PET-egészségügyi szolgáltatások az emésztőrendszer és a bőr allergia fellendüléseihez

Add ezt a megosztó gombokat a FacebookFacebookBookShare-hez a TwitterTwitterTwittershare-hez a pinterestpinterestpinterestshare-hez a MoreaddthisMore3-hoz

A mai kihívásokkal teli gazdasági idők során számos állatorvos-klinika minden nap különféle telefonhívásokat kap az állati gyámoktól, akik otthoni javaslatokat keresnek az egyszerű akut problémák kezelésére, ahelyett, hogy fizetnének a költséges állatorvosi vizsgákért és a munka. A kedvtelésből tartott állatok tulajdonosának téves elképzeléseiről szóló korábbi rövid cikkben kiértékeltem néhány statisztikát és néhány orvosi példát arról, hogy bizonyos feltételek hogyan oldhatnak meg gyakran önmagukban, vagy csak otthoni támogató ellátással. A telefonos vizsgálatok két leggyakoribb területe az állatok vagy a bőr/fül allergia fellendülésének akut emésztőrendszere körül forog.

Mindkét széles körülmények között az egyik legfontosabb dolog, amit gyakran elmondok az ügyfeleknek, az, hogy állataikat 24-48 órán át böjtöljük, napi többször és/vagy csirke- vagy zöldséglevesnek biztosítva. Vagyis ha a PET cukorbeteg, vagy van más krónikus betegséggel, például rákos betegséggel, ahol a kedvtelésből tartott állatokkal folytatott konzultációt először böjt előtt kell megtenni. Ugyanakkor gyakran egy ilyen kedvtelésből tartott állatok böjtölése, majd egy unalmas, főtt, sovány fehér hús- és édesburgonya- vagy rizs étrend újbóli bevezetése egy 48 órás gyors után gyakran megnyugtatja az emésztési vagy bőr tüneteit. Ezenkívül a tőzsdén kívüli pepcid AC vagy famotidin (1/2 mg/font adagban) naponta gyakran elősegítheti a savanyú gyomor kidolgozását vagy a PET-et.

Ha egy háziállat hasmenésben szenved, akkor az imodium vagy a lomotil rövid távú használata ingerlékeny bélet érhet el, és az Health Food Store -ból származó csúszós elm használatával. A kiemelkedő probiotikumok, például a vetricience gyors egyensúlya szintén gyorsan megnyugtathatják a hasmenést vagy a tüneteket is kutyák vagy macskák esetén. A macskákban a szokásos hajlabda hányási probléma esetén a laxaton vagy a petromalt hajlabda orvoslás segíthet megnyugtatni a hányás akut fellendülését.

Ami a bőr- vagy fül -allergiás problémákat, beleértve az allergiás forró foltokat, valamint az intenzív viszketés és dermatitis fókuszos területeit, ezt gyakran lokális spray -k, krémek vagy olajok nyugtathatják. Néhány termék, amelyet javasolok, magában foglalja az összes természetes megnyugtató, dermaguard vagy a Genesis spray -t. Az allergia szezonban viszketve, néhány naponta samponálás egy olyan termékkel, mint az aloe vera, valamint a zabliszt sampon és a kondicionáló, segíthet enyhíteni a bőr tüneteit. Az Excel hidrokortizon samponja szintén nagyon hatékony lehet. Az olyan antihisztaminokkal, például a difenhidraminnal (benadril) vagy a klórfeniriminnel történő orális kezelés szintén számos esetben elősegíti a viszketési tünetek enyhítését. Láttam a fantasztikus terméket, a Zymox Otic HC Work csodákat azokban az állatokban, ahol akut gyulladt fül. Természetesen, ha a tünetek fokozódnak vagy súlyosbodnak, vagy ha kétségei vannak, az állatorvosi vizsga és a konzultáció mindig a legjobb.

Allergiaszámok problémái

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *