Uncategorized

Arany -retriever kölyökkutya szocializáció

Ez a közzététel társult linkeket tartalmazhat. Pénzt vagy termékeket kereshetünk az ebben a bejegyzésben említett vállalkozásból.
Nagyon sokat teszünk a vezető kutya kölyökkutyáinkkal az edzés során, ideértve a nagyszerű otthoni modor és a kölyökkutya szocializációját. A mai videó kiváló előadás mind a házában lévő más háziállatokkal, ebben a helyzetben egy macskával, a kiskutya nagyszerű otthoni modorán kívüli munkával.
A múltban élveztük a fényképeket, valamint a kölyökkutyák és a macskák, a macskák és a kutya, valamint a kölyökkutyák és a cica klipjeinek bemutatását, ám ez egy ideje az utolsó vicces vagy szórakoztató médiadarabunk óta… a mai napig. Igen, ma igaz, hogy egy kicsit örömet szereztünk az életedbe egy kiváló YouTube -videóval, amely majdnem öt éve úszik az interneten, valamint tizenegy millió megtekintéssel rendelkezik! Valószínűleg te vagy, magad már látta, bár biztos vagyok benne, hogy élvezni fogja, amikor újra látja.
Arany -retriever kölyökkutyák vs macskák
Nézze meg ezeket a tizenegy arany retriever kölyökkutyát, amely a háztartási macskát vizsgálja.

Pontosan szeretem, hogy a kölyökkutyák visszahúzódnak, amikor a macska megragad. Ugyanakkor még egy OH -t is imádnivaló pillanat az, amikor a kis arany hátulról a macskától a padlón fekvő testvérének tetejére lép … Túl aranyos!
Kiskutya szocializáció
Van egy lecke, amelyet felfedezni kell ebből az imádnivaló videóból. Az egyik dolog, amit mindig megpróbálunk megtenni a vezető kutya -kölyökkutyáinkkal az edzés során, az, hogy társadalmilag kölcsönhatásba lépünk velük a különböző állatokkal, valamint egy rendkívül fontos állattal. El tudná képzelni, ha egy teljesen kiképzett, munkáskutya látott egy macskát, hogy lendületet ad arra, hogy üldözze? Ez elfogadhatatlan szokások egy vezető kutya számára (és valószínűleg a legtöbb kedvtelésből tartott kutya számára is).

Sajnos nincs olyan macskánk, amely segítséget nyújt a vezető kutya kölyökkutyáinak kiképzésében. A szüleimnek azonban rendkívül engedelmes macskája van, amely tökéletes a kutyáinkkal való együttműködéshez. Gondoskodunk arról, hogy a képzésben részt vevő kölyökkutyáink macskáját, valamint a szocializációval foglalkozó munkát, valamint más állatok körüli elfogadható szokásait is látják. A macska a videóban tökéletes jelölt lenne a Kutya Kiskutya szocializációjával való együttműködéshez.
A szocializáció a kiskutya -edzés egyik legfontosabb része nemcsak a kutya kölyökkutyáinak, hanem a rutin kedvtelésből tartott kutyák, valamint a kölyökkutyák számára is. Győződjön meg arról, hogy van -e kiskutya -szocializációs terv a helyszínen, mielőtt a következő kölyökkutyát házadarabolja.
Mit csinálsz a kölyökkutya vagy a kutya szocializációjához? Szeretnénk hallani a gondolatait, valamint a kölyökkutyák szocializációs módszereit, amelyeket a kölyökkutya kiképzésekor használ.

Legjobb válogatások a kölyökkutyáink számára
A legjobb kölyökkutya játék, amelyet szeretünk: Calmeroos kölyökkutya játék/ szívverés, valamint meleg csomagok – tökéletes új kölyökkutyákhoz. Segít az egyszerűségű stressznek és szorongásnak az új otthonában.
A legjobb kutya rágó, mi tetszik: Bones & Chews Bully Sticks – Minden kölyökkutyánk szeret harapni, nip és rágni. Szeretjük a zaklató botok felhasználását, hogy elősegítsék a nem kívánt viselkedés elterelését.
A legjobb kutya-kezelések, amelyek tetszik: őrült kutya-vonat-me?
A legjobb friss kutyaeledel, amelyet szeretünk: A Farmer’s Dog – Pár hónappal ezelőtt elkezdtük a Raven friss kutyaeledel etetését, valamint tetszik! Szerezd meg 50% -ot a Farmer’s Dog első sorrendjének.

Nézze meg több kedvencünket az új kiskutya -ellenőrző listánkon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *