A legjobb interaktív kutyajátékok, hogy elfoglalják a pooch -ot (2021)

Az egyik legfontosabb problémám, mint kiskutyatulajdonos, az, ha a lényem önmagában megőrül, egyszer, amíg a munkámban távol vagyok. A kutyák stimulációt akarnak – fizikai és pszichológiai -, és ha nem kapják meg ezt, akkor a kutya unalmának hatása nagyon sok lehet.

Az interaktív kutyajátékok részvételre szorulnak; A luxusjátékokkal ellentétben, amelyek relaxáció lehetnek, ezek a játékok reagálnak a kedvtelésből tartott állatokra, ami általában azt jelenti, hogy a kölyökkutya több időt fog befektetni együtt.

A játékok által nyújtott testi és pszichológiai stimuláció drasztikusan csökkentheti háziállat unalmát (amellett, hogy esélyük van arra, hogy a cuccokat feltörjék, amikor nincs több tennivaló).

A legjobb interaktív kutyajátékok

Mivel az interaktív kedvtelésből tartott játékok meghatározása annyira kiterjedt, ezt a listát öt különálló osztályra bontottuk néhány különböző áron. Ezek lesznek a 2020 -as legnagyobb interaktív kiskutya játékok.

Annak érdekében, hogy boldog maradhassanak, teljesítő életet töltsenek be, a kutyákat folyamatosan stimulálni kell, különösen akkor, ha ez a pszichológiai és kognitív javulásukhoz kapcsolódik. Még akkor is jelentősebb, ha háziállat órákat tölt a sajátja miatt, mint a munkánál.

A szokásos kutyajátékok, például a kötelek és a csontok nem fogják hosszú ideig szórakoztatni a szórakozást, és az újdonságok vásárlása minden alkalommal, amikor elindul, meglehetősen káros lehet a pénzügyi tervre.

Az erre a nehéz helyzetre adott válasz sok gondolkodású, izgalmas játék, amely manapság az iparágban elérhető. Vessen egy pillantást a kutyajátékok legfontosabb választásaira!

Az automatikus golyóindítóktól a bonyolult puzzle -adagolókig ezek a mérkőzések órákig tartó örömöt eredményeznek.

Mindannyian tudjuk, hogy tudsz -e, akkor naponta játszana a kedvtelésből tartott állatait. Természetesen azonban sok embernek más feladata van, ami azt sugallja, hogy alkalmanként Fido -nak meg kell tartania magát.

Szerencsére rengeteg figyelemre méltó interaktív kutyajáték található, amelyek segíthetnek neki – és a szakemberek azt mondják, hogy ezek a piacon a legnagyobb játékok a testi és a pszichológiai gyakorlatban.

“Edzőként sok viselkedés és pusztítás kérdése, amellyel az ügyfelek küzdenek, pszichológiai testmozgással oldhatók meg a kutya mindennapi kezelési rendjébe” – mondja Nicole Ellis, az akkreditált professzionális kutya -edző és a szőrös életmód -szakember.

„A„ mentálisan stimuláló ”cselekedetek azonban nem olyan dolgok, mint a boksz és a keresztrejtvények. Kiskutya beszerzéséhez ez többnyire egyszerű, szórakoztató játék, mint a tulajdonosuk, mint a rejtélyjátékok ”

Annak érdekében, hogy felfedezzék a legjobb interaktív kiskutya -játékokat, hogy fenntartsák a kölyökkutya elkötelezettségét és szórakoztatását, a professzionális edzőket kértük az előnyben részesített választásokhoz.

Ezek az érdekes játékok – a fogantyúgolyóktól az automatikus golyóindítókká – a kutyákat elfoglalhatják pszichológiai és fizikai képességeik előmozdításakor.

Néhányan jutalmazzák őket a díj minden legjobb formájával: idézetek. És még sok más játékot, amelyet a legjobb haverod szeretni fog, vessen egy pillantást az ideális kedvtelésből tartott játékokra mindenféle kölyökkutya számára.

Varram Pet Fitness Robot

Ha gyakran el kell hagynia a kölyökkutyáját önmagában otthon, és aggódik, hogy nem lesz elegendő szórakozás és testmozgás, itt van egy játék, amelynek célja a probléma egyszer és mindenki számára történő megoldása.

Még a Varram Pet Fitness Robot kortárs formatervezést is tartalmaz, és rengeteg jelentős tulajdonságot biztosít:

A játék egészséges adag testmozgást is bemutat a kedvtelésből tartott állatok életmódjában. Könnyedén ellenőrizheti a fizikai aktivitás mértékét a kölyökkutya egészsége és követelményei alapján. Ezenkívül van esély arra, hogy megfigyelje háziállatának fitneszszámát.

Annak megakadályozása érdekében, hogy kutyája unatkozzon, a Varram robot becsaphatja a környéket, és a kölyökkutyát egy élvezetes akcióba vonhatja be, és időről időre adagolhatja az ételeket.

A robotot manuálisan és mobil programot használhatják. Lehetőség van a játék teljesítményének minden alkotóelemének kezelésére, a dobások mennyiségétől a pihenőidőig.

A lenyűgöző kialakítás mellett a szőrös fizikai fitnesz robot rendkívül tartós anyagból áll, és elfogadható az intenzív rágók számára. Ezenkívül nem fél attól, hogy kissé nedves legyen.

Wickedbone intelligens csont

Gondoljon egy interaktív játékra a kedvtelésből tartott állatok számára, amely ugyanúgy néz ki, mint a fantasztikus öreg kiskutya csont, de valóban tele van számos legmodernebb képességgel?

A Wickedbone intelligens csontja az idei interaktív játékpiac legismertebb kiegészítései. Íme, amit összejönhet a Wickedbone játékával:

A bölcs csontokból kínált számos mód valószínűleg biztosítja, hogy a kölyökkutya soha ne kimerüljön. Egyszerű kiválasztani a játék legjobb stílusát, vagy néhány kutyatulajdonos-kötési műveletet elérni.

A játék és a gumiabroncsok együtt az élelmiszer-minőségű polikarbonátból készül, amely nem csupán rendkívül biztonságos a kölyökkutya számára, hanem hihetetlenül tartós és készen áll a jó stressz fenntartására.

Ennek a rendszernek az akkumulátor élettartama csak 1 órát vesz igénybe, és tarthatja Önt és a kölyökkutyájátn., Annak alapján, hogy valószínűleg hogyan fogja felhasználni.

Trixie őrült tudós kutyáknak

Számos legforróbb interaktív kedvtelésből tartott állati játék a kiskutyák játékai, amelyek egyesítik az antik interaktív készülékek érdekes tulajdonságait, valamint a játékban a kedvenc élvezet megtalálásának örömét.

Ha olyan intelligens kutyák számára keresi a játékokat, amelyek gyógyító adagolóként is működnek, akkor pontosan ezt nyújthatja a Trixie készülék.

A játék élénk kialakítása azonnal a háziállat első számú játékává teszi a családot.

A játéknak nem hagyományos gumi szőnyege van.

Különböző módjai vannak a kutyájának, hogy szocializálódjon az összes őrült tudósgal, amelyeket a játékhoz tartozó füzet ír le.

Ez a játék izgathatja a kölyökkutya lenyűgöző és problémamegoldó képességeit, miközben egyidejűleg ízléses élvezetrel jutalmazza azt.

Ifetch interaktív kutya labda indító

A legtöbb kölyökkutya és a tulajdonosok óriási rajongói a kiskutya szórakoztató játékoknak, amelyek mind a kedvtelésből tartott állatok testét, mind a kognitív képességeket oktatják.

Ezenkívül az ifetch interaktív labdavezető castingja a legjobban elérhető interaktív kiskutya -játékok közé tartozik, néhány okból:

Ezek a változó kutyajátékok három teniszlabdát tartalmaznak, amelyek ideálisak a kis és közepes fajtákhoz. A kölyökkutya azonnal elkapja ennek a golyóindítónak a lógását, és képes lesz arra, hogy önmagában ellenőrizze.

A kölyökkutya -indító felhasználható a kiskutya és a tulajdonos között élvezetes interakció elérésére, azonban ez a tökéletes játék a kutyák számára is, amelyek nagyon hosszú időt töltenek egyedül.

Az öntési távolság kijavítható és 10-30 láb között lehet, így a játék kényelmesebbé teszi mind a beltéri, mind a külső használathoz. Vessen egy pillantást a legjobb kiskutya -labdák indítóira, amelyek hagyhatják, hogy a kutyus magával vagy veled hozzon!

Furryfido interaktív kutya labda

Nem sok interaktív rejtélyes kutyajáték tűnik hi-tech eszköznek. Időnként egy tipikus kutya darab formájában érkeznek, azonban hasznos tulajdonságokkal vannak ellátva:

A játékot két érdekes módon lehet értékelni: felhasználhatja azt, hogy lejátssza, vagy egyesítse a játékhoz.

Ha kemény kutyajátékokat keres, akkor ennek az egyik legelső választéknak kell lennie. Éppen akkor, amikor a lyukak két darab igazodnak, akkor a pooch megtalálja a megszerzett ételeket.

A puha és tartós, természetes gumi segít megőrizni a háziállat foghigiénáját.

A Furryfido kölyökgömb élettartamú pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz.

Paw5 gyapjas knowle szőnyeg

Miközben a kutyák szeretik a fárasztást, szeretik a vadászatot és az ételeiket sokkal többet. Nehéz lehet, ha kutyusának lehetőséget kínál a városi környezetben történő takarmányozásra, és éppen innen származik a Paw5 szőnyeg:

A szőnyeg a vadon élő ételek keresését utánozza, és felhasználható a kezelések etetésére vagy csak a kutyájába történő adagolására.

Azáltal, hogy egyszerűen keresi a snackeket a szőnyegen, így a kölyökkutya kiképzi a saját szaga és organikus ösztöneit.

Ennek a szőnyegnek a mérete és felépítése ideális bármilyen méretű és fajtájú kölyökkutyákhoz.

A szőnyegből alkalmazott anyag tartós, de puha, és biztonságosan megtisztítható egy mosógépben.

West Paw Zogoflex Quizl interaktív kutyajáték

A kutyákról ismertek a snackek iránti szeretetükről, de a kakas jobbra történő kezelések a tetőn keresztül növelik a kedvtelésből tartott állatok töltését.

A kérdés egyszerű orvoslása az, hogy a West Paw Zogoflex játék, amely számos jelentős előnyt tartalmaz:

Segíthet az üzletfelhasználás korlátozásában, és minden finom kezelésnél hagyja a kutya működését. egy tartós és biztonságos anyagból készült, amely a Quizl játék tökéletes a kemény méretű rágókhoz.

Még akkor is, ha a játék csemegékből működik, felhasználható húzáshoz és egyéb érdekes tevékenységekhez. A játékot mosogatógépben moshatják, hogy további higiéniát kapjanak.

PET IQ kezelőgolyónk

A gyógyító golyók a legnépszerűbb típusú interaktív kiskutya -játékok lehetnek, hogy magyarázatot adjanak a kölyökkutya számára, és ideális munkát nyújtanak a kutya és a tulajdonos között. A háziállatunkból a gyógyító labdának számos előnye van:

A játék 2 méretben és sokféle színben is kapható, ami könnyedén megtalálja a tökéleteset a pooch számára.

A labdát nem mérgező műanyagból készítik, és tisztítás céljából könnyen félre lehet venni. Mivel a kölyökkutya megtanulja, hogy üzletgolyóként működjön, beállíthatja a nehézségi szintet is, hogy a csata elemét a drámahoz tartsa.

Kong Wobbler interaktív kutyajáték

Kong egy híres kutyajáték gyártója, és a Wobbler csak az egyik bestseller. Meglehetősen egyértelműnek tűnik, de valóban elég praktikus:

A Wobbler nemcsak kezelési adagolóként, hanem a kedvtelésből tartott állatok elsődleges etetőberendezéseként is felhasználható abban az esetben, ha meghosszabbítja az etetési időszakot.

A Kong Wobbler legkevésbé kivételes jellemzője az, hogy a hirtelen visszapattanás, amely segítséget nyújthat a kukának órákon keresztül.

A játékban alkalmazott polimer ugyanolyan élelmiszer-minőségű és hihetetlenül tartós. Csavarja le a legjobbat, hogy azonnal fKitöltse ki a játékot a kedvtelésből tartott kedvenceivel.

Nézze meg sok gyönyörű kutyajátékot, amelyek kielégíthetik a kölyökkutya rágási igényeit anélkül, hogy túl sokba kerülnének!

Külső kutya rejtekhely-a-squirrel kutyajáték

Ez a játék nem hasonlít az interaktív kedvtelésből tartott játékokhoz, amelyeket már látott a listánkban. Nincs semmiféle gumi vagy mozgó alkatrész, azonban a külső kutyajáték szeretteinek minden részét annyira örömmel szolgálhatja, mint egy normál kölyökkutya:

A készüléket a kiskutya külön -külön értékelheti, vagy felhasználható a tulajdonossal folytatott döntetlen játék során. A játék négy különböző dimenzióban is kapható, amelyekben a nyulak mennyisége 3 és hat között van.

Poochja egy kis időt tölt a mókusok keresésével a játékban, és örömmel fog örömmel venni a mókusok által létrehozott nyikorgó zajokat. További karaktereket adhat hozzá a játékhoz, hogy további újdonságot szerezzen.

Chuckit Max Glow Guru Launcher

Mivel valószínűleg nem ez az első alkalom, hogy gyakorlati és élvezetes interaktív kiskutya -játékot keres, valószínűleg ismeri a népszerű Chuckit indítót, így a kutyájával kosárlabdázni ugyanolyan egyszerű és örömteli.

Valójában itt van a második legjobb dolog Chuckitból – pontosan ugyanaz a nagyszerű előadás, amely a sötét elrendezés ragyogását használja:

A sötét elrendezésben a Shine nem csupán élvezetes vizuális összetevőt ad hozzá a kölyökkutya saját kötési idejéhez, hanem létfontosságú lehet a kora délutáni vagy késő esti sétákhoz is. A Chuckit Glow Launcher irányításához csak a délutáni napfény alá tegye.

Miközben a légkörben repülnek, az indítóban lévő labda nyilvánvaló sípoló hangot generál, ami megkönnyíti a kutya számára, hogy pontosan látja a labdát.

Mint a legtöbb Chuckit chunk indító, ez a játék teljesen biztonságos és tartós a kölyökkutya számára.

EE Toys IQ Kezelje a labdát

A legjobb interaktív kutyajátékok egy jelentős tulajdonsággal rendelkeznek, mint például az EE játékokból származó IQ kezelési darab. A szórakoztató kutyajáték mellett, akkor ez a labda a következő előnyöket kapja:

A labda furcsa érzése segít megtartani a háziállat és a fogak tisztítását. Függetlenül attól, hogy gyógyító adagolóként használják, akár a húzáshoz, a játék a kölyökkutyát és a tulajdonos korlátlan örömét biztosítja.

A játék jól működik azoknak a kölyökkutyáknak, akiknek elég ideig kell szentelniük maguknak anélkül, hogy unatkoznának.

Reveszkás-dispenzív push játékok

Mindezek az élelmiszer-szállító játékok, amelyek tele vannak, és csemegékkel vagy reszkákkal tele vannak, nagyon világos ösztönzést adnak a kutya számára, hogy élvezze-és folytassa a játékot!

Stílus szerint küzdenek a kölyökkutyájukkal, hogy kihasználják a normál állati ösztöneiket és egy kis találékonyságot a mini-díjak megtisztításához.

Ezek a játékok elősegítik a kedvtelésből tartott állatait is, hogy lassan étkezzenek, ami segíthet néhány kutyával, amelyek túl gyorsan farkasolják az ételeiket.

Előnyök:

Unalmat tart az öbölben

Lassítva gyorsan a evezőket

Pszichológiai stimulációt kínál

A pusztító magatartások járdája

Elvonja az elválasztási stressztől

Teljes legjobb élvezet-dispenzív push játék

Kong Wobbler játék
24,95 USD

A Kong Wobbler, az OG Interactive Kibble Toy is folyamatosan mozgatja a kölyökkutyákat, miközben tevékenységet folytat-és-a kezeléssel csomagolt stimulációt.

Az egyenesen marad, amíg a kölyökkutya meg nem olvad a mancsuk vagy az orruk segítségével, majd kiegyenesítette a kezeket vagy a károsodást, hogy erőfeszítéseik javát szolgálják.

A kiszámíthatatlan ingadozó mozgása a kölyökkutyákat kívánja, vagyis sokkal kevésbé unatkozik a nap folyamán. Ugyancsak tartós, amennyire csak kap!

Vásároljon ma

Legnagyobb költségvetési játék

Ourpets IQ kezelőgolyó
12,43 USD

Ez az IQ -kezelőgömb előnye, hogy a kutyája elfoglalt, miközben lelassítja, hogy a kutya milyen gyorsan elnyeli az étkezésüket.

A golyó alakja, amely tökéletessé teszi a körkörös gördülést és a kölyökkutya üldözését, ami további mozgást és testmozgást jelent.

Lehet, hogy a belső lemezt is megkülönbözteti a problémamegte -szintre, ügyelve arra, hogy a kölyökkutya ne szüntesse meg azt. Beszélje meg a meghosszabbított játékidőt!

Egyéb erős lehetőségek

Háziállat biztonságos elfoglalt haver mágikus gomba
14,99 USD
A Mushroo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *