Uncategorized

[Új termék] A Prega Medicated törlőkendők a baktériumokat tartják az öbölben

AddEthis megosztási gombok a facebookfaceBookBookShare -hez a TwitterTwitterTwittershare -hez a pinterestpinterestPinterestshare -hez a Moreaddthismore -hoz

A háziállatok tisztán tartása kihívást jelenthet. A szabadban játszani, az utakon és az alom dobozából való játék, vagy akár egy rendetlen élvezet, mint a fagylalt, telefonhívást okozhat a gyors tisztítás érdekében. A nedves mosogatórongy nem öl meg a baktériumokat, és a teljes fürdőt nem minden alkalommal, amikor a háziállat egy kicsit rendetlen, nem praktikus. Mi a legjobb módszer a kedvtelésből tartott állatok arca, a mancsok, valamint az alsó részben a samponok között?

Tartsa a baktériumokat az öbölben, előzetes gyógyszeres törlőkendőkkel

Minden kedvtelésből tartott szülő megérti, hogy a háziállatok hajlamosak ragadós helyzetekbe kerülni. Ha egy gyakorlati antibakteriális törlés kéznél van, csökkentheti a baktériumok terjedését otthonában.

Az előzetes gyógyszeres törlőkendők fantasztikus módszer a kedvtelésből tartott állatok tisztán tartására a samponok között. Csak tedd fel a tetejét, húzzon ki egy nedves, eldobható törülközőt, és törölje le a mancsát, a lábujjak között, a körmök alatt, a bőr redőkben vagy bármilyen olyan területen, amely tisztítást igényel.

Mindegyik törlést előzetesen egy speciális természetes antimikrobiális szernek nevezzük, az úgynevezett nisinnek. A nisin hatékony a baktériumok széles skálájával, beleértve a Staphylococcus aureus -t, az S. intermedius -ot, valamint az S. schleiferi -t. A fantasztikus hír az, hogy annak ellenére, hogy Nisin erős a baktériumok ellen, ez enyhe elegendő a napi használathoz.

Az előzetes gyógyszeres törlőkendők tökéletesek a forró területekkel rendelkező háziállatok vagy a baktériumbőrfertőzésekre hajlamos háziállatok számára. A kezelés területének tisztán tartása a gyógyszeres samponozás között elősegítheti a sebesség gyógyulását, és megakadályozhatja a baktériumok terjedését.

A következő alkalommal, amikor háziállatának kissé felfrissülnie kell, elérje a Prega Medicated törlőkendőket. Gyors, mégis hatékony módszer a baktériumok eltávolítására, valamint bármi másba, amelybe a háziállat beérkezik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *