Uncategorized

Még nem késő belépni a National Mutt Day nyereményeinek nyerésére!

AddEthis Sharing Buttonsshare a facebookfacebookfacebookshare -hez a twittertwittertwittershare -hez a pinterestpinterestpinterestshare -hez a Moreaddthismore4 -hez

Lehet, hogy azon tűnődhet, miért viszem ezt a hegyes kalapot és a karcos szakállát. Valójában én magam is azon gondolkodom, hogy ugyanazt a dolgot is gondolom! Nem tudom, hogy a Longhaired macskák hogyan csinálják, mert ez a szakáll sok karbantartást igényel. De én eltávozom … valójában felkészülök a Mikulás karmokkal, és elmondom, hogyan lehet belépni néhány szórakoztató ajándék nyerésére. milyen izgalmas!

A Nemzeti Mutt Napja december 2 -án van, és a vegyes fajtájú kutyákkal kapcsolatos összes nagyszerű dolog megünneplése érdekében Petmeds ajándékot ad. Beléphet egy esélyt, hogy megnyerje az 5 -ből 1 nyereménycsomagot, amely tele van szórakoztató kedvtelésből tartott állatokkal. Ne aggódjon, ha nem vegyes fajta kutya, mert ez az ajándék mindenféle kutyának (és macskáknak) nyitva áll. De siess, mert holnap a belépés utolsó napja!

Három módon lehet belépni!

Töltsön fel egy új fényképet háziállatáról az Instagram -on, és vegye fel a #PetmedSmutt hashtagot. Ne felejtsd el elmondani nekünk, hogyan tervezi megünnepelni a Nemzeti Mutt napot!

Vagy tegyen közzé egy új fényképet a kedvtelésből tartott állatokról a Twitteren, és vegye fel a #PetmedSmutt hashtagot. A tweetjében mondja el nekünk, hogyan tervezi megünnepelni a National Mutt Day -t háziállatával.

Vagy látogasson el a Facebook alkalmazásba, hogy kitöltse a nevezési űrlapot, és közvetlenül küldje el a fényképét (nem kell, hogy legyen Facebook -fiókja a belépéshez!)

Öt nyertest választanak ki december 3 -án, hogy nyerjenek szórakoztató kedvtelésből tartott állatokkal, ideértve az ünnepekhez ideális ajándékokat is! Itt van egy kép csak néhány díjról. sok szerencsét!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *