ha kapsz egy cicát, boldogan segítünk és támogatunk, mivel ugyanolyan akklimatizálsz. Sokkal több, mint húsz évtizedes know-how-ban vagyok a tolvajok tenyésztésében, tehát abban az esetben, ha bármilyen kérdése van egy új cicáról, kérjük, ne habozzon kérdezni.

Mi teszi különösképpen egy rongyos cica vagy macskát

A Ragdoll macskák még mindig meglepő fajtájúak. Kétségtelenül a macskák háztartásának leghíresebb társai, és sok kölyökkutya túllépték a kölyökkutyák folyamatos vágyát, hogy közel álljanak és bepattanjanak emberi társaikkal.

A Ragdoll macskák nagy fajtájú mackók, amelyek ultra-pompás és hihetetlenül nyúl puha bevonatok, valamint gyilkos lágy laza karakterek is használják, amelyek a világ legnagyobb pislogási és szunyókáló barátaival készítik őket.

A Ragdoll cica nagyon kölyökkutya jellegű, miután helyet foglal el az űrbe, és részt kell vennie mindenben.

Ahogy növekednek, a kifinomult rúgássá válnak, és az ölelésű macskák kiszivárogtak, annyira ismertek, hogy egy éves korodban van az ideális társod.

A Kitty Point hihetetlenül szórakoztató, élvezve a Kitty bohóc antikjait, akik kis harangokat és golyókat ütnek, vagy lézerfényt a földre üldöznek.

Ragdoll cica és ragdoll macskák

A Ragdoll macskák kivételesek, mert nagyon okosak, és az egyének koncentráltak és kivételesen könnyen edzhetők. A rongyosok könnyen kiképzhetők letöltésre és a hangparancsok követésére, a bútoroktól vagy bizonyos helyektől való maradásokra, és azonnal megtanulhatják, hogyan kell teljesen használni a karcoló helyet.

A rongydollok hasonlóan meglehetősen egészséges, kemény macskák törzse, amelyek lényegében nincs egészségügyi nehézségei, és sok élő, 16–23 évtizedű érett időskorúak.

A ragdoll cica annyira jelentősen szórakoztató. Ezek pattogó és élénk, hasonlóan a hétköznapi házi macskákhoz, így megkapják ennek a humoros cica színpadnak a teljes örömét.

A Ragdoll cica bárhol megtalálja a játékokat, és különösen szereti a lézervilágítást a földön folytatni, a kis harangok és a golyók körkörös ütéseit, valamint a csempe vagy a fapadlók átugrását és csúszását, miközben folytatják a játékot.

Néhány hónapos élénk dráma után váltakozva, és a kibővített, kicsapott Kitty ragaszkodik egy rongyos cica, amely a fantasztikus egzotikus lágy és császári lap macskák felé halad, hogy ez a törzs annyira ismert.

Ragdoll cica információk

A Ragdoll cica nagyon alapvető a kiképzéshez. Amikor megkapja a cicádat, az alom dobozt képzett, hogy egyszerűen meg kell mutatnia nekik, hogy melyik hajó van, majd néhányszor visszahozza őket az első napjuk során az otthonában. Ügyeljen arra, hogy emlékezzenek arra, hogy hol van.

Ez nagyon döntő fontosságú, ha figyelembe vesszük, hogy a cicád eksztatikus lesz a hangok, illatok és tárgyak szempontjából, hogy megtudják, hogy elfelejthetik, melyik dobozban volt.

A Ragdoll Kitty -jét felhasználni fogják egy kötélbe csomagolt karcolóoszlop és egy karcoló tálca felhasználására, amelyet azonnal el tudnak venni az ingatlanban lévőkhöz.

Számos rongybaba valóban alapvető fontosságú ahhoz, hogy edzjen a karmok élesítésére egy karcos posztra, amely alig a tulajdonosok hiszi a Dekaw szükségességét.

Ne feledje, hogy az apró műanyag karom, amely ragaszkodik a bútorok feltétlenül védett karbantartásához, megakadályozza, hogy a cicádnak át kell mennie a gyengítő műveleten, és kivételesen elbűvölőnek tűnik, és így sok színben használják őket.

Kérdezzen meg egy fotót tőlünk, hogy soha ne láthassa őket, hogy rendkívül imádnivalóak !!!

A rongyosok nagyon társadalmi szörnyek és állandó közelségre vágynak. Ha sok napig nem otthon van együtt, akkor gyorsan kötődnek a családi háziállatához, valamint a ház többi családi háziállatával.

Ha minden készen áll egy ragdoll cica megvásárlására, és ki kell dolgoznia a házat, vagy nagyon sok időre eltűnt, amikor a ragdollhoz társulást igényel, egy másik otthoni háziállat nagyszerű lehet, vagy gondolkodhat arról, hogy két farkas fejlődésre kerül. együtt.

MiSzeretnénk meglátogatni néhány cicát, hogy együtt fejlődjünk, így kedvezményt adhatunk, ha két farkasot ölelnek össze.

A Ragdoll Cat Ragdoll cica hozzáadása a házához egy nagyszerű és kielégítő kaland, amelyet Ön és családtagjaid soha nem fognak megbánni!

Ragdoll cica és macskák

Ha egy ragdollot keres, örökbefogadó. A com segíthet abban, hogy megtalálja a közeli közeledést. Használja ki az alábbi keresési eszközt, és navigáljon az elfogadható Ragdolls -on!
Ragdoll örökbefogadás gyors tények

Becenév:

Fajta csoport:

Félig longhair

Magasság:

10-16 in.

Súly:

8-20 font

Élettartam:

12-20 év

Érdekes tény a ragdoll cica:

A Ragdolls kihozza a nevüket, hogy a testük könnyen meghosszabbodjon, mint egy rongybaba, amikor visszarúgnak vagy tartják őket.

A Ragdoll örökségének tenyésztője, Ann Baker fenntartotta ennek a törzsnek az alapító cicáját, Josephine -t egy titkos laboratóriumba, ahol a hatóságok tesztelése kitalálta a cica megjelenését és jellegét.

Ennek a rongyosnak a bevezetése vita volt. Ann Baker elképesztően nehezen tette a különféle rajongók számára, hogy adományozzanak a törzs növekedéséhez, olyan messzire menjenek, hogy védjegyezzék a Ragdoll címet, különféle farkasokkal pereskedjenek, és őrült leveleket küldjenek a sajtóba. A macskáinak meggyilkolásával és meggyilkolásával vádolta egy tenyésztőcsoportot.

Ragdoll Information / Ragdoll alapok

Melyek a ragdoll macskák?

Egy Ann Baker nevű hölgy az 1960 -as évektől kezdve a Ragdoll fajtát készítette egy éven át tartó, szürke, Josephine nevű, szürke rombos nővel, saját macskáival együtt.

A ragdoll macskákat okból tenyésztették?

Mint sok kortárs macskatörzs, a Ragdoll megkülönböztető és csábító megjelenése és szeretetteljes jellege miatt népszerű volt.
Mennyire sokféle ragdoll -törzskönyv vagy?

Sokféle lehetséges színezés és a törzs mintája van, de csak egy elsődleges típusú.

Lehet, hogy ragdoll macskák polidaktil?

A polydaktilizmushoz való mutáció szinte bármilyen macskatenyésztésben előfordulhat.

Ragdoll élettartam

A rongyos élettartama körülbelül 15-25 év.

Mekkora lehet egy rongyos?

10-16 hüvelyk

Mennyit tud mérni a Ragdoll?

8-20 font

Mikor hagyhatja abba a rongybalna növekedését?

Akár 4 évig.

Milyen színű kabátja lehet egy rongyosnak?

A rongyosok Colorpoint színezékkel rendelkeznek, így a test könnyű, míg a végtagjaik kissé homályosak.

Milyen szemszínek lehetnek egy rongyosnak?

A ragdolloknak kék szeme van.

Ragdoll temperamentum és személyiség

Mennyire hangos/beszédes a ragdoll macskák?

Noha nem túl kifejezetten kifejtett, a rongyos néha a hangján keresztül továbbadja, mint a macskák.

Csendes nagyon szokatlan

A szeretetteljes/barátságos mód a Ragdoll macskák?

A rongydollok kivételesen gyengéd és empatikus állatok, plusz örömet élveznek egy fantasztikus ölében.

Független spiritsuper szeretetteljes

Nagyszerűek a ragdoll macskák különböző macskákkal?

A ragdollok nagyon jól teljesítenek mindenkivel, mint más macskák.

Inkább az egyetlen catlet, hogy barátok legyenek!

Jók a ragdoll macskák kutyákkal?

A rongydollok társadalmi, egyenletes lények, akik meglehetősen szépen összejönnek a kutyákkal.

Hiss Hisshey, New Pal!

Ragdoll macskák nagy egér/vadász?

A rongyosok beltéri macskák, átmenő és átmenőek, egy engedelmes természetgel, valamint a keresésben való pihenés iránti vágyakozással.

Érdekelhetne kevésbé vadászati ​​szakértő

A Ragdoll macskák nagyszerű beltéri macskák?

Igen. Biztonsági okokból azt sugallják, hogy minden macskát megtartottak a különleges ízlésüktől függetlenül

Engedje meg, hogy kint legyen!

Ragdoll macskák jó ölmacskák voltak?

A rongyosok mesterlövisek – engedelmesek, ülő és szeretetteljesek.

Szereti egy kis távolságú macskát

Pontosan mit szeretnek a Ragdoll macskák?

A rongydollok lelkesednek rólad és az ételekről. Imádják az embereiket-édességek, jóindulatú macskák, akik szeretnek bepillanni, és ennek eredményeként nagyon introvertált állatok.

Mekkora megkülönböztetés lehet egy nő és női ragdoll között?

A hím rongyosok általában nagyobbak, mint a nőstények.
Ragdoll étrend, ápolás és egészség

Pontosan mit esznek a Ragdoll macskák?

Kérje meg állatorvosát, hogy milyen típusú étrendet kell fogyasztania a rongyosodat – minden macska különbözik.

Lehet -e rongydoll macskák enni nedves ételeket?

Igen

Lehet, hogy a Ragdoll macskák szeretik a tejet?

A macskák számára nem javasolt tej.

Csak mennyit tudnak rongyos macskák eldobni?

A rongyosok enyhe és közepes árnyalatúak.

Milyen kabátja lehet a Ragdoll macskáknak?

A rongyosok jelző colorpoint bevonattal (világos test sötétebb lábujjakkal, farokkal és fejükkel) rendelkezik, amely gyengéd, selymes, hosszú haj felhasználásával.

Szeretne vőlegényt egy ragdoll macskának?

A Ragdoll macskáknak hetente legalább kétszer meg kell csiszolniuk a kabátjaikat, hogy segítsék a szőnyegek, a kusza és a felesleges elárasztás blokkolását. A fürdés általában nem szükséges, ha a kabátot jól öltözött.

A tisztítás mellett minden macskának kb. 2 havonta meg kell vágni a karmaival. A macskák is sokkal hajlamosabbak lehetnek a peridontális betegségre, és hetente csak két -háromszor kell megcsiszolni a fogaikat.

Lehet, hogy ragdoll macskák hipoallergén?

Nem

Lehet -e a rongydolloknak jóorvosi kérdések?

A rongyosok kemények, általában egészséges macskák, csak egy örökölt betegséggel.

Hajlamosak a kiadásokra generálisan egészségesek

Milyen rendellenességekre hajlamosak a rongydollok?

Hypertrophic cardiomyopathia (HCM): A HCM a központ bal kamra rendellenes megvastagodása, amely hozzájárul a nem megfelelő vérkeringéshez.

Ez messze a macskák szív- és érrendszeri betegségének normális oka is hirtelen halált okozhat. Vissza a rongyosokba, a HCM -et általában egy örökölt mutáció hozza létre, és a DNS -értékeléssel látható.

Mások: A rongyosok hajlamos tofelfertőző peritonitisznek, egy ritka, de halálos vírusos betegség, amely a macska vizeletén és a vesekőn áthaladt.

Mennyit tud egy ragdoll ár?

Körülbelül 75–100 dollárba kerül, ha átfogja a Ragdoll cicát. Ezzel szemben meglehetősen költséges lehet egy rongyos vásárlása a tenyésztőben, valahol az 500–20 dolláros tartományban.

Örökbefogadás

100 USD 10 000 USD+

Vásároljon tenyésztőből

100 USD 10 000 USD+

Hol tudnék írni egy rongyosot?

A rongyosok felkarolásának legegyszerűbb módja a ragdollokra szakosodott mentés révén. Félelmetes hely a kezdéshez az, ha egy törzsvadászatot nyit az Adopt-a-Pet-re. com. A kutatás megmutatja a város minden könnyen elérhető rongyosát.

Ragdoll menedékhelyek és mentések

Vannak állati menhelyek és mentések, amelyek különösen arra koncentrálnak, hogy jó otthonokat találjanak a Ragdoll cicák számára. Olvassa el a Ragdoll -becslések és a körülötted lévő földek biztosítását.

Hol találhatnék egy ragdoll tenyésztőt?

Javasoljuk, hogy mentsen meg egy rongyosot (vagy más cicát), mielőtt egy cicát vásárolna egy tenyésztőtől.

Nagyon sok hajléktalan macska létezik az egész nemzetben, amelyek közül sok fajtatiszta és házakra van szükség. Lehet, hogy a rongybaba elfogadása életmódosító lehet – nem csak a macskának, hanem hasonlóan az örökbefogadónak.

Ha nem biztos benne, és szándékában áll, hogy vásároljon egy rongyosot a tenyésztőben, akkor a legbiztonságosabb egy cica beszerzése egy tiszteletreméltó tenyésztőtől.

A tenyésztő gondozásakor azt állítja, hogy az a tenyésztő, amelyből származik, elvégzi az állatok genetikai tesztelését, és ügyeljen arra, hogy megerősítse a háziállat egészségügyi részleteit.

Ragdoll cica ára

Biztos lehet benne, hogy a tenyésztő visszaad minden családi háziállatot, amelyet eladnak, ha bármilyen okból a háziállat nem maradhat a házukban, így a tenyésztő arra fordíthat, hogy az emberek családi háziállatainak új lakóhelyét helyezzék el.

Kérjük, értse meg, hogy előfordulhat, hogy néhány száz mérföldet meg kell tolni, hogy megtalálhassa egy megbízható, biztonságos és megbízható tenyésztőt, hogy megszerezze a saját Ragdoll -ot, és átlagosan 600 dollárt fog fizetni. Képzelje el az összes kitömött rágcsálót és lézerjátékot, amelyet kaphat, ha inkább egy rongyosot ölel fel!

PET-egészségügyi szolgáltatások az emésztőrendszer és a bőr allergia fellendüléseihez

Add ezt a megosztó gombokat a FacebookFacebookBookShare-hez a TwitterTwitterTwittershare-hez a pinterestpinterestpinterestshare-hez a MoreaddthisMore3-hoz

A mai kihívásokkal teli gazdasági idők során számos állatorvos-klinika minden nap különféle telefonhívásokat kap az állati gyámoktól, akik otthoni javaslatokat keresnek az egyszerű akut problémák kezelésére, ahelyett, hogy fizetnének a költséges állatorvosi vizsgákért és a munka. A kedvtelésből tartott állatok tulajdonosának téves elképzeléseiről szóló korábbi rövid cikkben kiértékeltem néhány statisztikát és néhány orvosi példát arról, hogy bizonyos feltételek hogyan oldhatnak meg gyakran önmagukban, vagy csak otthoni támogató ellátással. A telefonos vizsgálatok két leggyakoribb területe az állatok vagy a bőr/fül allergia fellendülésének akut emésztőrendszere körül forog.

Mindkét széles körülmények között az egyik legfontosabb dolog, amit gyakran elmondok az ügyfeleknek, az, hogy állataikat 24-48 órán át böjtöljük, napi többször és/vagy csirke- vagy zöldséglevesnek biztosítva. Vagyis ha a PET cukorbeteg, vagy van más krónikus betegséggel, például rákos betegséggel, ahol a kedvtelésből tartott állatokkal folytatott konzultációt először böjt előtt kell megtenni. Ugyanakkor gyakran egy ilyen kedvtelésből tartott állatok böjtölése, majd egy unalmas, főtt, sovány fehér hús- és édesburgonya- vagy rizs étrend újbóli bevezetése egy 48 órás gyors után gyakran megnyugtatja az emésztési vagy bőr tüneteit. Ezenkívül a tőzsdén kívüli pepcid AC vagy famotidin (1/2 mg/font adagban) naponta gyakran elősegítheti a savanyú gyomor kidolgozását vagy a PET-et.

Ha egy háziállat hasmenésben szenved, akkor az imodium vagy a lomotil rövid távú használata ingerlékeny bélet érhet el, és az Health Food Store -ból származó csúszós elm használatával. A kiemelkedő probiotikumok, például a vetricience gyors egyensúlya szintén gyorsan megnyugtathatják a hasmenést vagy a tüneteket is kutyák vagy macskák esetén. A macskákban a szokásos hajlabda hányási probléma esetén a laxaton vagy a petromalt hajlabda orvoslás segíthet megnyugtatni a hányás akut fellendülését.

Ami a bőr- vagy fül -allergiás problémákat, beleértve az allergiás forró foltokat, valamint az intenzív viszketés és dermatitis fókuszos területeit, ezt gyakran lokális spray -k, krémek vagy olajok nyugtathatják. Néhány termék, amelyet javasolok, magában foglalja az összes természetes megnyugtató, dermaguard vagy a Genesis spray -t. Az allergia szezonban viszketve, néhány naponta samponálás egy olyan termékkel, mint az aloe vera, valamint a zabliszt sampon és a kondicionáló, segíthet enyhíteni a bőr tüneteit. Az Excel hidrokortizon samponja szintén nagyon hatékony lehet. Az olyan antihisztaminokkal, például a difenhidraminnal (benadril) vagy a klórfeniriminnel történő orális kezelés szintén számos esetben elősegíti a viszketési tünetek enyhítését. Láttam a fantasztikus terméket, a Zymox Otic HC Work csodákat azokban az állatokban, ahol akut gyulladt fül. Természetesen, ha a tünetek fokozódnak vagy súlyosbodnak, vagy ha kétségei vannak, az állatorvosi vizsga és a konzultáció mindig a legjobb.

Allergiaszámok problémái

[Giveaway] A kedvtelésből tartott állatok ünnepi vágyainak listája

AddEthis megosztási gombok a FacebookFaceBookBookShare -hez a TwitterTwitterTwittershare -hez a pinterestPinterestpinterestshare -hez a Moreaddthismore2 -hez

Az ünnepi szezon hivatalosan megkezdődött, valamint sokan arra törekszünk, hogy a költségek időt töltsenek a barátainkkal, valamint a háztartásokkal, valamint ajándékokat cserélünk.

Háziállataink elszigetelten érezhetik magukat sütés közben,
Dekoráció, valamint barátságos vendégek. Hadd megértsék, hogy pontosan mennyire érdekelnek ebben a szezonban
további időbe kerül velük, egy csomó házi készítésű ételek készítésével és
beleértve őket az ünnepi vásárlási listába.

A kedvtelésből tartott állataik élvezhetik az ásást
harisnya, ajándékaik kihúzása egy ajándéktáskából, vagy akár a saját kibontása
ajándékok. Csak győződjön meg róla, hogy felügyelték -e őket, és tartsa meg a család többi részét
Az ünnepségek megkezdődik. Mivel a háziállatok nem tudják ellenőrizni az ajándékot
címkék, véletlenül bekerülhetnek olyan ajándékokba, amelyek mérgező ételeket tartalmazhatnak, mint például
Csokoládé, vagy kisgyermekes játékok, amelyek fojtogató veszélyt jelenthetnek.

Írja be az 1-800-Petmeds® Holiday Desire tőzsdei nyereményjátékot, hogy nyerjen egy 100 dolláros PetMed-t vásárló vételi lehetőséget. Használja ki a termékhitel -előzményeit bármit, amit a petmeds.com webhelyen hoz, beleértve a játékokat, ételeket, ágyakat, képzési kellékeket, valamint még többet.

Jó szokások vagy sem, minden háziállat megérdemel néhány további, például elismerést az ünnepek alatt. Ha háziállatának további nagyszerű volt ebben az évben, akkor többet jutalmazhat nekik, mint ünnepi kezelésekkel! Kisállata szeretne pihenni egy elegáns memóriahab ágyban, vagy órákig játszani egy interaktív játékkal. Most, ha háziállat egy kicsit a szemtelen oldalon volt, mutassa meg őket, mint néhány stresszcsökkentővel, például megnyugtató ételekkel, vagy az edzés segít segíteni a pályára.

Az 1-800-Petmeds® ünnepi vágylista
A nyereményjáték vasárnap 12/1 -től indul, éjfél vasárnap 12/22. mindenki, aki
Belépés 12: 01 -től a keleti bázisidő („EST”) 2019. december 1 -jétől
2019. január 22 -én, 23:59 -kor, az EST jogosult nyerni. Három (3) nyertes lesz
teljes. A belépéshez lépjen az ünnepi vágy listájára, a nyereményjáték oldalra, írja be
Az Ön neve, valamint e -mail címe, valamint mondja el nekünk, hogy milyen ajándékok vannak a tetején
A PET ünnepi vágylistája.

Uncategorized

Az AVMA megosztja az állatok kockázatmentes tartására vonatkozó javaslatokat a július negyedik

július 4-i hagyományokkal, manapság piknikeket, ünnepségeket és tűzijátékot jelent. Ugyanakkor az olyan események, mint például, biztonsági kérdéseket hozhatnak a háziállat számára. A tűzijáték hangos, valamint félelmetes lehet, valamint az ünnepségek, amelyek általában sok ismeretlen arcot és illatokat jelentenek a háziállatok számára. Az AVMA megoszt néhány javaslatot a kedvtelésből tartott szülők számára, hogy segítsék a háziállat kockázatmentes nyaralását az ünnepségek előtt, azután és után.

Előre előkészítés:

Győződjön meg arról, hogy az állatok – a macskák és a kutyák egyaránt – rendelkezzenek azonosító címkékkel frissített információkkal. Ha lovak vannak, akkor gondolkodhat a biztonsági (kitörő) kötőfék jelöléséről, ha kapcsolatba lép az információval, és hagyja a lón ezen a stresszes időben.

Ha az állatait még nem mikrocházzák, beszéljen állatorvosával a mikrochippingről. Ez az egyszerű eljárás nagymértékben javíthatja az állatok visszatérésének lehetőségeit, ha elvesznek.

Ha az állatait mikrochiválják, győződjön meg arról, hogy kapcsolatba lép a mikrochip nyilvántartásban lévő információkkal.

Készítsen egy jelenlegi képet az összes macskájáról, kutyájáról és lovakról – minden esetre.

Ha háziállata történelmileg szorongott ezen az ünnepen, vagy ha oka van potenciálisan káros reakciókra, gondoljon a viselkedési terápiára, hogy deszenzitálja háziállatát, és csökkentse a problémák veszélyét. Egyes állatok gyógyszereket követelhetnek. Beszéljen állatorvosával vagy állatorvosi viselkedésével.

Győződjön meg arról, hogy a légkör kockázatmentes és biztonságos-e. Ha a szomszédai előre nem látható időben indították el a tűzijátékot, akkor a gyep védett -e ahhoz, hogy háziállatát tartsa? A legelőkerítések védettek -e a lovak vagy más állatok korlátozásához? Értékelje meg lehetőségeit, és válassza ki az állatok legbiztonságosabb területét; valamint javításokat, ha szükséges, hogy a terület sokkal biztonságosabbá váljon.

Biztonság a július 4 -i ünnepségeken:

Hagyja állatait házban, amikor partikra, tűzijátékra, felvonulásra és egyéb összejövetelekre megy. A hangos tűzijáték, az ismeretlen helyek és a tömegek mind rendkívül ijesztőek lehetnek a háziállatok számára, valamint fantasztikus veszély áll fenn, hogy az állatok véget érnek, és elmenekülnek.

Fontolja meg, hogy az állatait biztonságos, menekülési bizonytalan térbe vagy ládába helyezze az ünnepségek és a tűzijátékok során.

Tartsa a lovakat, valamint az állatállományt a biztonságosan bekerített területeken, valamint a lehető legjobban az élvezettől, valamint a zajt.

Ha vendégeket fog tartani, kérje meg őket, hogy segítsenek szemmel tartani az állatait, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy nem menekülnek el. A jegyzetek felhelyezése a kilépő ajtókra, valamint a kapukra segíthet mind Önnek, mind a vendégek számára, hogy éber maradjon.

Tartsa az állatokat bent, ha Ön vagy a szomszédai tűzijátékot indítanak.

Tartsa a csillagszórókat, a ragyogó botokat, a tűzijátékot, a faszénet, valamint a Kabob nyársát a kíváncsi háziállatoktól.

Ne hagyja, hogy az állatok a barbeque grilléhez közel kerüljenek, miközben felhasználják vagy még melegen vannak.

Kerülje az állatok etetésének vágyát az emberek számára szánt egyéb ételek vagy más ételek. Különösen óvatos, hogy távol tartsák őket a tipikus ételektől, amelyek valóban mérgezőek.

Ne feledje, hogy a sok nap, valamint a meleg (és páratartalom!) Kár lehet a háziállatok számára. Tartsa őket belül, amikor hihetetlenül forró/párás; Győződjön meg arról, hogy szabadban hozzáférhetnek -e az árnyékos területekhez, valamint sok vízhez; Ne hagyja őket kint hosszabb ideig forró időben; valamint megérteni azokat a jeleket, amelyek szerint a háziállat túlmelegedhet.

Soha ne hagyja háziállatát a járművében, ha kint meleg van. Az autó belső terei sokkal gyorsabban melegítik fel, mint a körülöttük lévő levegő, valamint egy bezárt járműben egy rövid idő is káros lehet a háziállatok számára.

Ha nyaralásra utazik a városból, gondoljon arra, hogy az állatait házban hagyja egy kedvtelésből tartott állatokkal, vagy egy kennelbe száll. Ha azt követeli, hogy magával hozza őket, akkor győződjön meg róla, hogy pontosan megértse, hogyan kell biztonságban tartani őket.

Kövesse a kockázatmentes ételeket, valamint a higiéniai módszereket a háztartás és a vendégek védelme érdekében.

Az ünnepségek után:

Ellenőrizze a gyepen a tűzijáték -törmeléket, mielőtt az állatok kívülről játszhatnak vagy pihenhetnek. Még akkor is, ha nem indította el magát a tűzijátékot, a törmelék a módszerét az udvarra készítheti, ahol a kíváncsi állatok annyira kiválaszthatják, mint játszani vagy enni.

Ellenőrizze legelőit, és távolítsa el a törmeléket a lovak és az állatok védelme érdekében.

Ha vendégeket tartott, ellenőrizze mind a gyepét, mind a házat olyan élelmiszer -maradékot vagy más hulladékot, amely káros lehet a háziállatokra, például az élelmiszer -nyársra.

Forrás: Avma

Uncategorized

Bella arról beszél, hogy abbahagyja a Dognappting

hozzáadását, a megosztó gombok a facebookfacebookbookshare -hez a twittertwittertwittershare -hez a pinterestpinterestpinterestshare -hez a Moreaddthisore18 -hoz

A családi háziállatok lopása egyre növekszik, különösen olyan nagy értékű kutyák, mint a York-i, a pomerániai, a máltai és a bostoni terrier. Az American Kennel Club arról számolt be, hogy a kedvtelésből tartott kutyák lopása 2011 -ben 32% -kal nőtt az előző évhez képest. A Dognacpers kedvtelésből tartott állatok üzleteit, az autókban maradt kutyákat, a bolton kívül kötött kutyákat, miközben a tulajdonos vásárláson belül van. A kutyákat otthoni betörések során is veszik, vagy a nap folyamán könnyen hozzáférhető udvarokban hagyják, amíg a tulajdonos távol van. A gazdasági nehézségek idején a rossz emberek sokkal kreatívabbá válnak, és nagyon készek elviselni kedvtelésből tartott kutyáját, hogy eladhassák azt, hogy gyors dollárt készítsenek … és nem veszítenek el egy pillanatra az alvás pillanatát.

A brazen tolvajok kedvtelésből tartott állatok üzleteit célozzák meg, ahol a drága apró kiskutyákat gyakran kiszorítják a kijelző ládáikból, míg a bűnrészes elvonja az üzlet tisztviselőit, akik nem veszik észre, hogy a kölyökkutyát pénztárcában vagy pulóver alatt rejtették el. az ajtón kívül. Más tolvajok betörnek egy autóba, hogy elvegyék a kedvtelésből tartott kutyát és más értéktárgyakat, miközben a tulajdonos megbízást futtat. Alig másodpercekbe telik az ablak eltörése, az autóajtók kinyitása, hogy megszerezzék a kedvtelésből tartott kutyát, és bármi mást, amelyet érdemes elhozni. Annak ellenére, hogy az autónk ablaka sötét színű, mégis láthat engem ezen a képen, amelyet csak erre a blogra rendeztünk:

Nem jó ötlet, ha a kocsiban hagyom, bejelentem a jelenlétemet, és a parkolóban mindenki hallhat engem.

Csak meglepődtem azoknál az embereknél, akik elhagyják a kedvtelésből tartott kutyájukat egy üzlet vagy egy étterem előtt. Miközben belül vannak, és nem figyelnek, mindig van esély arra, hogy valaki más feltételezheti, hogy a kedvtelésből tartott kutyát elhagyták és elviszik; Vagy ami még rosszabb, vigye el a kedvtelésből tartott kutyát, hogy készpénzbe kerüljön egy tudományos laboratóriumnak, vagy valakinek, aki csali kedvtelésből tartott kutyaként fogja használni, hogy harcoljon kutyáikat megölni. Igen, itt van egy másik kép, amelyet csak erre a blogra rendeztünk, így el tudod képzelni, milyen ízletes morzsa lehetek egy harcos kedvtelésből tartott kutyának, vagy olyanoknak, akik képesek eladni nekem:

Bármi legyen is a forgatókönyv, a legjobb háziállat -pawrentnek mindig figyelnie kell a családi háziállatok védelmére, mint a gyermekeik: Soha ne hagyja őket nyilvános helyen felügyelet nélkül, a lehető legjobban biztonságosan az otthont és az udvarot, és vegye figyelembe, hogy mindig van valami Rossz ember, aki nagyon készen áll arra, hogy tőled bármit elhozjon, amelynek van értéke – beleértve a kutyáját is. Mindig biztonságban akarunk lenni otthon.

Szeretet,

Bella

Kisállat biztonság