Uncategorized

Lépés az időkkel

, Jonathan David
2020. április 1.
Azt állítják, hogy nem mutathatsz meg egy régi kedvtelésből tartott kutyát új trükköket, bár mindannyian megértjük, hogy ez nem igaz. Gyakran bekerülünk a módszereinkbe, és nehéz változtatni, ám a valóságban ez szükséges lépés az építkezéshez és a vállalkozás növekedéséhez.

Az örökké változó világunkban az innováció gyorsabbnak tűnik, mint amennyit tudunk tartani -, de miért részesülne a kedvtelésből tartott állatok stylistja a tempóban?

Én vagyok az első, aki beismeri, hogy amikor konkrét dolgokra vonatkozik, régi iskola vagyok. Szeretek egy papírhét – a – GLANCE rendező könyvet használni a számítógépes szépségszalonrendszerünkkel együtt. Szeretem a kritikus papírok papírmásolatait a digitális másolatokkal együtt tartani a iratszekrényben, valamint néhány preferált ápolási eszközzel úgy néz ki, mintha örököltem őket fantasztikus nagymamámtól! Ugyanakkor szintén elismerem, hogy az innováció fejlődésével lépést tartok az üzleti vállalkozás és az élet működésének egyszerűbbé tétele érdekében.

Mint szakértő kedvtelésből tartott állatok stylistái, valamint az ápolók, mindannyian pontosan megértik, milyen hektikus lehet napjaink, ezért fontos, hogy napjaink zavartalanul működjenek, és minél több időt takarítsunk meg. A szoftveralkalmazás felhasználása a találkozók foglalására, kapcsolatba lépni az ügyfelekkel, nyomon követni a leltárt, az ügyfelek nyilvántartásait, és még sok más segíthet abban, hogy ez megtörténjen.
Hirdetések

Sok választási lehetőség van, amikor a szoftveralkalmazás kiválasztására vonatkozik vállalkozása számára. Függetlenül attól, hogy mobil ápoló vagy, van egy ápolási szalon, kiskereskedelmet kínál, vagy napi ellátást és beszállást kínál, vannak olyan szoftver alkalmazási programok, amelyek minden vállalkozás igényeinek kialakítását célozzák meg. Szilárdan hiszek abban, hogy olyan rendszerekkel rendelkezzen, amelyek a kutyák ellenőrzésétől a fürdésig, valamint a családi háziállatok szárításáig tartanak, hogy mindegyik ápolási nyilvántartást tartson, hogy tájékoztassa az ügyfeleket az ápolás során felfedezett problémákról. A rendszerek megakadályozzák a dolgokat, mint egy jól olajozott gyártó, és megakadályozzák minket abban, hogy elfelejtsük a kritikus dolgokat.

Használunk egy papír látogatási könyvet a gyors és egyszerű elrendezéshez, mivel számomra egyszerű, hogy megnézzem az oldalakat, és pontosan megértem, mennyire lefoglalt a nap. Hasonlóképpen használunk egy számítógépes rendszert. Az összes látogatás, amelyet a papírkönyvben megteszünk, az ütemezőbe kerülnek, mivel az általunk használt értékesítési pont rendszer olyan sok gyakorlati funkcióval rendelkezik, amelyek sokkal hatékonyabban segítették a szolgáltatásunkat, és hogy a nyilvántartást a nyilvántartásokkal végezzék. Néhányan kijelenthetik, hogy kiegészítő munka mindkettőnk, bár nekünk is működik, valamint a papírkönyv csak a látogatás foglalásának legelső lépése. Az általunk használt szoftveralkalmazás valóban megteszi a többit, valamint olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek a foglalást, valamint a látogatások sokkal könnyebbé váltak, és hosszú távon időt takarítottak meg nekünk.

A szalonomban napi negyven kutya tipikus vőlegénye, valamint teljes vonalbeli üzletünk. Több mint 2000 különálló vonalkódunk van termékeinkhez, valamint szolgáltatásainkhoz, tehát egy olyan szoftveralkalmazási rendszerrel rendelkezünk, amely az USA információkat használja, valamint a kényelem a kritikus stroke -ban abszolút kötelező. Unalmas és időigényes volt az az idő, amelyet felhasználtunk arra, hogy felhívjuk a negyven – Dog napi látogatások ellenőrzését. A szoftver alkalmazásunk ezt távol tartotta egy szöveges megerősítő rendszerrel. Minden ügyfél szöveges üzenetet kap a látogatás ellenőrzésére, valamint értesíthet bennünket arról, hogy alapvető válaszuk van. Hasonlóképpen küldhetünk egy szöveges üzenetet, hogy értesítsük az ügyfelet, amikor a családi háziállatok készen állnak arra, hogy megválasztják, és egész nap értékes időt takarítanak meg nekünk.

Számos szoftveralkalmazási program szintén kínál az internetes foglaláson, amely az ügyfelek számára kényelmet nyújt a látogatásaik kiválasztásához anélkül, hogy telefonálnia kellene, vagy egy üzenet után vissza kellene várnia egy visszatérő telefonhívást.

Ügyfélprofiljaink egy újabb fantasztikus birtoklás a rekordunkhoz – a tartáshoz, így nyomon követhetjük az ügyfelek látogatásait, az egyes ügyfelek által a szolgáltatásokra költött összegeket, valamint a termékek hűségpontjait nyomon követhetjük az ellátások programjaihoz. Gyakran van egy olyan ügyfelünk, aki olyan élvezetet vagy játékot kíván szerezni, amelyet a múltban vásároltak, és gyorsan megkereshetjük a vásárlási előzményeikben, hogy sokkal jobban kiszolgáljuk igényeiket. Ugyanígy is birtokolt, hogy pontosan kövesse nyomon, hogy pontosan pontosan kövesse a családi háziállatokat, valamint hogy az egyes munkavállalóim milyen szolgáltatást végeznek egy megadott időszakban. A szoftveralkalmazás arra használja fel a képességét, hogy megtekinthessem és nyomtatjam az összes információt, így sokkal jobban megvizsgálhatom a bónuszokat, a növekedéseket, valamint azt is, aki a végrehajtás alatt áll.

Egy másik fantasztikus funkció, amelyet elkezdünk kihasználni, az iPadok hozzáadása minden állomáshoz, hogy a mindennapi ügyféljegyek frissítése sokkal könnyebbé tegye, így az ügyfél kiürítése gyorsabb és sokkal pontosabb. Jelenleg minden ügyfél számára kennelkártyákat tartunk. Minden alkalommal, amikor egy háziállatot ápolnak, azt írjuk, amit tettünk, D -bennull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *