Az új fajták debütálnak a 2022-es WKC Canine Show-nál, június 18–22-én

Frissítve: Kattintson ide a teljes 2022 WKC TV és streaming ütemtervhez.

Két nemrégiben az AKC által elismert fajta debütál a Westminster Kennel Club Canine Show-ban, 2022. június 18–22-én. – Az orosz játék egy kicsi, egyértelműen kifejlesztett játékkutya, amely elegáns, sportos és vidám. Ez lehetővé teszi a támogatható fajták és a fajták teljes számát, hogy a Westminsterbe kerüljenek 211 -re.

Miután az American Kennel Club elismerte a fajtát, akkor jogosult belépni a Westminster Kennel Club Canine Show -ba. Ezeknek a fajtáknak a tulajdonosai számára minden bizonnyal történelmi esemény a Westminster fajtájában való bemutatás. A legjobb fajta győztes ezután a nyilvántartási könyvekbe kerül, mivel a fajta legelső megjelenése a környezetbarát szőnyegen jelenik meg a Westminster esti csoportversenyen.

Háttér a mudi fajta

A MUDI a lakossági vagy kereskedelmi vagyon, valamint a család hűséges védelmezője. Az eredetileg a legmakacsabb juhok, valamint a szarvasmarhák bátorságához tenyésztették, a fajta bátor, éber és intelligens. Az igazi működő kutya, hullámos, öntisztító kabáttal, valamint egy olyan járással, amely sok talajt takar. A Mudi csatlakozik a terasz csoporthoz.

Háttér az orosz játékfajtán

Az orosz arisztokrácia előnyben részesített fajtája, az orosz játék sima vagy hosszú kabátja lehet. Nagy kerek szemük, valamint a magas fülük hozzájárulnak fényes, figyelmes kifejezésükhöz. Az orosz játék csatlakozik a játékcsoporthoz.

A Westminster Kennel Clubban a New York -i Tarrytownban, a New York -i történelmi Lyndhurst Estate -ba költözött eredeti kiadványról lásd alább:

Új dátum, valamint a 2022 -es Westminster Kennel Club kutya show -jának helye

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *