Uncategorized

Tartsa a macskáinak örömét és szórakoztatását a Hauspanther játékokkal

Allegra és Ruby nagyon eksztatikusok voltak, amikor a hauspanther -i Pal Kate -ból származó doboz érkezett a múlt héten. A Hauspanther játékok következetesen a kedvenceik közé sorolhatók, és alig várják, hogy Kate legfrissebb alkotásait teszteljék.

Az Allegra részben van a fröccsöntéshez (a fenti kép közepén). Ezek a színes játékok szabálytalanul vágott 100% -os merinó gyapjú filcből készülnek. Allegra szereti megragadni őket, és a levegőben dobja őket, és anyu szereti a csinos színeket (Kate jól ismer minket, és a vegyes bogyók színeit választotta nekünk.)

Mindkettő szereti a Jingle Jax -ot (a jobb oldali frontot). A hosszú lábú hibák szimulálására készültek, és harangot csatolnak az extra cica vonzerejére. Őrült irányba ugrálnak, amikor a lányok a levegőbe dobják őket. Általában nem engedem, hogy a lányok játékokkal játszhassanak a mellékelt harangokkal, de ezek annyira jól készültek, nem aggódok, hogy a harang lazul.

Ruby megőrül a megfelelően elnevezett Skitters miatt. Ezek a kis kartonjátékok tévesen lépnek fel, amikor a levegőbe dobják vagy dobják őket. Ruby eldobott, és magasan ugrott a levegőbe, amint felfedezte őket. Sajnos nem tudtam elfogni a kamerát, ő túl gyors nekem!

Allegra részben van a két Valentin Catnip Hearts Kate -hez, amely a csomagját (az alábbi fénykép) bezárta, és a ház körül hordta őket. Az egyik azt mondja: „Nip Trip”, a másik „Ura Tiger”.

Mindkettő örömet élvez a repülő csészealjakban (az alábbiakban.) Felt és kartonból készül. Hihetetlenül könnyűek és tévesen repülnek, amikor a levegőbe dobják őket, ami abszolút bonkert vezette. Úgy tűnik, hogy Ruby szereti ütni és üldözni őket a padlón.

Mint az összes Hauspanther terméke, ezek a játékok nagyon jól elkészítettek, biztonságosak a macskád számára, és csinos nézni. Mit akarnak neked és a macskáinak sokkal többet egy játékból?

Sokkal több információt és vásárláshoz kérjük, nézd meg a Hauspanther üzletet.

FTC nyilvánosságra hozatal: Ezeket a játékokat a Hauspanther -től kaptuk. Az ingyenes játékok fogadása nem befolyásolta felülvizsgálatunkat. A tudatos macskáról szóló vélemények mindig tükrözik az elfogulatlan és őszinte véleményemet, vagy – mint az eset – Allegra és Ruby őszinte és elfogulatlan véleménye.

Ingrid király

Akár ez is tetszhet:
Áttekintés: Hauspanther Collection Toys

Áttekintés: Környezetbarát karton macskajátékok a Hauspanther-től

Bemutatjuk az új Hauspanther kollekciót a Primetime Petz által

«Vakcinás titerek: alternatíva a macskád túlzott oltására
Átadvány: Eredeti Catpods többcélú karcoló hüvely »

7 Megjegyzések a macskáinak tartsa örömmel és szórakoztatva a Hauspanther játékokkal

Victoria Goins azt mondja:

2018. január 17., 12:16

Hogyan lehet egy macskát játszani ilyen játékokkal. Úgy tűnik, hogy Lucy nem érdekli semmit. Tollpálcákkal és cuccokkal fog játszani velem, de ez igazi elriaszt, mert nagyon egyéni vadász. 5-15 percig fog élvezni, mielőtt bármit is megy, ha az idő.

Válasz

Ingrid azt mondja:

2018. január 17., 13:03

Nézze meg, hogy a bejegyzés egyik ötlete segít -e, Victoria:

Válasz

Sue Brandes azt mondja:

2015. február 10 -én, 19: 05 -kor

Ezek nagyon szépek.

Válasz

Marilia azt mondja:

2015. február 10 -én, 13: 10 -kor

Azta! Fantasztikus játékok!

Válasz

A véletlenszerű macskák azt mondják:

2015. február 10., 11:44

Kíváncsi vagyunk, hogy miből áll az őket tartó anyag … .. Van itt olyan játékok, amelyek rugalmas típusú anyagot használnak, és bizonyos macskák (Tim & Daiq) hajlamosak rágni ezeket… ..

Válasz

Ingrid azt mondja:

2015. február 10., 17:06

Ez egy nagyon vastag, erős elasztikus, amelyet biztonságosan csomóznak. Ha van olyan macskája, amely hajlamos az ilyen típusú anyagot rágni, akkor ezek nem lehetnek jó választás.

Válasz

A nyár azt mondja:

2015. február 10 -én, 1:13 órakor

Ezek a játékok rengeteg szórakozásnak tűnnek!

Válasz

Hagyjon választ egy választ. Válasz
Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. a szükséges mezőket jelölik *
Megjegyzés *
Név *

E -mail *

Ha megjegyzést hagy, egyetért az adatainak gyűjteményével ezen a weboldalon, a miénk szerint
Adatvédelmi irányelvek.
*

Értesítsen nekem e-mailben a követő megjegyzésekről. Feliratkozhat kommentálás nélkül is.

Δ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *